» Rape Me

Happy one year anniversary to me.


image72

» Rubberneckin'

Utgång
Igår så var jag ute med min lilla Pär och hans homies. Hamnade på något hak vid Fridhemsplan och det var ju inget anchor direkt. Fick iaf träffa lite fler av Pärs vänner och det var ju spännande + att vakten tyckte att jag var snygg... och Pär hmm. Sa hejdå till folket och sen åkte jag och Pär hem. Olson ringde och det var det fullaste jag har hört. Han ropade bara efter sin mamma, kunde inte gå och spydde. Det var mest äckligt men han ringde självklart 100 gånger till och jag mådde fan illa av att prata med honom, man hörde verkligen hur nära han var på att spy hela tiden. Jag och Pär sysslesatte oss med att leta ödlor, dricka öl och lyssna på musik. Det var värsta myso. Sen snodde jag hans toalett och pratade med min älskling.

Rättvik
Jag vill till rättvik! Nu, Nu, NU! Ska nog åka upp på tisdag... Fast det känns som om det är 100 år dit! Försöker få med min min lilla Thias också. Vill att han ska med så att vi kan dricka mjölkdrinkar och poppa dansa med en utomjording på högsta volym :)

BTW så är Queens of the stone age så jävla alternativa!

» You Are the One

Blackrace
Igår så var jag och tittade på Truklas när han körde Blackrace, aldrig mer säger jag bara! Jag var så nervös och mådde så jävla illa... Tillslut så vågade jag inte titta längre för jag var helt övertygad om att han skulle köra av. Som tur var så gjorde han ju inte det. Det gick inte så jättebra för Truklas (Fast i mina ögon körde han på 7,5  sekunder... var det rätt?) och rakt fram är ju faktiskt ingen sport så jag var inte så på (som ni kan se på bilden längst bort... Spanar killar istället för bilar, då är det illa!). Bagarn skrämde skiten ur mig och Puggen sa något så jävla kul som jag självklart har glömt... men kul var det iaf. Träffade Jocke och hans son Walter också och jag fick klappa Walters groda haha :) Anyhow, jag, Trukkis och Fokas drog till donken innan vi körde hem gnäll-Fokas och hämtade upp en betydligt roligare människa - Zandy.

    


Spioneri
Åkte ner till garaget för att återuppta vårat spioneri. Det blev kortspel för hela slanten och jag och Zandra hade askul i våran ensamhet tills Ekis tyckte att vi skulle hjälpa honom att tabort massa vatten - vilket förövrigt skulle passa bra som OS-gren då det var näst intill omöjligt. Trukkis tog sig ett powernap och var mest liten och mysig medans jag och Zandy fortsatte vårat krig. Sen kom Muttan och det vankades mulle. Zandra och Muttan kommer på den geniala ideén att gå och kissa. Självklart kommer det massa småchippar precis då och ser att det är folk där - silly! Packade ihop oss och körde hem folket. Sen blev det ett ärevarv ner till garaget igen innan det äntligen var sovtime vid 05 typ.



Övrig skit
Jag har fått en digitalkamera av Zandra, mest för att hon är så söt och snäll tror jag.
Ekis har berättat Bellmanhistorier på engelska och jag skrattade tills jag grät! "Norway-guy" haha :)
Jag längtar fruktansvärt mycket efter Sofie och co. Vill leka i centan nu, nu , nu!
Linnea: Nu kan du klicka på bilderna i dagens inlägg, sweet va?
Jag är rädd för Emma, hon är ful och blåst. Usch, hon tror bergis att vi är bästisar nu!
Zandy har skaffat sig en blogg! Kolla in den här » Zandra



N . P . O
. You're the light at the end of the tunnel .
. The beacon fire in the dark .
. The glimmer of hope and truly the meaning of my life .
. I say this with all of my heart .
. You are the only one for me .

» Stolen Car

Vin - Shots - Öl
Igår så blev det till att dricka alkohol hos Ekis. Jag, Ekis och Butte. Satt och kollade massa dumma filmer på youtube och efter ett tag så kom Gobbe och Amelie. Självklart så var jag sjuk, ovanligt va? Mina äggstockar lekte nog krig mot varandra... Jag tappade linserna hela tiden och Butte sprang och bajsade var 3e sekund. Sov hos Ekis och efter ett konstigt telefonsamtal så var jag förvirrad som aldrig förr... Ekis var mest bara sur.

