» Rockabilly Rebel


Hemma från Rättvik, överlevde en till Classic car week.

» Me And My Suitcase

Om några timmar bär det av till Rättvik, är inte direkt så sugen...
Men jag är bra på att packa?

Heineken
Licor 43 + Mjölk
After Shock
Kuddar
Cowboyhatt
Benvärmare
Glasögon (Tack Z)

Sen kom jag inte längre med packningslistan...
Känns som om jag har glömt något? Hehe.

Dagens bästa: Thiasen ska också till Rättvik :)
Dagens sämsta: Inte kunna sova.

» I Miss My Baby

Då var man karl-ledig igen då. Usch, hur ska det här gå? Jag som hatar att sova själv. På måndag så åker iaf jag till Rättvik med Johan och Hacke. Det kan bli en spännande resa.


Dagens bästa: Min mamma ska komma och leka med mig idag :)
Dagens sämsta: Ingen man.


» How Can I Keep From Singing

Det blev ingen kubb igår. Istället så kom Zandy över och vi spelade kort och drack öl hela kvällen. Zandra var nära att bli mördad efter att hon sjungit den här äckliga reklamlåten för 836428 gången...


"Jag går med Gogo på promenad, och alla kompisar står på rad.
Gogo går framåt och bakåt med... Gogo min egen valp hänger med.
Jag går med gogo. Jag går med Gogo min egen valp
."



Efter ett tag så kom ä n t l i g e n Ekis hem och då blev det mulle. Zandra drog för att möta upp Muttan och då var det direkt i säng som gällde.

Dagens bästa: Zandra, när hon inte sjunger.
Dagens sämsta: Ekis och hans tidsplaner.


» Friday

Idag så har jag, E och Z varit och shoppat, skulle handla strumpbyxor men kom ut med en lite större kasse än så... Sen plockade vi upp Dan och drog iväg och minigolfade. Jag vann över ekis så jag är nöjd, fast Dan fuskade bara mest hela tiden. Ikväll verkar det som om det blir kubb och öl för mig, Zandy, Dan, Nicole och Ekan.... Men man vet aldrig hur det blir. Imorgon åker älski till Rättvik och jag måste sova själv, det suger ju rätt hårt.

Dagens bästa: Vinna över Ekis - igen!
Dagens sämsta: Dan som psykar mig så jävla enkelt, pissapa!

» Thursday

Igår så var jag och Jox duktiga. Vi städade köket och vardagsrummet. Tvättade alla våra kläder och spelade plump, neger & president och sjuan. Jag och E hann ta oss en sväng förbi Uffes jobb också så jag fick en ny rallystol - sweet. Fick ett skitskumt delgivningsbrev från Svea hovrätt. Började fundera på vilken jävla idiot som hade överklagat så jag ringde och frågade. Jag blev rätt paff när det visade sig att det hade tydligen jag själv gjort...

Dagens bästa: Skönt att ha rena kläder igen.
Dagens sämsta: Att det är så tråkigt att tvätta.

» Wednesday

I onsdags så packade jag och Ekis in Z och Jox i bilen och sen drog vi ut till ingarö och fiskade. 11 fiskisar senare så gav vi upp och åkte hem, lagom sönderbrända. Jag och E tog oss en sväng till mitt garage med Gobbe och hämtade rallybilen och körde ner den till Silver stripe, höll på att tappa framdäcket på vägen - en äventyrsresa helt enkelt. Såg även en fantastiskt dum-rolig film, Hot Rod.

Dagens bästa: Fiska med Z igen :)
Dagens sämsta: Pär som inte dragit åt bultarna.

» Tuesday

I Tisdags så vaknade jag 06.14 - kuuuul. Gick ut och rökte och hittade faktiskt min man på soffan. Vid 12 så började jag bli trött igen men då var det bara att dra iväg till house of pain och gadda sig. Sen bar det av till Silver stripe för att samla garagepoäng och lösa korsord med Johan.

Dagens bästa: Äntligen fixa till armen.
Dagens sämsta: One missed call, ingen bra film.

» Monday

I måndags så var det lekafton med pojkarna. Det grillades och det var fett gott. Drack massa god öl och Dan försökte få mig att ekänna att jag inte är tjej på band, det gick så där. Efter det så blev det guitar hero och Butte var inte så där jättebra. Sen blev jag lack på min man och gick hem. Det var långt och skitkallt och inte fan hade jag en jacka med mig. Snälla Thias höll mig iaf telefonsällskap. Väl hemma så tvingade jag min bror att hålla mig sällo medans jag drack grogg(ar). 03.30 så hade min man fortfarande inte dykt upp så då satta jag en lapp på sovrumsdörren med texten "soffan är din inatt".

