» My Apartment

VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!
Nu drar vi ut till familjen Grimberg på
"maskerad". Återkommer med bilder.






Grattis på födelsedagen
min lilla morfar - R.I.P

» Chasing Cars

Fredag @ The Ekesäters.
Skulle egentligen ha grillat hos Dan men så blev det ju inte. Istället så packade jag, Truklas och Butte in oss i volvon och drog iväg och shoppade mat. Drog hem till Ekis päron och började grilla Gobbe joinade in och jag hade faktiskt köpt partyhattar. Fred kom efter vi hade ätit och då började vi spela kort. Lina och hennes homies kom också och försökte grilla, det gick tydligen så där för Butte fick ta över. Zandy och Muttan gled också över och drack lite HB. Annars hände det väl inte så mycket. Fick sjukt ont i huvudet så jag gick hem och la mig plus att jag skulle upp tidigt dagen efter för att gå på grönan...


    
 


Dagens bästa: Leka med Zandy!
Dagens sämsta: Dumma huvudet.

Lördag - Fiska.
Skulle på grönan med C och hennes familj. Men så blev det inte för hennes hun hade sprungitbort så det blev hundjakt för hela familjen istället. Tvingade Ekis att köra mig till Ingarö och dte gjorde han. Sen satt jag i 6 timmar i spöregnat och fiskade med min mamma... och drack öl så klart. Spelade lite plump med Kerstin och co. Innan pappa tvingade mig att åka hem. det var lagom för Ekis skulle dra vid 22 så han borde komma hem typ 30 min efter mig... Eller inte för han kom inte ens iväg dit han skulle utan hamnade på anchor med massa skumt folk. Han var inte poppis när han kom hem - pissråtta!

Dagens bästa: Jag fick en stor fisk :)
Dagens sämsta: Pissråttan Truklas.

Söndag - TUSS.
Åkte iväg till Uffes jobb och lastade rallybilen inför TUSSen. Sen åkte vi till värmdö och besiktade skiten. Väl hemma igen så plockade vi upp Zandra och åkte på fornfyndsjakt! Vi hittade tre runstenar. Bra skit.
http://www.motorsport4sale.com/reportage_2008_080803_tuss_1a_807.asp


Dagens bästa: Zandra som köpte solmadrasser och pennor.
Dagens sämsta: Varmt!

» Finally Home

Rättvik - Torsdag.
Nu var det dags att dra hem, packade in oss i 740in och sen drog vi. Hamnade mitt i värsta ovädret så det regnade, blåste, blixtrade och åskade nästan hela vägen hem. Dessutom fick vi vattenplaning 57845 gånger på vägen. Stannade förresten i Rättvik och shoppade en ny tröja till mig. Väl hemma så hyrde vi film och bara slöade. Truklas var rätt sliten.
Gobbe åkte med oss hem från rättvik och han hade ju varit med hela veckan... Så vi dumpar av honom och sen skriver Fred på msn: Fyller inte Gobbe år idag? Haha så ringde jag och skällde ut honom och lovade att på Fredag är det partyhatt på som gäller...

Dagens bästa: Komma hem.
Dagens sämsta: Bakfylle-seg-Truklas.
Dagens låt: sjukaste blandningen, jävla Lajzan :P


» Automobile

Rättvik - Onsdag.
Vaknade och skulle minsann åka hem - på en gång! Det fick jag inte för min man var inte nykter... Så det blev till att hänga på tomten en hel dag igen. Fick ett sms av Thias och ett av Olson och då blev det lite bättre så jag ringde till min pappa som inte alls tyckte att jag skulle komma hem så dte blev till att stanna. Drog iväg och köpte vattenmelon åt ett helt kompani typ och sen drog jag och Ekis på en vinfylla. Hamnade nere hos Jonas där Grimberg satt och ringde på bilannonser haha - så jävla kul. Tvingade upp någon av Dennis polare för att köra Jockes bil och sen blev det till att åka bil resten av natten. Jag och Jocke satt i bakluckan och hade skitkul! Vid 03 så kom jag och Truklas på att vi skulle åka hem så Dennis andra polare fick komma och hämta oss i sin limmo... Som man inte fick röka i! Newbe-raggare. Åkte iaf hem och Dennis och hans tjej hakade på upp till våra basecamps. Sa god natt till dom och lovade att vi skulle ligga... Men när vi väl börjat med det så kom vi på att det var fan inte så kul och att vi borde sova istället så det gjorde vi.