Silver Stripe Racing
Vaknade i morse av att Benny ringer till Ekis. Jag halvsover och hör att Benny säger "Nu jävlar är det krig" Då var jag klarvaken och hajjade att något hänt i garaget.  Klädde på oss fort som fan och drog dit. 3 st småkids har lekt krossa rutor på bilar och försökt sno Ekis van - kuuul. Alla var lagom glada och jag ville mest spöa alla jag kunde hitta med svart keps. Ekis var mest tyst och bitter tills han fick en macka av Stinker... Den vita 740in hade nej rutor kvar, Ekis van var lite trasig men ändå rätt hel och Ekis firmabil hade en framruta mindre. Jävla as. Ska mörda er tills ni dör hela bunten. Pissapor!

Jag och Ekis gav oss iväg med 740in för att inhandla bildelar. Självklart så går inget som det ska. Jag lyckas snacka oss ur parkeringsböter genom en snyfthistoria om att jag har ont i magen osv... Vilket iof var sant. Sen där bilen 738742 gånger. Ett tag så fick vi sitta och trycka på relät till soppapumpen för att kunna åka någonstans, tills Ekis lekte mekaniker med eltejp. Efter att ha lämnat en tröja till Martin och shoppat lite så åker vi hemmåt. Jag har haft asont i magen hela tiden men hållt käften för att inte förstöra Ekis dag ännu mer... Det gick bra tills jag svimmade i bilen. Rätt som det var var jag hemma och jag tror att Ekis bar mig. Vaknade iaf på soffan utan Ekis och med en Jocke som stod och klappade på mig.

» White Wedding

Harry Potter VS. Transformers
För några dager sedan så var jag och Truklas på Bio. Hade VM i tråkigast och det var dåligt väder så bio var rätt givet. Vi visste att Zandy och co. också skulle se den så därför valde vi bort kista och drog till Vällingby. Lyckades hamna precis bakom Mats, Zandy och Berglöv haha. Så det kan gå. Det var helt klart den sämsta Harry P filmen vilket var tråkigt efter som att den boken är så jävla spännande. Alla var rätt besvikna på den och Berglöv var allmänt hatisk. Truklas fattade n0ll efter som han vägrat läsa böckerna... Buh för Parry Hotter! Igår så såg jag och Truklas Transformers, fy fan vad tuff den var! Skulle lätt kunna sitta inne hela dagen och bara se den om och om igen. Transformers is the shit!

Silver Stripe Racing - Van - minigolf.
Igår så plockade Truklas med mig, Nicci och Dan på en liten tur till ingarö för att inföskaffa en Van... och Van blev det - äntligen :) Nicci och Dan körde hem volvon och jag och Truklas tog hem Vanen. Jag känner på mig att den kommer att bli så fin när den är klar, speciellt om jag får igenom min tak-stjärne-idé hihi. Lämnade vanen i garaget och sen körde vi hem barnen. Drog till Pär för att hämta Anna och sen blev det minigolf och krig mellan mig och Trukkis. Det gick så där... BTW så lekte jag, Trukkis och Puggen spioner på dagen också. För 4st småkids hade minsann försökt sno Charlies nova i garaget - silly.

Poolbadning och öl
I Fredag bjöd jag ocg Zandy in oss hos min morbror för att bada. Vi blev servade med öl och cube och det var rätt mysigt faktiskt. Zandy skulle cykla hem från mig och jag undrar hur det gick efter som hon sa "jag är så full" 23949 gånger på en timme. Mamma ringde till Tobbe vid ett och frågade vart fan jag höll hus och sen skällde hon ut honom för att jag skulle faktiskt inte vara bakis i morgon... mest för att jag brukar bli så bakis tror jag. Anyhow, Tobbe är i full fart att planera sin köttbullsskiva (för köttbullar är godare än kräftor) hoppas att den blir lika kul som julafton (midsommar) Tobbes ideér brukar vara rätt skeva.