Dagens bästa: Leka med Dan igen, jag har saknart honom lite... I smyg.
Dagens sämsta: Dum-Ekis.


» Like A Virgin

När jag bli stor så ska jag...

01. ... uppfinna en teleporteringsmaskin som Thias ska få låna.
02. ... bli liten igen, typ 16 - för då var allt kul.
03. ... bli oskuld, för min pappa säger att jag inte är det längre.
04. ... alltid ha jättemycket sprit hemma.
05. ... gifta mig med Z, för hon är nog min drömtjej.... Eller inte.
06. ... köpa en panther pink dodge charger.
07. ... börja leva på Ben & Jerry's glass.
08. ... hångla upp Johnny Depp i brygga.
09. ... Skaffa mig en EVO XXVllll (vilken som nu är modern då?) och vinna Rally VM.
10. ... kissa i någons sko för det har jag inte gjort än.

» Suck My Left One

Hade lite tråkigt så jag beslöt mig för att kolla upp lite Anonyma kommentarer [Kul med IP adresser] bla. den här:

Anonym om » What Was I Thinking:
Du har ju riktigt stora problem.. Skaffa dig ett liv

Tänker inte nämna några namn men; Kul att jobba på Åhlens eller? F U C K E R !



Tack Butte för middagen (och Dan's potatis)! Alltid kul att lekas med er.

» Satans Barbecue

Lördag - Fredriks kalas i Bro.
Målet var ju att jag och min karl skulle vara fullast i Bro, det gick så där för mig men han lyckades vinna. Tog bilen ut till Fredriks päron och överlämnade lite paket. Sen blev det dags för den oseriösaste kubbmatchen genom tiderna. Jag och Ante var typ bäst kom vi fram till. Hade djupa samtal med Stoffe och det dracks massa öl. Efter ett tag så kom C, Lisa och Lajzan... Vid 23 skulle dom vara där från början med så blev det ju icke. Gav C hennes paket och sen blev det till att dricka mer öl. Jag hade iaf jättetrevligt tills min man blev kräksapa och jag fick ta hem honom i en taxi. Ante blev sur för att vi skulle dra men det var nog bäst så. Vi fick en snäll taxichaffis iaf så jag fick röka i bilen. Jag har nog aldrig haft så roligt som när vi kom hem iaf... Ekis var dumfull och sötsnäll och tykcte att han var världens sämsta man som tvingade bort mig från F's kalas osv. Ibland är han söt.

Dagens bästa: Dricka öl.
Dagens sämsta: Inget alls.

Söndag - VM i bakis.
Ekis vaknade och såg rätt död ut... Lisa körde hem våran bil och sen körde vi hem henne till Ekerö - in the middle of ingenmansland typ. Lisa var dålig för hon var inte naken när hon kom invirrandes på rätt gata, dåligt efter som att jag strängt hade beordrat henne till det. Väl hemma på rätt sida av stan så hyrde vi film och låg i soffan och käkade glass. Slängde ihop en pastasallad och sen bar det av till Silver stripe för att tvätta Eclipse. Jag var fett bra på att tvätta den invändigt, så bra så att mitt nagellack lossnade och blev till en konstig grå-rosa smet. Sen höll jag på att somna så då var det dags att dra hem och sova. Hann boka in en playdate med Dan och Butte också.

Dagens bästa: 4 i rad!
Dagens sämsta: Vara så jävla trött!

Måndag - Grattis till mig på namnsdagen! Johanna.
Slängde in Jox i bilen och sen drog vi till stan för att shoppa kosttillskott och annat gay. Jag och Jox hittade ett roligt klistermärke på en stolpe "Skaffa fan inte ungar med gangsters. Dumma jävla brudar" Helt normalt? Handlade mat gjorde vi också och träffade Rang som mest såg ut som en Zombie. Ikväll blir det grilla och kubb hos Dans päron om det inte börjar regna då blir det tydligen biljard och öl istan istället. Just ja, imorrn vankas det tatuering klockan 13.00, undrar vad jag ska göra för något?

