» The Forces Of Evil

Fredag @ Dagnestads & Bubben.
Igår så hade jag VM i tråkighet tills jag fick tag i Lalle och hakade på honom till en fest i H-by gård hos Manges lillasyrra. Jag blev utsedd till Lalles hund, Nordan hade hål i byxorna och Korsby och jag hade djupa samtal. Mina grabbar drog så jag ock Korsby aka. Micha blev kvar själva med läskiga människor medans vi väntade på Truklas. Truklas kom och var apfull och försökte sno min öl helatiden. Tog med oss Korsby under armen och gick hem till Bubben och lekte med folket som var där... Bubben var dock inte hemma utan festade hos Jonne istället. Vi gick världens jävla omväg för Truklas kunde ju minsann vägen och ingen ville lyssna på mig, bra skit. I taxin på vägen hem så fick vi lyssna på koranen. Annorlunda kväll.
image372

Dagens bästa: Träffa Knodden.
Dagens sämsta: Truklas som inte hittar i H-by.

Lördag @ Bolaget.
Truklas väckte mig imorse och sen drog vi till Vällingby med mamman och Jox. Truklas parkerade, Jox drog till Game och jag coh mamma shoppade loss på bolaget, det fanns inga Heineken kvar! Jag och mamma står i varsin kö och då kommer en 45+ gubbe och tränger sig före oss och några till. Mamma talar snällt om att så gör man faktiskt inte... Då knuffar han henne och hon puttar tillbaka och jag talar om för honom att han är dum i hela jävla huvudet. Då kallar han mig pissfitta på 3 sekunder har jag lyckats ställa ner min platta på golvet och fått tag i en skumpaflaska som jag står med och tänker drämma till honom i skallen... Som tur var så gjorde jag inte det hann tänka mig för en gång till men han backade iaf. Mamma var heöt säker på att jag skulle få råmycket stryk men det fick jag inte heller som tur var. Efter våran "incident" så delade jag och mamma på en cigg, då började hon må illa istället. Drog hem igen och jag & Truklas mötte Fredrik och Casper en snabbis sen blev det TVspel och jag blev åksjuk. Ikväll ska vi kanske våldgästa Lalle och spela Wii.

Dagens bästa: Mysvärme i bilen.
Dagens sämsta: Elakingar som bråkar med mamman.

» I Love You

För ni är bäst i hela världen
(även om ni är rätt fula.)



» Route 66

image367


Igår så blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Biltema ringde och meddelade att nu Ä N T L I G E N så hade min min kat kommit. Lastade in pappa och man i Eclipsen, skitmysigt att åka "baksäte", och sen drog vi till Haninge. Tror ni att deras nya kat är märkt på rätt sätt? NEJ! Jag var bara lagom arg... Pappa & Truklas mutade mig med mat och då blev det lite bättre.

På kvällen så skulle jag och Truklas leka middag och kolla film för oss själva men det blev till att spela mulle med Zandy och Muttan istället. Samt kolla Cars och Trolltyg i tomteskogen. Zandra matade mig med vin och Truklas matade mig med popcorn, massa mys. På Måndag så åker Zandy till Thailand så hon fick lova mig att inte dö i en tsunami. Nej nu ska jag rita upp Zandras tatuering som hon ska göra, hardcore!

Dagens bästa: Leka med Zandy <3
Dagens sämsta: Biltema.

