» Baby's Gone Shopping

Min man har dragit till Prag, det suger massor med hårdast i stan tycker jag. Nu måste jag sova ensam hela jävla fuckin' helgen... Fast det är lika bra att vänja sig för när han kommer hem så åker han till Spanien :[ Stackars lilla jag. Anyhow, jag har shoppat en helt ny garderob, eller nja inte en garderob men massor av nya kläder. Bla. så har jag och Zandy åter igen ett exakt likadant plagg, morr! Kvällens planer är så där lagom porriga, färga håret och käka sushi. Spännande värre liksom... Imorgon ska jag upp tidigt och leka med min reservpojkvän, Mr Newberg. Vi tänkte leka rally i Skepptuna och det kanske blir lite mer spännande än att färga håret. Nu ska jag berätta en rolig och helt sann historia för er istället. Min kära man brukar slänga ur sig "älskling, nu ska du få kuk" eller liknande varpå jag alltid får bilder i huvudet av att släkten kommer med paket när man fyller år och när man öppnar så ligger där en kuk... Få kuk liksom. I förrgår så kommer han in i badrummet, naken as always, och säger åter igen att jag ska få kuk. Fast jag hinner inte ens börja fnittra för mig själv innan han vrider sig mot mig och jag ser att han har en rosa rosett runt kuken! Haha det kan ha varit det roligaste ever och han kommer att bli så lack på mig för att jag skrev det här.. Sorry älski! Nu började jag skratta igen åt det hela. Skit samma nu ska jag prova min nya döskalle/svalor/rosor tröja som jag köpt och sen ska jag pilla mig i naveln. Pussigull.

Dagens bästa: Har köpt najsa trosor så min man kommer bi helt till sig.
Dagens sämsta: Ingen karl : [

» Sick Sick Sick

Igår så hamnade jag på akuten - ovanligt, I know. Helt plötsligt så kunde jag inte känna mina händer, fötter eller tunga. Plus att mitt huvud höll på att döda mig. Min man tog tydligen hem mig och sen kommer jag inte ihåg något mer. Har tydligen svimmat lite hit och dit. Rätt som det var så var jag iaf på Akuten och drack vatten som Nicke matade mig med. Sen högg dom sönder min arm och tjyvade mitt blod... (Som hämd tjyvade jag massa handskar och annat fint som jag hittade.) Sen talade Dr Johan om för mig att jag minsann inte alls skulle få åka hem utan få sova över på det mysiga sjukhuset, ensam... utan man... och bland folk som skrek! Det kunde han fetglömma! Röntgade skallen och blev av med alla mina örhängen! Men som tur var så satt det inga onda troll och gnagde på min hjärna, det var jag noga med att fråga. Efter någon timme så hade jag fått tillbaka känseln i nästan alla kroppsdelar så då fick jag åka hem. Nästan hemma så började jag må tok illa och få ont igen och sen domnade benen bort. Älsklings-Nicke stoppade mig i säng och pysslade om mig innan jag brutalsomnade. BTW har ni tänkt på vad äckligt det är med sjukhus? Man är liksom omgiven av sjuka människor hela tiden! Bläh. Det finns bara en sak som är värre än sjuka männiksor och det är sjuka GAMLA människor som luktar ost och bara skriker efter sin katt vid namn Torsten som i sjävla verket dog samtidigt som dinosaurierna. Jag ska aldrig köpa mig en Torsten...

Dagens bästa: Min man som alltid tar så bra hand om mig ♥
Dagens sämsta: Må sjukhusdåligt.

Idag så var jag och tittade på Jonne. Han sa att mina skor var bögiga! Då tyckte jag att det var rätt åt honom att han har två framtänder mindre än oss vanliga människor.

Dagens bästa: Jag är kär! (i en soffa)
Dagens sämsta: Gå och jobba 06.00

» Hero

Charlotte Perelli ser ut som en transvestit, en ful transvestit. Det var nog därför som Sverige inte vann ESC. Har man dessutom själv valt att byta efternamn så att ens initialer blir CP så kan man fan inte vara så jävla bright. Innerst inne så tror jag att fröken CP är djävulen själv och att hon tyvärr kommer möta mig vid "the gates of hell" när jag dör och waila tills jag får tinnitus och dör igen.
image590

» puss

Jag älskar min pojkvän mer än allt annat i hela världen. Jag är så otroligt lycklig som får vakna upp brevid världens bästa man varje morgon, eller nja det där var ljug för jag vaknar typ aldrig när han går till jobbet. Nu ska jag byta om så att vi kan äta sushi och titta på How I met your mother. Älskling, hur det än blir så kommer det att bli bra. Det känns så otroligt skönt att veta att du finns där vad som än händer. Du är bäst älskling!

» Melancholy

. Make the sadness go away .
. Come back another day .
. The things I've said and done .
. Don't matter to anyone .