Dagens bästa: Leka med boysen i afton.
Dagens sämsta: Jag har ont i huvudet.

» 25 Years

Igår så bjöd vi över Mats och Zandy på äppelpaj och mulle. Det var mysigt fast alla mer eller minde halvsov. Zandra fick även låna duschen, tur det hon luktar ju så illa ;) Fredrik fyllde 25 igår så grattis sötnöt. Ikväll ska vi till Bro på F's b-day kalajs. Jag har slagit in paket till honom och C nu, är fan lite stolt över hur bra jag är på paketinslagning. Jag och Ekis har även gått och blivit med barn... Vi har ett stycke Jox som ska bo med oss i några dagar efter som att mina föräldrar inte ville ha honom längre haha. Min nästa plan är att tvinga honom att färga mitt hår.

Just ja, i förrgår så var vi hemma hos Buttes föräldrar. Det var helt okey mest för att jag fick öl tror jag och att jag fick se Ninas heta dans framför stereon. Sen bar det av till Butte och där blev det lite hold 'em. Det gick åt helvete för mig och det blev bodelning mellan mig och Ekis efter att han gett mig triss i knecktar samtidigt som han gav Butte triss i ess. Taskigt. Fast vi blev sams i taxin på väg hem kan man ju lugnt säga... Näe nu är det rökpaus och sen ska jag ta tag i mitt hår.

Dagens bästa: Jag & Ekis ska vara fullast i Bro ikväll!
Dagens sämsta: Vars är min man när man behöver honom?

» Okay, It's Not Okay

Från att allt var så bra så blev allt plötsligt inte alls så bra...

Blev väckt igår morse av min man som säger "älskling, den andra budgivaren på lägenheten har dragit sig ur...Så det verkar som om vi har gått och blivit med lägenhet nu" Woho! Ringer pappa och Zandra och vi är skitglada, sätter oss och äter frukost och Ekis får ett sms... Lägenheten var inte alls vår för då var det visst någon annan som tänkte sno den från oss. Grr, la ett nytt bud och sen fortsatte budgivningen hela dagen. Drog ut till SBF och hämtade Ekis licens, träffade Hanna där ute och pratade lite bilar. Ekis drog och tränade och jag åkte och handlade mat. Ekis hämtade upp mig och sen bar det av för middag med mormor i 2 timmar. Åkte hem och fiskade upp mina nycklar som jag glömt och sen vidare till garaget. Ställde in stolen till Ekis, vilket inte alls var det lättaste - satan vad långa ben och stora lår han har. Klistrade dit den sista nummerrutan och fixade lite allmänt. Ekis provkörde EDA för första gången också, och han blev lite kär i henne. Hann smatala lite med Michis också. Kom hem och hann dricka kaffe med familjen då vi kom på att vi glömt att vattna Ekisarnas blommor. Så hem till svärföräldrarna och vattna. Sen blev det till att åka till Silver Stripe och hämta saker samt hem till Skremil och lämna sprit till badpojkarna. Lillebror har förövrigt nästan lärt sig att simma. Kom hem igen och hann spela lite poker innan Ekis tvärsomnade. Lyckades även glömma C's födelsedag - Förlåt hjärtat! Imorse när Ekis drog så stod inte bilen som vi lämnade den - Inbrott - igen! Fast den här gången hos mig... Kuuul. All sprit var borta ur bilen men alla verktyg och pengar var kvar. Underligt. Själv så vaknade jag med feber och halsont. Nu kom äntligen min man hem så det är bäst att jag är social med honom ett tag. Ikväll blir det antagligen till att leka med Zandyn & Massy.

» Something's Missing

Efterlysning! Vem fan har lagt beslag på nästan alla mina favvisfilmer?!
Följade filmer saknas på min filmhylla, bergis fler:

T h e C r o w
P u l p F i c t i o n
D e a t h P r o o f
T r a n s f o r m e r s
R e s e r v o i r D o g s
A C l o c k w o r k O r a n g e
P i r a t e s O f T h e C a r i b b e a n: D e a d M a n ' s C h e s t
P i r a t e s O f T h e C a r i b b e a n: T h e C u r s e O f T h e B l a c k P e a r l



Olson! Jag är helt säker på att du har några... Och ehh Cissi? Och kanske Dan?