» March Of Brave Knights

Igår var det en rätt skum dag... (Världens jättesnällaste) Ante körde hem mig och Fredrik tog lite kräkspauser. Fredrik nummer 2 lärde mig världens "bästa" bakisbotemedel; Äpplen och dill. Annorlunda. Truklas skrek på mig och jag spydde blod. Efter några timmar begav jag mig hem till Dan och kröp ihopi hans soffa och var liten och ynklig. Dan var snäll och gav mig en filt som luktade som Mats. Vi kollade på film och efter det så fick Dan ryck och tyckte att vi skulle gå på bio. Så Bio blev det. 2½ timme Arn, det var ingen höjdare, den var rätt gay och jag somnade lite på Dans axel. Fast jag vaknade innan jag började dreggla och det var ju alltid något. Efter filmen så drog vi hem till Dan igen och käkade jordgubbshonung, rätt udda faktiskt. Truklasoch Gobbe kom och hämtade upp mig och jag blev rätt paff över att Gobbe inte bodde där han skulle... Han flyttade tydligen för ett år sen, bra koll jag har.
image366

Dagens bästa: Snälla Ante.
Dagens sämsta: Kräkas.

Idag har jag mest bara legat i sängen och på soffan och haft mysdag. Det var öhh... mysigt. Blir en lugn kväll för mig idag igen, jag mår fan lite konstigt håller väl på att bli sjuk igen. Men imorgon kanske jag ska leka med min Zandy som är hemma, wiiie :)

Dagens bästa: 5 stycken, OMG!
Dagens sämsta: Inget alls faktiskt.

» Clumsy

Fuckin' X-mas.

Drar hela storyn väldans kort då. Mormor var aspackad och gick in i en dörr sen fick jag släpa henne till en taxi. Höll på att missa min buss men snälla pappa räddade mig. Mötte Lalle och Korsby på bussen. Krogen i Jakan mötte Tobbe, Lillebror, Sebbe osv... Jag och Korsby rockade och dansade vattenspridardansen osv. Fredrik kom. Jag bråkade med en vakt. Truklas ville inte vara med mig. Hittade två bästisar. Två turkar. En hette Nisse. "Du har lite rasistiska fördommar..." / Nisse "Klart jag har" / Jag. Försökte välta en gigantisk julgran - misslyckades. Taxi till Bro. Kul taxichaffis. Drack sprit hos Fredrik. Blev full. Sov. = Truklas tänker mörda mig. Vet inte riktigt om jag har en man längre... Spännande.

Dagens bästa: Jag & korsby som rockade!
Dagens sämsta: Mamma & Mormor + Vin = bajs.

» Ever Ever After

Fredag.
Hade en ny vikarie på jobbet, värsta tönten. Han var 87 och blev utbuad av kidsen för att han sög så hårt på fotoll *asg* jag och Micke hade iaf askul åt honom. Efter jobbet så körde jag och Truklas hem Zandy och drog hem för att fixa till oss innan vi skulle på Kennets 42års kalajs. Så blev det inte... Iställde så började vi "bråka" så han fick åka dit själv. Dan ringde och bjöd över mig på film och öl så jag drog dit. Dan berättade sjukaste storyn för mig.
Dan kommer hem efter sin firmafest i Torsdags, kliver ur hissen och hittar en julgran utanför hans dörr. Dan blir genast förbannad och vill mörda sina grannar... Tills han hittar det fina julrimmet på dörren då han börjar asgarva istället. Han drar in granen i lägenheten och går och lägger sig. Efter några timmar vaknar han av mobilen. Det är hans mamma som ringer för att upplysa honom om att hans bil brinner och att brandkåren är där och släcker den. "jaha och?" tänker Dan som är lite glad i hatten och somnar om.. Dagen efter går han upp, käkar frukost och går ut till bilen. Då blir han lite lätt förvånad för hans bil har tydligen brunnit under natten. Haha, varför blir jag inte förvånad?  Anyhow, vi kollade på film och drack öl. Massa mys faktiskt. Tog mig en taxi hem och hittade Truklas på vägen. Han försökte vara snäll och gullig och kommentaren blev "jag är fortfarande arg på dig" då började våran taxikille skratta.
image363

Dagens bästa: Leka med Dan.
Dagens sämsta: Dum-Truklas.