Namnsdag, Namnsdag och "Namsdag".
I lördags hade jag namnsdag - Johanna. Det var bara Mona som kom ihåg det. Hon är snäll hon.
Igår så hade jag namnsdag - Madeleine. Det var bara Mona som skickade sms, snällt :)
Idag så har jag "namnsdag" - Valkyria. För det har jag bestämt själv.
Tvingade iaf min mamma att köpa turtlesklubbor med tatueringar till mig hihi.

Wedding - Efterfest med vinfylla
I lördags var det ä n t l i g e n dags för Peter och Kicki att gifta sig. Så det bar av till Stadshuset för en 3 minuter lång vigsel. Jag och pappa var otroligt seriösa och stod och tittade ut genom fönstret på båtar... men det gjorde även Peter haha. Malin och Jocke skulle fota men det blev mest varandra och fula tavlor haha. Sen var det hela över och Peter villa ta av sig ringen för den var obekväm. Stuvade in oss i bilarna och åkte till Henells och drack skumpa. Vid 4 så kom Ekis och lagade mitt öga. Käkade lite och sen kom alla andra gästerna. Jag och Pär lyckades tydligen dricka upp en platta öl själva + diverse sprit. Ekis kräkade vin och fick en sån där rolig ekis-vin-fylla. Nicklas kusin Jonas (15år) drack grogg och blev kär i ekis för att han körde volvo turbo. Danielle blev packad och snackade svenska. Kicki och Peter lyckades knappt öppna sina paket för att Kicki bara fnittrade hela tiden. Jocke ville gå hem 5 minuter efter det att vi kom och konstigt nog var han den enda som inte kom hem alls. Alex var jättefin i den rosa klänningen med döskallar som jag hade köpt, och jag var faktiskt grymt stolt. Ekis försökte få min mamma att mata honom och det gick så där. Anders välte Gretlie och Janne testade om det var bra studs i häcken. Själv åt jag tårta för att vara artig och höll på att spy, fan vad jag hatar tårta! Jag och Ekis dränkte Kickis och Peters tandborstar i vitlök och hälde jordnötter i sängen... Fast mamma hade visst redan lagt knäckebröd i den. Jag och Ekis fick för oss att dra till Butte och lira poker. Så det bar av hemmåt för att slippa komma i kostym och klänning. Mamma ringde vid ett kanske och frågade varför i helvete som Ekis hade snott hennes nycklar och hur fan dom nu skulle komma in, då gick Ekis och öppnade och mamma blev tyst. Någon poker blev det inte men det var helt klart spännande iaf. Pär ringde, lagom glad i hatten, och skrek "vad händer? vart är det fest? Fan vad du är tråkig" haha. Kul som fan var det iaf och jag och Ekis är inte osams längre. 

    
   
     
   

  

» Wicked Game

American Car Show - Grattis Cissi

I lördags så drog jag, Ekis, Zandy, Martin och Ture/Andy/Tore/Tove till Norrtälje för att titta på fina bilar. Det blev mycket senare än vi hade trodd för Ekis 740 hade PMS och ville inte alls vara med och leka. Väl inne i Norrtälje så hittade jag Zombie :) Då blev jag massa glad. Drack öl och vi kvinnor gick iväg själva. Hittade Benny, Oscar och Hille också och Hille kände jag inte igen, silly jag. Lyckades bli stoppade av snuten på väg hem också, jävla idioter. Det var mest varmt och jag och Zandy luktade varandra och Ekis i armhålorna - mysigt. Ekis körde mig och Zandy till Furusund för vi skulle minsann på Cissis 20års kalajs. Olson skulle komma och hämta oss efter färja nummer två "för det är gång avstånd mellan färjorna"... In my ass att det var det! Så jcg och Zandra gjorde som vilka förståndiga kvinnor som hellst skulle göra - liftade. Våran lift var en 30åring vid namn Olson som tipsade oss om psykadeliskakinderägg som bara såldes i blatteaffärer haha. Sen berättade han massa saker om Agust Strindberg som jag genast döpte om till Strindrem. Sa hejdå till honom och Olson kom och hämtade oss... Med flakmoppe, då hatade jag honom lite. Väl framme på Cissis land så fick hon presenter en my little pony av mig och Olson och en sjukhusväska av Zandra haha. Sen började jag fundera på hur full jag var för nu hade Cissis pappas El Camino bytt färg igen, men Olson lungnade mig och sa att den inte var hans, puh. Jag och Kim gjorde det till vårat mission att få tag på Tobbe, det var nej lätt så efter en timme gav vi upp och jag skickade ett otrevligt sms till honom istället *mohaha* Zandra blev bästis med en hund och när den gick så blev hon sur och sa att hon ändå aldrig hade tyckt om honom. Anders snodde min cowboyhatt och lovade att lämna tillbaka den innan han drog - den är fortfarande borta. Jonta fick följa med mig på kisspromenad och berättade om livet, det var rätt udda.