  
   
   


Dagens bästa: Leka med Jocke, skev man.
Dagens sämsta: Ingen drive-in bio för mig iår igen.
Dagens låt: Eastbound And Down, igen.


» All Summer Long

Rättvik - Tisdag.
Det blev en rätt slö dag, Johan & Mange kaklade "mitt & truklas" hus. Jag och Truklas lekte lite med Felix, så jävla tuff unge. Visa honom en öl så säger han "pssshhyyy" <- Öl-öppnings-ljud. Shoppade Pizza till hela gänget gjorde vi iaf och två stycken blev getingstuckna på mindre än 1 timme. Sen blev det förkrök på Manges och Marits framsida och Linn plockade fina stenar åt mig och ville minsann också vara cowboy som jag var. Packade in oss i bilarna och sen hamnade vi hos Grimberg jr och hans polare. Jag och Puggen lekte konstiga lekar och jag ville mest bara åka och möta Thias och Emilias, men det gick inte för ingen annan ville dra. Tillslut så fick vi äntligen åka ner på stan och jag hittade Thias. Sen gick vi på skattjakt och hittade oss en Drutt, en Danne och en Jimmy IH. Satt där och drack massa öl och sen blev det dags att leta upp våra egna vänner igen... Thias slängde ur sig en dum kommentar och jag började storböla. Då var kvällen inte alls så rolig längre.



Dagens bästa: Mange som minsann skulle döda folk.
Dagens sämsta: Vara lesso.
Dagens låt: Kid Rock - All summer long.

» East Bound And Down

Rättvik - Måndag.
Johan kom och hämtade mig och sen bar det av för att hämta Hacke. 1km senare så krockade vi, bra skit. Fiskade upp Hacke och sen väntades 3 timmars resa. Som tur var tog det bara 2 timmar, om man bortser från kön in till Rättvik. Kommer upp till Mange och då är ingen där. Som tur var så kom Truklas och co efter några minuter och gav mig öl så då blev jag glad igen. Drog ner på stan och jag och Truklas placerade oss vid ena rondellen för att kolla bilar i våra nya fina stolar. Vi tappade bort alla andra förutom Grimberg men det gjorde inte så mycket. Efter ett tag så hittade jag Puggen och fick känna p´å hans fasta rumpa... Som bestod av fickor fulla med öl. Det hände inte så mycket annat kul men det gjorde inget för jag var mest nöjd över att slippe sova utan min man en natt till.

  
Dagens bästa: Sova med min man!
Dagens sämsta: Ingen AC i Bennys volvo.

» Chelsea

Bara för att Chelsea tjatar så jävla mycket så skriver jag väl en rad eller två....
Ikväll så blir det Batman med Truklas och Jox. Ska käka ute också när vi ändå är i farten så det lär väl bli sushi för mig och Jox oxh något med mycket döda djur i åt min karl. Just för tillfället så har Truklas en mäklare hos sig som är och värderar hans lägenhet och vi har fortfarande högsta budet på den lägenheten som vi kikade på sist. Igår så skulle jag och Zandy egentligen ha lurat med Lina på Anchor men så blev det inte för min mage vill inte som jag vill... Istället så blev det till att städa ur garaget och köra ner alla rallydelarna till Silver Stripe - otroligt spännande. Hyrde en film som jag inte tittade speciellt mycket på och ja, sen har jag väl inte gjort något mer.

Dagens bästa: T R U K L A S !
Dagens sämsta: Mens, blähhh.

» Depressed

Jag SKA skriva om Rättvik, så fort som jag får bilderna av min otroligt lata man. Ska även skriva om vårat kalas hos hans päron och om annat onödigt men fan inte utan bilder.

Idag har jag iaf varit hos optikern, och håll i hatten - min syn har förbättrats! Haha, går det ens? Helt sjukt är det hur som helst. Annars så har jag fått lite kramper igen, jävla endometrioshelvete! Det är inte alls så kul och jag känner mig inte på topp. Det blev inte direkt bättre av att jag blev asförbannad på mitt karlskrälle idag... Och det har fan inte gått över. Nu ska jag krypa ner i sängen, mysa in mig i täcket och fortsätta vara sur tills jag vaknar imorgon. Var förresten på två visningar igår... Men det känns som det kvittar för Truklas verkar inte vilja bo ihop med mig överhuvudtaget och han verkar absolut inte vilja sälja sin lägenhet.

Dagens bästa: Det regnar idag igen : ]
Dagens sämsta: Tidsoptimister.