Det är rätt skönt att Ä N T L I G E N veta vart man har folk. Jag trodde att jag hade blivit bättre på att bedömma mina "vänner" men jag hade fel. Jag kommer aldrig någonsin att passa in och "normal" som du så vackert kallade det kommer jag aldig att kunna bli... Tyvärr. Kanske kommer jag någon gång kunna bli som "vanliga människor" men det lär inte hända än på ett par år. Jag har inte valr det här själv och kunde jag så skulle jag göra allt för att inte vara så här. Du fick verkligen ner mitt självförtroende till botten, sparkade på mig när jag redan låg ner. Sedan tror du att allt ska bli bra av ett sms? Aldrig någonsin förut har jag känt mig så ful, värdelös och äcklig. 



. But still, you push me to see .
. Something, I can never be .

» Flowers

 Idag så har jag jobbat, som alla andra dagar... Tittade på Casper med barnen och höll på att somna. Zandra ritade en sabeltandadflodhäst åt mig som jag ska scanna in så att ni får se hur otroligt ful den är! Efter jobbet så åkte jag iväg och köpte blommor - Orkideér! Haha. Försökte hitta min första regplåt till min samling också men jag hittade bara 002, så jävla irri! Ikväll så ska jag leka med Zandra och tydligen kolla hockey, vart är en annan fråga... Det är sånt man märker. Imorgon klockan 06.30 drar jag, troligtvis är jag fortfarande full då...

Dagens bästa: Den snygga blomkillen.
Dagens sämsta: Jag är fan förbannad.
Dagens ?: Vart fan har man landsnummer +881!?

» Spoiled

Då var man hemma igen då. Har varit och färgat mina ögonfransar och fått mina ögonbryn stylade, så jävla nice! Och GRATIS! Får glida förbi när jag vill och fixa till saker, blev nerbäddad och fick lite ansisktmassage också, sweeeeet. Efter det så bar det av till Vallentuna för att träffa min älskade lilla Thias <3 Så nu har vi bokat in en dejt nästa helg ute i skogen i Rimbo : ] Idag på jobbet så körde jag och Annica sten, sax & påse om vem som ska få sluta 16.30 imorgon och jag vann så jävla hårt! Skönt det för jag ska leka med min favoritfru, Zandra. Måste dessutom sova tidigt imorgon efter som att jag ska läsa noter för pappa på lördag. Sticker klockan 06.30 på lördag - buh! En annan rolig sak är att Svenska bilsportförbundet bjuder mig, Olson och Nyberg på hotellrum samt resor mellan sträckorna och skojiga lekar under midnattssolsrallyt! Kommer att bli så jävla bra och vi tre kommer att dricka mest öl tror jag. Så Kristianstad - Karlstad, Here we come!  Tror nästan att den resan kommer att bli sommarens höjdpunkt.
image588


Dagens bästa: Bli ompysslad, mysigt värre.
Dagens sämsta: Sova ensam, bäst jag vänjer mig.

» I Don't Need A Man

01. Jag har varit på personutredning = slipper övervakare!
02. Zandra är jättefin i sin klänning, typ finast ever!
03. Muttan skickade det snällaste smset till mig : ]
04. Igår var jag på föreläsning med jobbet = sååå kul!
05. Micke Larsson har somnat i min soffa, underligt.
06. Jag saknar Cissi tokmycket.
07. Jag har fått en lägenhet! Fast jag är tveksam...
08. Jag mår nej-bra, men som tur är har jag Zandra.
09. Lalle var taskig som fan förra helgen, pucko!
10. Nu ska jag boka in en operationstid, yihaa.

. I don't need a man .
. I'll get me through .
. 'Cause I know I'm fine .
. I feel brand new .

» New Shoes

Jag är osams med Nordea, jävligt osams! Jag kommer inte åt min jävla internetbank = kan inte betala räkningar. Nu har jag ringt och gormat åt någon liten kärring, slagit sönder min kortläsare samt hotat med att byta bank direkt om jag inte får en ny kortläsare innan fredag. Jävlans satans pissbank säger jag bara!

Det har hänt rätt mycket sedan sist jag skrev... Valborg, moppeåkning, pokerafton @ Nordans, shopping och middag med C, minigolfning med Truklas, C och Fredrik och massa annat kul... och mindre kul. Orkar inte ens försöka berätta allt nu för jag är så jävla pissed på Nordea. BTW så har snuten Ä N T L I G E N beslutat sig för att lämna tillbaka mina favoritjeans - efter 2 jävla fuckin' år! Självklart så måste jag beställa tid för att hämta skiten, en vardag mellan 09-15. Det är ju en jävligt bra tid liksom! Hur fan tänker folk?!  Nordea och Polisen borde ta mig fan utrotas!

Dagens bästa: Inte fan är det Nordea iaf!
Dagens sämsta: N O R D E A !

Har shoppat lite nya skor bla. varsitt par Fred Perrys till mig & min man.
image586

» Headache

- Jag har öroninflammation, det gör sååå ont!
- Min man är nog inte riktigt min man längre...
- Fy fan vad det suger att bråka med folk man tycker om.
- Jag har blivit kallad till rättegång, jag vill inte!
- Satan vad mycket snor det får plats i en näsa.
- Missade rallyt igår : [

Zandra är bäst, för hon matar
mig med öl när jag är ledsen.

Cissi är rätt bra hon med för
hon är en riktig liten gullapa.