Blidö - Uppsala
Dagen efter så vaknade jag av att Zandra fick astma. Sen undrade jag lite över hur dumma i huvudet vi var som som 3 stycken i en nej stor säng. Olson hade lyckats hälla grogg i Zandys skor och hon satt vid dörren och surade. Då tycker Olson att det ör en bra idé att kaste en enkrona på henne... Tyvärr så missar han och träffar ett halvfullt glas med grogg som självklart ramlar ner - över Zandra! Då höll jag på att skratta ihjäl mig. Zandy var inte lika imponerad. Sa hejdå till alla och sen bar det av hemmåt. Jag sjöng på Olsons ringsignal hela vägen och Olson kastade ut Jonta ur bilen med jämna mellanrum. Zandra och Jonta tog en rökpaus och plockade mat åt mig... snällt. Sen blev det donken och Zandra gled in utan skor. Jonta tog en plusmeny och fick ett glas som han gosade med hela vägen hem själv gosade jag med Zandy, det var mys.

Hann precis komma hem och duscha och sen var det dags att åka igen. Jag, Mamma och Ekis drog till uppsala för att köpa en Van. Det blev nej Van, den var rätt risig med en roadtripp fick vi ju och det var ju inte igår...eller?
Hela vägen hem så lekte Ekis Pinky Pie. "Madde, Madde! Tryck på min hand" - "Jag är hungrig - mata mig" Suck. Det hela resulterade iaf med att Ekis fick bjuda mig på Pizza. Sen fick vi mongoryck och ville åka bil. Vi åkte hem till Mats och lekta sno hans toalett och lindvätska. Sen bar det av till Munsö. Drog till Pölen för att ta en cigg och sen åkte vi hem igen haha. 00.00 skickade jag grattis SMS till Cissi men det verkar inte som om hon kan få sms av mig... dumma telefon.

Möhippa
Igår så hade vi möhippa för Kicki. Det var grymt roligt. Bowlade, körde tipspromenad -promenad, käkade, kubbade och var fulla. Kicki gled runt med prinsesskrona och vägrade svara om man inte tilltalade henne som Prinsessan-Kristina. Jag och anna rockade på Bowlingen och jag lyckades tom. vinna! Hör och häpna! Min kära mamma sög, hon var fan helt jävla värdelös! Men kul som fan hade vi. Snälla Ekis kom och hämtade oss och sen fick han vara taxi runt halva världen efter som han fick hämta gubbarna från svensexan också.

Ikväll blir det minigolf. Jag, Natta och Zandy mot Ekis, Lalle och Muttan. Vi lär ju vinna!
På lördag så är det wedding som gäller. Ekis ska ha kostym och jag ska ha klänning, det kan bli spännande.
Btw så har Sussie & Butte gjort slut, jag hejjar iaf på Butte.