» Classic

Nu har jag fått anfall säkert 7 gånger idag bara för att det verkligen inte finns ett skit att göra! Truklas tyckte synd om mig och styrde upp en kubb-och-öl-kväll med Butte och co. Bra där älskling, jag hejjar på dig! Började fundera på hur det blir med Classic iår... Truklas vill åka upp helgen innan och jag vägrar. Orkar inte vara konstant full i en vecka faktiskt. Benny har iaf hyrt ut två sovplatser i racebussen till oss, hyggligt värre - 10 poäng till Benny. Pratade just med mat-Marie på msn och det verkar som om jag kan åka Bonneville upp med henne och Peter = jag och Marie är fulla innan vi lämnat Stockholm haha :) Så allt verkar lösa sig. sovplatser, jag slipper åka upp och vara där hela veckan, Truklas får vara uppe hela veckan och jag för leka vin-lekar med Marie. Sweet! Nu ska jag dra på en diskmaskin och göra mig iordning för snart ska jag och min man gå på en visning i Spånga [Granne med Johan]. Just ja, Fokas ringde igår och berättade massa roliga och mindre roliga saker. Men snart blir det dao beach kom han iaf fram till.

Dagens bästa: Onsdag 18.00 middag @ Mormor.
Dagens sämsta: Fan vad tråkigt det är med semester ibland...

» Ironic

Det blev en rätt oväntad kväll/dag det här... Håll i hatten, jag drog faktiskt ut och sprang! Nykter! Utan att jaga någon! Min pappa höll på att dö av skratt när han hörde det hela. Hamnade hos Kattis, Mats syrra. Det blev öl och Mulle med Kattis, Zandy och Mats. Det blev en hel del dampande och blomsmekande innan det bar av hemmåt. Planen för kvällen var ju egentligen att dra ut till Nyberg på Adelsö med Mackan och co. men plötsligt kändes det för långt... Så istället hade jag tänkt mig att spela spel hos Kattis och sen dra hem till Skremil där boysen var. Ringer till Skremil och möts av ett rätt oväntat uttalande "vi är i pölen (eller blå lagunen som nybörjarpojkarna säger) kom hit!" Damn it! Kunde ha fått lekt med H-by boysen, Adelsögänget och med Larsson! Men istället så hamnade jag hemma efter som att Ekeröborna vägrar att skaffa en färja mellan H-by och Öarna. Hann prata lite med Lina också som bjöd med mig på nåt kalas i V-by men det kändes så där.. Bättre att dricka öl själv framför datan och prata med Rang typ. Längtar fan efter min man. Vill mest bara mysa ner mig i sängen med honom och bara gosa. Hör och häpna - bara gosa! BTW så ringde mormor och bjöd in mig och mannen på middag, hon var nyfiken på våra ringar tydligen haha. Hur som helst så var det en udda dag, men rätt mysig.

"Den enskilde, ibland tillsammans med omgivningen, bestämmer själv sin grad av berusning vid varje tillfälle utan att samhället har några lagliga invändningar."


Dagens bästa: Leka med Mys-Zandy och Massy.
Dagens sämsta: Att jag inte drog till Newberg!

Mobilmördaren


» Worst Hangover Ever

Torsdag.
Städade datarummet lite och tvättade alla Truklas kläder, fan vilken snäll fästmö jag är. När Trukkis äntligen kom från jobbet så blev det pastasallad framför TVn och massa mys.

Dagens bästa: Underbaraste älskling.
Dagens sämsta: Inget alls faktiskt.

Fredag.
Min pappa och lillebror kom hem en sväng - och åt upp min mat! Dummisar. Hade skittråkigt och kvällen verkade bli en enda röra. Det slutade iaf hemma hos Skremil med ett litet poolparty. Jag och Arreman var sporty och gick hela vägen från mig. Lekte med Tobbe och hans nya fru och rätt som det var så ramlade Svenne in, the old crew liksom. Z messade om att Mats kräktes och Grannen var hemma hos min man. Förvirrande värre, tillslut så kom iaf min karl och Gobbe över till Emil men då hade typ alla dragit redan... Korsby körde dagens bästa replik "Jag är blöt så sitt på min hand". Lalle var mest bara skitäcklig, jag och Korsby är nog inte hans vänner längre...

Dagens bästa: Träffa Tobbe, sweet.
Dagens sämsta: Att folk är elaka mot min lilla söt-Korsby.

Lördag.
Jag ska ALDRIG mer dricka alkohol! Fy faaaaaaaaaaan. Nu ska jag ut och springa och möta min man innan han drar iväg...

