» The Snake

Jahapps, då har man varit på julbord med jobbet då. Det var ju så där lagom tråkigt. Fick en bok i julklapp, en receptbok på desserter... Den kommer jag ju säkert att använda flitigt hmm? Men den var mjuk och klämvänlig så jag och Lotta satt i baksätet på Lindas bil och mysta med våra nya böcker. Blev även bjuden på kalas hos Karin och det lär ju sluta med karaoke, för det har Zandy bestämt.  Idag har Jesper lärt mig två nya ord på gotländska "Urm" & "reijv" eller som vi i sverige säger; Orm och Räv. Annars är giraff ett bra djur enligt hans son ;)

Kan det bli den 30e december snart?

Dagens bästa: Min snälla pappa som skjutsade mig och Zäta till julbordet.
Dagens sämsta: Jag vill åka rally, typ nu! Men det går ju inte :(

» Darkness

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article4011641.ab

Det blir A L D R I G lika bra som det var med Brandon Lee. Kolla bara på uppföljarna... Pissfilmer! Remakes sux, Brandon rockar!


» Back In Pain

Min rygg mår skit, igen :( Käkade lite citodon för att bli av med ondheten och det blev jag ju... Jag blev även hög och låg och höll i mig i sängen, buh! Annars så har väl dagen varit som vanlig, lagom ospännande. Imorrgon vankas det dessutom julbord med jobbet och jag & Zandy känner oss rätt stressade. Just ja, jag har varit duktig och städat ur frysen - 10 poäng till mig, eller hur älskling? Elfver har även lärt mig att säga "offer" på gotländska, det låter skitmuppigt och nu kan jag inte sluta säga det... Hehe ;) Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, plocka ögonbrynen och kolla på en film tills jag somnar.


Är min man lång eller är tanterna minidvärgar?


Dagens bästa: Jag har faktiskt vart lite duktig idag.
Dagens sämsta: Vart är Truklas när man verkligen behöver honom?

» Angry

Idag har jag varit rätt förbannad på jobbet... Och Zandra också. Vi skapade helt plötsligt ett litet krig mot vissa andra och strejkade! Jävla pisspotta med stort P. Anyhow, igår lagade jag jävligt god mat - blev fan lite imponerad och kär i mig själv. Har snackat lite med min karl och med lilla Lina idag också, massa mys. Annars så har jag mest pratat med Martin hela förmiddagen och bokat in en playdate med Nordan på torsdag. Jag och Zandra har forskat i det årliga problemet; Vad händer på nyår? Vi började fundera på om vi skulle styra upp något men det verkade gå så där för Butte och Dan skulle minsann leka middag med Dan's syrra och hennes homies. Känns som att det åter igen kommer att bli ett så där konstigt nyår när hela gänget är på skilda håll och kommer på att det suger och ska mötas någonstans och alla missar 12slaget osv. Aja, det löser sig nog. Bara jag får vara med Ekis och min Zandy så är jag nöjd.

Dagens bästa: Se och prata med min älski.
Dagens sämsta: Min nacke är paj igen :(

» The Art Of Partying

Fredag.
Jobbade och var helt slut. Ville mest bara gå och lägga mig på soffan och halvdö lite... Så blev det inte. Lilla Daniel tyckte att det var en fantastisk bra ide att komma över och dricka öl och jäger och så blev det.

Dagens bästa: Fick hem min adoptivsonbror.
Dagens sämsta: Vara så jävla trött

Lördag.
Jesper med kids skulle komma över och kolla på film men så blev det inte. Min morbror ringde och undrade när vi skulle ses, hade helt glömt honom så filmen fick läggas på is. Tobbe kom och hämtade mig och Jox oxh så drog vi till Leffe och spelade GH och Buzz. Vid 22 så gav vi upp och Tobbe körde över mig till Byfånen där jag hittade en flaska Whiskey som jag tittade lite närmare på. Plockade in oss i en taxi oxh drog på Luciafesten på Plebs. Lekte med mitt "söta" ex, Martin och det var faktiskt rätt trevligt. Nordan fick vara min man för kvällen efter som att Truklas fortfarande bara vill leka Thailand :( Tröstade lillebror också för han var lite låg och helt plötsligt så fick jag ragg, fy fan! Vid 04.30 så fick jag ont i benen efter det att FanFan suttit i mitt knä i en timme. Då tyckte jag att det var dags att dra så det blev en rätt spännande taxiresa hem. Somnade på typ 3 sekunder, skönt som fan. Blev även ett armband rikare, bra där Kemil.

Dagens bästa: Träffa Martin
Dagens sämsta: Vissa pappor...

Söndag.
Idag har jag mest bara handlat mat och betalat räkningar och det var lika ospännande som vanligt. Har pratat lite med Truklas och han har iaf sett en liten krokodil, men jag är besviken för att han inte tog hem den. Äh nu ska jag ta en cigg och ringa till min bästaste Zandy.

Dagens bästa: Prata med min älskling.
Dagens sämsta: Vara manslös.

» The Update

Mycket har hänt sedan sist... Här kommer lite vidare info.

» Jag har äntligen kommit hem från maskeraden ;)
» Varit på grönan med Rättviksfolket.
» Jag har fyllt år och blivit gammal.
» Flyttat ihop med min man som jag bott ihop med i 2 år...
» Skaffat mig en ny vän som heter Jesper, fast han pratar gotländska så man fattar inte så mycket av vad han säger ;)
» Haft födelsedagskalas på Sever inn.
» Fått 'jobb' på Stockholms bilsportförbund,
» Tagit hem andraplatsen i DM.
» Fått ett spontant telefonsamtal av Doris.
» Käkat middag med Truklas, Doris & Newberg
» Sagt upp bekantskapen med Fokas - Igen... Som vanligt...
» Reggat om min mans bil.
» Blivit brunett för att få tyst på Zandy.
» Dubbeldejtat med C & F.
» Fått reda på att jag har 70E i BH strl, tack C.
» Varit på glöggkalas @ Armblom's.
» Haft Guitar Hero kalas och rockat!

Just nu sitter min man på ett plan på väg till Thailand, det känns så där lagom kul. Själv har man jobbat till klockan 20.45 - rätt onice! Trklas ska vara borta i 3 jävla fuckin' veckor och jag känner mig redan rätt ensam. Ska försöka boka in en date med Zandy nu när vi iaf har en karl ur vägen ;) Nu ska jag krypa ner i sängen med Charles och tycka synd om mig själv.

Dagens bästa: Få leka med min man,
Dagens sämsta: Pysselkväll! Rätt gay!