» Over The Hills And Far Away

Jahapp. Sitter hemma, ensam... på en Fredag! och på min fredag dessutom! Eller ja nu är väl min lyckodag över iof... OCh jag har fortfarande inte hittat Johnny Depp naken i min säng, blivit en turtle eller fått en rosa Charger. Fredag den 13 kanske inte är så jävla bra trots allt...? Mina pök bjöd in mig på kvinnokväll i huddinge men jag har alldeles för ont i halsen och är påtok för lat för att röra mig - fy skäms. Och skäms på pöken som aldrig säger till i tid utan bara någon timme innan, dålig stil brudar! Har iaf suttit och pratat med Oslon och fått glada tillrop av Jonta som älskar allt och alla idag, fyllo ;) Truklas skulle komma hit  "senast tolv" men som alla redan vet så är han en tidsoptimist och har ännu inte dykt upp. Fast han har iof messat och sagt att jag ska komma och dricka öl med Benny i garaget. Icke. Oh, vad jag vill att min Zandy ska med i morgon! Hon och Martin skulle ha så kul ihop! Dryga, otrevliga och mensgrisar är vad dom är hehe. Skulle kunna bli hur kul som helst + med en platta heineken så kan ju inget gå fel, eller? Funderar på att sno Cissis present, den är så jävla läcker... Skulle köpt en till mig själv också. Fast Truklas lekte en, men det var inte samma sak liksom. Nu blev det konstigt att skriva så att Cissi inte läser och förstår så jag skiter i att vidareutveckla den storyn. Fuck me sideways vad trött jag är! Nu får Truklas ta och komma hit och slå mig på käften så att jag vaknar till liv igen. Och DÄR öppnade han dörren. Äntligen!

image50
Miss you Pöks

» Bohemian Rhapsody

Cowboys 'n' Karaoke
Blev inkallad av Zandy Sue att karaoka med henne på Shammen i Onsdags och snäll som jag är så gjorde jag det. Jag, Zandra, Dan, Muttan & Ekis. Hann ta en klunk öl innan det blev dags för oss att köra Bohemian Rhapsody, det var elakt tyckte jag. Tog oss ett toabesök och hittade en tjej som försökte övertala oss att sjunga lite Eminem det hela slutade med att Zandra började rappa Spice Girls medans jag dansade. Körde lite Don't stop me now för det här med Queen verkade vara våran kopp av te den kvällen. Jag lyckas bli uppraggad av en grek 55+ så där härligt slemmig och med fett, lockigt hår. Men vi avstyrde det hela fint.
Zandy: Säg att du är gay!
Jag: Ja, jo det här är min tjej.
Grek: Va?
Jag & Zandra: Vi är gifta.
Grek: Jaha, får jag ge dig mitt nummer?
konstigt värre. Vi hittade också en ny kompis vid namn Billy... Eller ja, han hetter faktiskt Gunnar påriktigt och var 20 år och hade precis lyckas sluta knarka. På fridtiden så gillade han att klä ut sig till Eric Draven, Lyssna på Misfits och hata sin pappa. Tänk vad 10 minuter med mig och Zandy kan få folk att öppna upp sig. Begav oss hemmåt för jag och Zandra skulle minsann dricka sprit fick vi för oss... Muttan vinglade lagom mycket och berättade för Olson hur bra han A R T I K U L E R A D E. Så nu vet vi att det heter "Kapprrrussooonnng" Stannad på Statoil och köppte groggvirke sen hamnade jag och Zandy hos mig och fick för oss att ringa in till massa dumma TVprogram. Tvingade över Ekis mitt i natten gjorde vi också haha :)

Zandy the evil armkiller/Mr Hetfield/Silver Stripe Racing
Vaknar på Torsdagen av att Zandra hoppar i min säng. Sysselsätter oss med att spela spel med Olson och att bråka lite. Hamnar i sängen igen och jag pratar lite med Ekis i telefonen samtidigt som jag försöker peta på Zandras ickeexisterande tuttar då går hon till attack med min fjärrkontroll och det hela slutar med att jag gör en baklängesvolt ur sängen och landar på underarmen och självklart på en massa glas... som inte höll. Zandra dör av skratt och jag kan inte resa mig för jag har så jävla ont! Sen blev jag rädd för henne. Så fort hon rörde sig så hoppade jag en meter upp i luften. Tog oss en konstig och väldigt sen frukost och jag lärde Zandra läsa noter.
På kvälen så åkte jag, Fokas, Knodden och Martin in till Ankaret för att kolla på när Micke spelade (Nej, bandet består inte bara av Micke...) Väl inne så hittar jag Claudio :) Så det blev puss & kramkalas för hela slanten. Jag mådde dåligt och hade mest ont i min arm. Anyhow, Micke var jätteduktig och allt var skitbra... Förutom att dom bara lirade Metallica dårå ;) Tog förresten en flashig bild också men jag orkar fan inte pilla in den i datorn från telefonen. Drog hem vid 01 eller något och jag längtade så sjukt mycket efter min säng... Men så blev det inte. Ekis 740 var inte klar och den måste vara klar tills klockan 07 så det blev till att dra till Silver stripe istället. Sär gick jag på rörjakt. Det gick sådär och jag höll på att bli galen. Ögonen gick ihop och jag hade olja och smuts i mitt sår på handen... Tillslut la jag mig i mittgången och vilade lite och kom med glada tillrop. vid 04.30 typ så fick vi äntligen åka hem - i volvon! Men ja, vi kom inte så långt...