Lördag.
Igår så plockade jag och Truklas med oss mamman och Jox oxh drog iväg på Bio. Vi såg Enchanted och den var faktiskt väldans rolig. Plus att det var en blåglittrig drake med - weii :) Vid 23 så sov både han och jag.

image364

Dagens bästa: Enchanted.
Dagens sämsta: Må illa av alla popcorn.

Söndag.
Ikväll vankas det uppesitterkväll hos Dan med bingolotto och öl, vi ska även klä Dans julgran hehe. Det kan bli spännande. Pinky ska också följa med. Hoppas att hon inte blir allt för rädd för Butte.

image365

Dagens bästa: Bingolotto.
Dagens sämsta: Jag mår illa.

» O Christmas Tree

Lördag. Luciafest @ Plebs - Förfest hos Silver stripe.


Innan vi åkte till Silver stripe så lekte Truklas djur...

Benny hade pyntat i garaget, så fint så...

Fast alla satt i fikarummet istället...

Jag, Puggen och den flygande ciggen!

Vi kan även dansa.

Elvis-Johan och Åsa röjde på "dansgolvet"

"Fuck off and die du är för ful för mig.."

Eller tvärtom.

Benny lekte som vanligt.

Åsa och jag försöker se häftiga ut.

"Truklas dansar jättebra!"

Lelle var också lite cool...

... Men Marie rockade röv!

"Kolla Benny vad bra jag är på att dansa"

"Hahaha, eller inte"

Iår bråkade inte jag och Mange :) Åsa bråkade inte heller.

Coolast i stan typ.

Hittade lite småkids.

Truklas blev asfull...

Puggen kände sig snygg.

Jag och Marie ville bara ligga...

... Och Truklas ville spy på Marie men valde en buske istället.

Då passade jag och Puggen på att leka djur.

Sen såg Truklas ut så här och då var det över. Mamma & jag fick bära hem honom.

Dagens bästa: Leka med Marie!
Dagens sämsta: Truklas aka. Fågelholken ;)

Onsdag. Mission: Julgran till päronen och till Dan.

Jag, Truklas och Jox gav oss ut i skogen för att hitta granar. Beväpnade med såg, yxa och ficklampor så intog vi den gigantiska skogen vid mig. Två granar rikare blev vi. Lämnade den ena hemma hos mig och sen drog vi till Dan för att överraska honom med en gran... Men han var inte hemma så då la vi granen utanför dörren och skrev ett julrim....


Du är en fin vän Dan
Därför får du en julegran.
Puss & Fuck //
Mad & Truck.


 


Och som alltid blundar jag med ett öga. Moget.


Dagens bästa: Dan som blev förvånad när han kom hem.
Dagens sämsta: Det är kallt att sno granar.


» You're So Cool


» Always The Winner

Gudinnan vs. Biltema
Har tillbringat större delen av dagen genom att försöka få Biltemashuvudkontor att släppa den SBFgodkända katalysatorn. Kärringen som jag pratade med lär ju inte ha fått något på länge så grinig och bitter som hon var. Käbblade med henne rätt länge innan jag tyckte att hon blev för otrevlig och jag var 3 sekuder från att skrika att hon var en riktig hagga som borde dö. Då la jag på. Ringde vidare och försökte hitta någon som kunde specialbeställa en kat till mig. Efter lite buhu, stackars lilla flicka som vill åka rally och måste ha en SBF godkänd kat med sockerröst så vann jag äntligen! På Onsdag så är den min *mohaha*. Ibland blir jag så stolt över mig själv :)

Dagens bästa: Snäll man @ Biltema.
Dagens sämsta: Evil kärring @  Biltema.

McRae
Igår så tillbringade jag hela dagen i sängen med kramper och rosa piller. Extremt ounderhållande måste jag säga. På kvällen så mådde jag bättre och då blev det Colin McRae med pappa, fick massa spö. Jag är inget bra åp bilspel :( Fast asfalst och snö passar mig bättre än grus iaf, körde sönder min bil rätt hårt och hade elfel på varje jävla sträcka så det bara blinkade om den. Silly bil. Efter 3e sträckan i Svenska så dog hela konsollen och pappa fick damp haha. Då blev det Dexter med Truklas istället.