Dagens bästa: Äta frukost - vid köksbordet - med min man!
Dagens sämsta: Att min man ska på bröllop och inte tänker mysa med mig.

"I'll probably never drink again
I may not ever drink again
At least not til next weekend"

» Love

Jag har en ring på mitt vänstra ringfinger!


» Rock Star Poser

Hittade en lite skojjig bild. Poserpojkarna nr1!


» Sometimes I'm Bitter

Jag är sur, surare än en hel citron. Idag är en dålig dag och jag har ont i axlarna. Näe, nu ska jag fortsätta städa köket och vardagsrummet så att min man inte är lika grinig idag som han var igår... Bläh!

Dagens bästa: 
Chelsea som skickade massa bra låtar till mig.
Dagens sämsta: Mina axlar som gör så fruktansvärt jävla ont!

» Little Fishes

Igår så åkte jag och Zandy ut till Ingarö och occuperade min fasters brygga. 2½ timme tog det från mig till Eknäs. Skitkul.
Vi gick ut med hunden och han försökte mest bara skrämma rådjur och Zandra frös. Vid 22 så kom snäll-Massy och hämtade oss och vi åkte hemmåt. 9.25 åkte vi hemifrån så det blev några timmar av öl och fisk. 29 fiskar lyckades vi skrapa ihop tillslut varav 27st abbisar... Fast det var bara 6 som var ätbara. Väl hemma så väntade det ett varmt bubbelbad på mig - tack snälla älskling.

Dagens bästa: Äntligen ha en Valky-Zandy dag med öl och helt karlfria.
Dagens sämsta: För äckligt för att skrivas, men det finns bilder...


Zandra drog upp första fisken...
Storleken har ingen betydelse?

Lite panik uppstod på bryggan
efter att Zandra lyckades dra upp
den här äckelpäckelfisken...


Som straff för att jag skrattade åt
Zandras äckelfisk så fick jag också
upp en. Jävla skit...


» Blondes In Black Cars

Power meet i bilder:

Dagen började, slutade och allt där emellan
med att Zandra skulle kissa... Hela tiden!

Min och Truklas son, Korsby, fick
också följa med på galej...

Självklart med sin partner, Lalle.

Väl framme i V-ås så hittade vi C.
Hon hade glömt att ta emot sig när
hon välte och hade därför asfaltsbrännskador
i halva fejset. Blondiner...

Sen hittade vi världens bästa Marie (borträknat från
min mamma) Så jag och zandra passade på att
klämma henne lite på tuttarna.

Pappa-Peter och Mamma-Mat-Marie
hånglade loss lite på gatorna, sött.

Lalle spanade mest efter bilar fast än att;
"det har typ bara gjorts 2 snygga jänkare!"

Zandra såg ut som snusmumriken
när hon vilade på stenmuren.

Truklas hittade mat, tur att det finns
sånt även i västerås liksom.

Knä-Fia slöade i sin solstol.

En Bjälkengren hittade vi också
med tandborsten i högsta hugg.

Sen fotade jag och Zandra en
mobbad tjej som trodde att man
behövde dunjacka i Juli...

Nyberg hävdade bestämt att han
inte kunde bli full... Hans ögon
verkade inte riktigt hålla med om det.

Truklas som var nästan ensam om att vara nykter
lyckades bli bajsad i huvudet av en fågel, det var kul.

Grimberg bjöd på en liten dansuppvisning
för mig och Zandra, vackert värre.

Sen fotade jag och Zandra bruden
med de fulaste skorna i hela V-ås!

Jag och min flickvän Robin spanade
lite på bilar och snackade skit.

Göran klättrade då och då ner
från Van-taket och krävde oss
på öl, sprit och kärlek.


Zandra fick rätt som det var en ratt.
Ni kan ju gissa om hon var nöjd.


Göran var mys-full.

Zandra visade grabbarna
hur man meckar Volvo... Haha.

Jocke meckade lite med rumpan.

Danne, Jocke & Grimberg, blev helt
plötsligt bögar. Underligt...

Sen började Jocke spela piano istället...

Göran hade första parkett på
Van-taket.

Efter den här bilden på Jockes röv
så kände vi att det var dags att dra
hem till Stockholm igen...