740/Bolaget/Shopping
Somnade precis innan jag vaknade av att Ekis drog iväg med 740in... Jävligt odiskret bil faktisk. Sen somnade jag igen, har typ sovit hela dagen. Tog tag i mig själv och i Ekis och drog och handlade. En asbra present till Cissi, en platta öl till mig och mat så att Ekis skulle hålla sig snäll. Nu har jag stora planer på att färga mitt hår, men jag är fan för lat för det. Imorgon så bär det av till Norrtälje för att titta på bilar med Ekis & Martin... OCH ZANDRA! och sen till Blidö för att fira lilla Cissi som fyller bolag. Kan bli en spännande dag.

» Die Die My Darling

Die, die, die my darling
Don't utter a single word.

Jag är sjuk! Mitt immunförsvar borde skämmas. Mitt blåmärke på armen är inte längre blått utan gul/grönt/lila, det ser mest ut som en pöl av mögel faktiskt. Vad händer i veckan då? I kväll lär det ju bli gilmore girls och tycka synd om mig själv, torsdag Metallica och på lördag Norrtälje & Blidö... Om jag är frisk. Äh, fuck me sideways jag har fan inget att skriva. Zandra du är så söt <3 och Fokas du är elak & barnslig, I't hurts!
I'll be seeing you again
I'll be seeing you, in hell


» The Path I Choose

Hjälp vad tråkigt jag har.  Jag mår illa, har ont i halsen och i öronen och dör snart för att allt är så värdelöst. Tänkte sysselsätta mig själv bäst jag kan genom att sno en snodd lista från Cissi, har hört på stan att listor is the shit.

10 favoriter:
Färg:
Blått, laserblått!
Mat: Pizza. Vegeteriana utan lök & paprika med bea.
Band: Danzig.
Film: The Crow + alla Tarantinofilmer.
Bok: Sagan om ringen & Harry Potter.
Sport: Rally, rally och åter igen rally.
Årstid: Vinter = snöbollskrig och pulka.
Veckodag: Måndag eller lördag.
Glassmak: Choklad.
Tid på dygnet: Natten.

9 just nu:

Humör: Uttråkad.
Smak: Snus.
Kläder: Handduk.
Bakgrund: Pappas rallybilder.
Nagellack: Blått som jag fått av Linnea på vänster och inget på höger... konstigt.
Tid: 20.29
Omgivning: Pappas "kontor"
Irritationsobjekt: Min dumma hals.
Civilstånd: Gift med Cissi, förlovad med Zandra (6/6-06), Har Chans på Benny och är singel *virr*

8 första:
Bästa vän: Anton Winblad.
Screen name: MidtownBootgirl
Husdjur: Min feta katt Findus.
Piercing: Öh, vilken var först? Naveln kanske.
Förälskelse: Anton så klart.
Musik: Bergis Roxette eller något annat kasst.
Bil: En Opel, den var vit och hade NMO som reg... kommer inte ihåg mer.
Kyss: Anton, under min säng haha.

7 senaste:
Cigarett
: I Söndags i Olsons Blazer.
Mat: Pizza igår med Ekis
Dryck: O'boy!
Biltur: Vid 04 i natt.
Spelad låt: Metallica - Hero of the day (fuck)
TV-program: Quintuplets.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Jajjemen.
Brutit mot lagen: Beror på om man frågar snuten eller mig.
Blivit arresterad: Ja.
Badat naken: Brukar man ha kläder när man badar?
Varit med på TV: Nyheterna några gånger.
Kysst någon du inte känner: Ja, fast han var snygg. Tur det.