Dagens bästa: Spela TVspel med pappan.
Dagens sämsta: Kramper :( Stackars mig.





När och vart är det här ifrån? Mats med aslite skägg, jag med glitter i öronen, Fobis och Stor-Ekis!?

» Girls Just Wanna Have Fun

Fredag
Mådde pissdåligt på jobbet, ont i magen och helt jävla sänkt. Jahapp, ligga i sängen och vänta tills Truklas kommer hem aspackad efter sin firmafest tänkte jag. Sen tänkte jag om och ringde Cissi och sa girls night out och hon var fan inte rädd. SötCissi kom och hämtade mig och sen bar det av till stan, fast först fick vi springa lite för att hinna med bussen. Rådmansgatan blev det på något sett för där skulle vi möta Cissis syrra, så blev det inte för vi hittade henne inte och hon behagade inte ha telefonen på. Tänkte över vart vi skulle gå och kom inte fram till så mycket. Billig öl sa jag. Cissi sa Hirschen. Jag sa taxi oxh sen var vi där. Heineken, Shots, Licor 43 och en smirnoff lyckades vi få i oss iaf :) Anders ringde och frågade vart jag var och sa "jag kommer" säkert tänkte jag och Cissi och gick och kissade när vi kissat klart så hittade vi Anders i baren, med en Robin. Snackade lite skit och jag kännde mig mest bara jättegammal. Anders blev utkickad för han gick in på tjejtoan... Jag och Cissi stannande kvar och DANSADE! Haha :) Ringde Anders igen och han sa "Efterfekke hos Robin i Grimsta" tog en taxi, ringde Truklas och beordrade honom att hämta en platta hos mig och sen joina oss. Våran taxisnubbe hette Ali och hatade Somalier dessutom så poppade han hårdrock på högsta volym haha. Väl framme i Grimsta 03.30 så var ingen där, suck. Truklas kom så vi roade oss bäst vi kunde utanför porten tills grabbarna kom. Bjälkengren började laga mat och Robin var stereomissbrukare och bytte låt efter 3 sekunder, irriterande delux! Jag och Truklas drog hem vid halv sex oxh Cissi haffade en soffa. Själv så dog jag i min säng.

Dagens bästa: Leka med älsklings Cissi!
Dagens sämsta: Truklas blev lite sur på Anders.

Lördag
Vaknade och ångrade mig direkt, fast jag kunde inte somna om :( Tillbringade HELA dagen i sängen med Zelda, Shoot 'em up (Som förövrigt är en så sjuktbra film!) och någon skitfilm på TV. Truklas matade mig med Pizza och sen var det dags för mig att leka med mina boys. Truklas körde mig till Dan och jag fick en asfin Turtlestekning av honom i b-day prelle. Jag, Dan och Butte lekte seriösa lekar som vi alltid gör typ... Öl, konstiga videos, Percy Tårar och en bajs i håret disskution. Truklas kom och Butte drog, Truklas somnade i soffan direkt och pratade i sömnen så nu har han lovat att vara fylletaxi åt Dan nästa helg haha. Själv har jag lovat att kolla hockey på fredag när Dan spelar :) Fick lite dåligt samvete så jag tog med mig Truklas och stoppade honom i sängen. Själv spelade jag Zelda och var asbra, blev fan lite impad av mig själv.


Dagens bästa: Dan, han är rätt söt faktiskt.
Dagens sämsta: Buttes glocalnethumor.




Söndag
Fick frukost på sängen, idag igen ;) Annars har det väl inte hänt så mycket, spelat tvspel och fått skäll av mamman typ. Ikväll blir det film med Truklas och Butte och kanske lite thaimat, mumms :)

Dagens bästa: Ingen mens! Yiho!
Dagens sämsta: Jag har träningsverk i magen (!?)