» I'm All Wet

Då var man utan fungerande mobil igen, jävla fitt-Charlie! Kommer ett utförligare inlägg imorrn när jag inte är proppmätt efter att ha dejtat svärföräldrarna.

Dagens bästa: Thomas sköna fyllehistorier.
Dagens sämsta: Min stendöda Nokia : [

» My Evil Friend

Jag tycker att Zandra har en himlans massa dumma "ordspråk" i sin blogg. Dummaste hon. Det här skrattade min man rätt högt åt... Jag förstår inte varför?

Dagens ordspråk
När Madde håller med har hon inte lyssnat.

» He's My Man

*Ekis sitter framför datan och räknar pengar*
E - Fan nu tappade jag räkningen igen!
V - Jaså, har du blivit dålig på matte eller?
E - Nä, men jag kan ju fan inte sluta tänka på dig naken!



I l♥ve you baby. 

» Total Eclipse Of The Heart

Bläh vad jag har tråkigt. Zandy är på stranden med Kattis, Mannen jobbar och ska sen vidare på firmafest, Cissi packar, mamman är i skärgården och alla andra jobbar. Buh. Igår så var jag och Nicke nere i garaget och lekte stripa-av rallybil. Vi skulle leka stripa-på rallybil direkt efter men det gick så där utan limtvätt. Hämtade även upp min nya cowboyhatt [Som det är Anders & Olson förbud på!] och den var lika snygg som Zandras... Konstigt det där? Den var lite stor men den blir nog perfekt om man har flätor som riktiga cawbojsare har. Imorgon lutar det åt att packa bolagskassarna och rulla mot västerås och Zandra har lovat att vara fullast, bra där bruden. Dagens mission för mig blir iaf att lyckas med att tvätta håret utan att spruta ner hela badrummet, vilket kan bli lite tricky. Så dumt att vara "nyopererad" ibland - saker blir alltid så onödigt knöliga. Annars så har jag och Z hittat sommarens nya hit, lyssna och njut [ ? ] Vi ska iaf ha med oss den till V-ås och spela den på repeat.

Dagens bästa: Blev bjuden på F's 25års kalajs, Sweet!
Dagens sämsta: Kommer att få leka själv hela kvällen : [


» Ice Cream

http://www.sbf.se/artikel/3440

Alla som tror att jag och Olson har sagt detta räcker upp en hand. Inga jävla dåliga felciteringar.... Suck.

Anyhow, jag sitter och äter frukost vid datan. Ben & Jerry's Cookie Dough, bästa frukosten ever. Tack älskling. Har hunnit med en liten telefonkonferens med Olli, Fråga Zandra om hon ätit klart... När jag egentligen skulle fråga henne vart hon var, bra där. Samt prata lite med min man tills T1 ringde och störde. Äh, nu ska jag ta en cigg och lägga mig i sängen. Inte samtidigt. Bjuder på två bilder från midnattssolsrallyt...

 


Dagens bästa: Min man & min bästis!
Dagens sämsta: Ha ont.

» Home Again

Back from hell - aka Motala!
Då har man tillbringat en hel jävla helg i Motala då. Spännande värre. Jag, Olson, Nyberg och Jerry begav oss av på en liten roadtripp. Det var inte alls så kul som jag hade trott. Tänker inte ens gå in på några detaljer för det är helt enkelt för trist att berätta om. Fick iaf köra lite bilar och det var skoj som bara den. Det var inte alls så lätt att köra felstyrd volvo kan jag upplysa er om... Men det gick rätt okey iaf.

 


Helgens bästa: Crazyrace.
Helgens sämsta: Innan jag fick Nybeg som sängkompis...


Annars så har jag och Zlandy sommarlov, wiho! Vi har redan lyckats göra ett inbrott, lärt oss ett nytt ord; Vädringsbeslag och tvingat våra män att spela mulle. Livet är för en gångs skull rätt mysigt och jag och min karl väntar på besked från mäklaren om vi får vår lägenhet eller ej, så nu är det bäst för er alla att ni håller tummarna! Förhoppingsvis så får jag även en ny cowboyhatt och en snygg ring till vänster ringfinger idag. sweeeet. Imorgon vankas det sjukhus och det känns helt ok. Tur att jag har världens bästa bästis och världens bästa man liksom. Till helgen så blir det förhoppningsvis power meet och jag som har en flaska after shock och allt : ] Fokas är också hemkommen och är skitstolt över att han köpt "det där nya spelet du vet, guitar hero".