5 nej tack:
Kläder: Buffalos.
Mat: Kött.
Musik: Hiphop!
Dryck: Cider eller kaffe.
Personlighetsdrag: Folk som skryter.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Lekte med Truklas.
Du kan höra just nu: dudu *msnljud*
Du inte kan leva utan: Musik.
Du gör när du har tråkigt: Listor, tydligen.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Zandra!
Du tycker om: Truklas.
Du inte gillar: Amelie.

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Höst

1 önskan: En Dodge Charger, snälla!

» Why Trust You

Microsprinten
I fredags blev det till att åka Microsprinten med Björn Adolfsson i hans Celica. Jag var toknervös och mådde mest dåligt hela dagen. Tog oss en promenix runt sträckan och jag gjorde mitt bästa för att memorera asfaltspartier och annat dumt. Sen var det dags för första åket och jag höll på att kissa på mig i starten. Tidkort ut och elhissarna funkade ;) 30 sekunder kvar... Shit! 5 - 4 - 3 - 2 - 1.... Där åkte vi, man ska inte åka på 1 det hela slutade med 10 sekuders tillägg. Efter första svängen (efter 30 meter) var jag helt iskall igen och allt gick som det skulle... Typ. 02.00,9 + 10. Åk två gick betydligt bättre fast lika brett ändå haha. Allt jag kunde tänka på ett tag var "fy satan vad fort det går". Tiden på 2an var tävlingens snabbaste tid och den enda under 2minuter. 01.58,5 blev det. Missade totalsegern på den där tjuvstarten men en 2a plats blev det iaf. Sen blev det till att lasta och åka hemmåt. Efter lite felåkningar och skratt så var jag äntligen hemma igen. Snälla Ekis fixade mat till mig och allt jag kunde få fram var; jag har åkt fyrhjulsdrivet!

                           



Power Meet
Sen var det ä n t l i g e n dags för Västerås! Ekis väckte mig och vi började tokringa till Zandra. Det gick så där att få tag i henne. Fick tag på Mats som informerade oss om att Zandra var magsjuk, bläh. Sket i våran lånade bil och drog ner till Silver Stripe för att åka Caprice med Oscar och Jimmy. Vi kom till Sollentuna, där kom våran nyktrachaffis på att "nä men, västerås låter tråkigt. Vi drar hem till mig i stället och dricker jäger." Jag och Ekis blir rätt ställda och rätt som det är så sitter vi hemma hos Oscar och krökar. Jag & Ekis var inte imponerade över hur det hela hade gått så vi tog tåget till Västerås och en taxi runt halva världen. Hittade alla munsöbarn och Cissi och sen blev det till att dricka öl. Kvällen blev inte alls som väntat pga. väldigt dåliga nyheter så det blev mest bara tårar. Gick och la oss rätt tidigt och så mycket bilar såg jag inte. Vaknar dagen efter av att jag har så sjukt ont i min nacke! Och att jag är skadad! Ett gigantiskt sår på fingret som Cissi behövde försoringsglas för att se och ett blåmärke på armen sedan någon tappat en platta öl på mig... när jag stod upp! Tar tag i mig själv och tar första ölen... Uppmärksammar att man inte ska lämna öl i en Blazer för då tar ölen slut av mystiska skäl = grogghaggor. Hittade som tur var Ekis Jäger så det gick bra iaf. Alla drog coh käkade men jag stannade kvar och lekte med Anders. Vi hittade världens bästa kissplats! Sen blev det Blazer hem och som tur var körde inte Jonta. Själv så startade jag en brand i askkoppen och hade disco för mig själv medans Jonta & Cissi sov och Ekis mådde illa. Väl hemma så blev det en powernap i några timmar för att sedan leka dektektiver. Käkade Pizza hos Ekis och Åkte till Fokas för att hämta en ny lur. Sen blev det skitsnack med Oslon tills klockan var runt 4, då gav jag upp.