» Too Cool For School

 

Har inte så mycket att skriva idag heller. Mer än att så här står man fan INTE i brygga! Jag har nog aldrig sett två osmidagare personer än Truklas och Sofie, jäkla puckoapor <3. Tur att ni är söta iaf. Jag rockar era rövar på brygga *mohaha* Förresten så har Zandra sett till att alla barnen + jag har läxa tills på tisdag, suck ;)

Dagens bästa: Jag har gjort en fin smällkaramell, helt själv :)
Dagens sämsta: Mina linser är smutsiga.




 

» One

U2 - One.mp3
My soundtrack
. Is it getting better .
. Or do you feel the same .

. You gave me nothing .
. Now it's all I got .

. We're o n e .
. But we're not the same .
. Well we hurt each other .
. Then we do it again .

. I can't be holding on .
. To what you got .
. When all you got is hurt .

» Happy Birthday

Motherfuckin'bday.

Dagen startade med att jag vaknade klockan 05.43 - på soffan. Kul, nej. Övervägde att gå upp och lägga mig i sängen med jag hade fan ingen lust att sova med Truklas så jag sket i det. Vid 10 typ så smög min mamma äntligen ner för att fixa frulle till mig, så jag hjälpte henne. Pappa & Jocke kom ner och sen så fick jag paket. Parfym och världens finaste rallyskor i den minsta storleken som tillverkas haha. Efter ett tag så kom Truklas ner och gav mig paket. Inget mer spännande hände. Skulle iväg på den silly prisutdelningen också.... Skulle hämta Pär vid fyra, självklart så blev det 3 minuter för sent och pappa skällde på mig i bilen. Mysigt. Hämtade våra priser och Jöran uppmärksammade alla om att jag fylde år när jag och Pär stod på "scenen" - kul, jag hatar sånt! Gjorde bort mig inför mamma också och fick asdåligt samvete. Åkte hem och tog Ekis bil och sen drog vi till Sala. Stannade och käkade och jag vädrade ut mitt hat över Mc Donalds Enköping... Några blankisvägar senare så var vi framme och jag var lagom bitter. Kommer in och då har min älskade Zandra gjort kalas för mig och Mats så klart. Resten av kvällen bestod av mulle & Guitar Hero. Eller typ tre timmar tills Zandra somnade. 1 timme senare däckade Pär i soffan, han såg ut som en utslagen bäver. Jag och Mats spelade lite poker och jag dödade min telefon. Vid 4-5 så gav Mats upp så vi gick och la oss. Eller jag la mig mest bara i soffan och stirrade i taket och tänkte på hur kasst allt var. Vaknade imorse och sen blev det städa, mulle och öl. Hem, lämnade volvon vid Truklas, mamma körde hem Pär, dog i badet, fick ingen mat och Truklas kom och var bitter. Slut. Förresten så var Fokas först att gratta mig, sötapa.

Jag - "Får jag ligga med dig?"
Pär - "Näe, usch!"
Jag - "Men jag fyller ju år och då borde man fan få ligga!"
Pär - "Jaja, om du måste..."

Zandra - "Nu ligger jag fel..."
Pär - "Ligger fel inte lägger då?"
Zandra - "Jo det med men jag ligger ju med Madde också"
Mats - "Men det är ju bara för att ingen annan vill ha henne."
Zandra - "Precis, det är av medlidande"

Pär - "Får jag din hög?"
Jag - "Ja, fast bara när du blir snygg..."
Pär - "Jaha, då kommer jag aldrig få den."


image317



Dagens bästa 1/12: Min älskade Zandy!
Dagens sämsta 1/12: Vara lesso.

Dagens bästa 2/12: Prata med Fredrik :)
Dagens sämsta 2/12: Min hals har aids.