» I'm So Tired

Igår så var det minigolf som gällde igen. Jag & Cissi mot Ekis, Dan & Fred. Jag var asgrym och ledde med 12 poäng före Dan som låg 2a... Sen började han psyka mig som bara han kan och jag slutade 2a. Hata Dan! Men det gjorde inget för Cissi & Jag vann över killarna iaf woho :) Ekis var iaf sämst och det kändes bra hihi.
BTW så tappade Cissi sin mobil i marken, jag förstår inte hur hom lyckas.

Mitt enda misssion för gårdagen var att komma ihåg att köpa balsam, gjorde jag det? Nej. Jag har nog något fel på mitt minne. Fråga bara Ekis & Cissi. "Igår när vi spalde minigolf..." - "DET VAR I MÅNDAGS!" suck.

Fuck vad jag är trött. Har typ inte sovit ett skit i natt, bara legat och snurrat runt. Är helt slut i kroppen och vill mest gå och kräkas eller något. Plus att jag har fruktansvärt tråkigt. Ekis jobbar, Zandy jobbar, Muttan är deppig, Pär jobbar och Oslon & Cissi är på G till västerås. Ska nog sätta mig i min säng och tycka synd om mig själv tills alla slutar jobba... Då ska Ekis påminna mig om att köpa balsam. Jag tror iaf att han kommer att glömma det.

» Sad But True

Ojoj, dålig uppdatering - fy på mig! I fredags så fyllde Micke år ( fast han fyllde egentligen på lördagen)  så det bar av till anchor för att fira honom. Han fick kinderägg, cigg och en xider med tomtebloss i + att han slapp höra mig sjunga :) Olson stoppade tända ljus i halsen vilket resulterade i att han hostade upp sterin dagen efter. Pär låg och åmade sig på en soffa och Jonta raggade på Spider-mans ex... Anyhow så bjöd knodden in oss på efterfest hos Micke. Vid 7-8 någon gång så stod jag, pär, martin & knodden inne på US video. Konstig kväll.

I lördags kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde... Eller jo! Outlaws! Jag, Ekis, Knodden, Janne & Martin. Jag var fett bra på biljard och kasta pil... eller inte. Hände inte så mycket späannade saker faktiskt. Förutom att jag fick skäll för att jag var så seg. Bara för att jag duschade och så vid 23 typ.

I söndags lekte jag med Fokas, Ekis, Olson, Anders, Knodden & Martin (och Atos & Bebop) hemma hos mig. Lekte typ prata rally & singstar.

I måndags så blev det film för mig och Fokas. Efter ett tag så vankades det minigolf Jag, Zandy & Cissi (som förövrigt har världens sämsta lokalsinne och körde vilse på väg till mig) mot Olson & Jonta. Efter första hållet så ledde jag och ville inte spela mer haha. Fast det gjorde jag iaf. Det var trevligt fast vi förlorade. Jag var mest nöjd för att jag spöade Olson *mohaha* Efter golfen bar det av hemmåt och jag & Zandy kom på att vi ska pimpa Cissis bil med rosafluff :) Lämnade Zandy och sen lämnade vi bilen och Ekis hämtade oss. Jag och Cissi hittade på massa dumma lekar (som ni kan läsa om i hennes blogg) Mötte Knodden och Martin inne på ankaret och hela kvällen var typ någon allmän mobbning av mig. Var inte mycket snällt som kom ut ur deras munnar... Anyhow, jag och Cissi hade kul och det var det som var det viktigaste. Enligt rykten på stan så lyckades Cissi med att sova utomhus den natten haha. Hon är inte lite fucked up den där.

Igår så blev det middag och bad hemma hos min morbror med honom och Emmie. Efter ett tag dök Ekis upp för lite kaffe också. Sen frös jag i typ 3 timmar och vaknade idag med ont i halsen. Nu är jag döende i halscancer igen.

Förresten så har Cissi lekt psykolog och kommit fram till att jag innerst inne är en liten sessa i rosa fluff.
Detta är självklart bara förtal och egentligen är jag riktigt jävla evil, så det så. Eller "Vulgär, äcklig och dum" om man ska tror på Prinsessan Oslon.

På lördag blir det västerås med Zandy & Äkis... och om vi får tro på min morbror så finns det "tillfällen för möjligheter" där.

Prosit på er gott folk!