» Dickhead

Killar tänker inte alls med kuken, dom tänker med hjärnan.
Tyvärr så har dom inte tillräckligt mycket blod
för att båda ska fungera samtidigt.

» Payday

- MADDE! Vilket coolt skärp du har!
- Ah, visst är det läckert.
- Det är en döskalle! Har Zandra sett det?
- Jadå, massor av gånger.
- Just det, jag glömde att ni är systrar.
Man lär sig något nytt varje dag...

Idag så har vi varit på naturhistoriska, spännande värre. Eller inte. Det behöver jag helst aldrig mer göra om, iaf inte med en skolklass. Imorgon så vankas det eventuellt shoppingtur med min man = ny hårfärg på mig wioho! Sommarsprinten är inställd så jag får inte åka tävling nästa helg heller, det suger ju rätt hårt. Annars har det väl inte hänt så där skit mycket direkt eller jag och Fredrik är sams igen, eller ja vi var väl inte osams men äh fuck it. Vi snackade med varandra igår iaf. Truklas blev imponerad över att jag inte tänkte vara dryg och långsint 4 once in a lifetime typ. Det värmde ju skitmycket, eller inte. Fan vad jag måste vara rolig att umgås med. Envis som fan, dryg och blir sur på typ 3 sekunder.  Förresten så skallade Truklas mig över ögat igår, det gör ont.

Dagens bästa: Löning :)
Dagens sämsta: Fick en höger i magen.

- Hjälp! Hur kom du hit så fort Madde?
Du var ju nyss där ute och pratade med mig
och nu när jag kom in så var du liksom
bara här helt plötsligt...

- Ehh, jag har inte varit ute än?
- Men det var du, jag såg det ju själv!!!
Jag såg ditt märke på jackan och din den
dära *pekar på piercing i läppen* och så
visste du vad jag hette!

- Jaha men då var det ju Zandra som du pratade med?
- Nej det var du.
- Nej det var Zandra, där är hon *pekar*
- Men, ni ser likadana ut. Jag har alltid trott att hon är du.
Mest för att jag & Zandra är så lika...

» The Muffin Man

Söndagen tillbringades hemma hos Gurra igen. Jag drack JAS och hade riktigt trevligt, mest för att jag fick leka med Korsby och kicka hans ass på GH tror jag. Lalle och Micke Larsson var också där och det var en rätt skön bakis-krökar-kväll. BTW så blev Lalle kanonfull och visste inte riktigt något alls hehe. Gurra tyckte iaf att jag och Truklas var extremt vuxna som hjälpte honom att städa iordning när folket dragit.

Dagens bästa: Kicka Korsbys lilla rumpa på GH.
Dagens sämsta: Gurra som var lite nere :(

Igår så fick jag och Truklas något skevt ryck och drog iväg och shoppade... Muffinsingredienser! Sen så tillbringade vi hela dagen i köket med att baka choklad, blåbär och citronmuffins :) Fast Truklas förstörde min knallblåa frosting så jag blev inte så jäkla imponerad ;) Skickade sms till Lalle och Korsby med texten "Muffin/kaffe/guitar herokalas @ Ekis place. 19.30. Medtag egen Lalle/Korsby" Lilla Oskar Korsby trodde att det var teliareklam.. haha. Grabbarna kom iaf och sen blev det till att äta sjukt mycket mufflons och snacka skit. Kollade på 100 höjdare gjorde vi också och Korsby tävlade om att vinna en bröstförstoringsmanick, hoppas att han får den! Efter det bar det av hemmåt och min söta man somnade direkt själv så somnade jag 2 timmar innan jag skulle gå upp, kul.
  
  

Dagens bästa: Muffins kalas med 1 man & 2 söta pojkar.
Dagens sämsta: Truklas aka. Frostingmördaren!

Idag så har det varit en rätt skön dag på jobbet. Påsklov is the shiet. 14 kids hade vi så det var inte alls lika stökigt som det brukar vara. Zandy tvingade mig att hoppa hopprep, jag med min motorik liksom. Men jag lyckades och var asstolt! Annars så har jag fått för lite i lön och fått hem 4 par asögly glasögon som jag ska testa... Har hittat ett par favoriter redan som mamma sa att jag såg "väldigt rock n' roll" ut i.

Dagens bästa: How I met your mother har kommit!
Dagens sämsta: Jag har ont i halsen.

» Little Boxes

Igår så var det påskmiddag hos mormor som gällde, spännande. Jag, pappa, mamma, Jox, Truklas, Tobbe och Malin var på plats. Truklas drack mest rödtjut och jag fick massa potatis :) Det var väl inte speciellt givande men potatis är ju gott. Fick skjuts till pendeln efter som att vi skulle åka till Huddinge och leka med Sofie, det var dumt för det gick inga pendeltåg. Familjen vände och skjutsade oss till Vällingby iställer och sen blev det till att åka T-bana hela jävla fuckin' vägen till Fruängen där Sofie kom och hämtade oss... Hon körde lika bra som alltid *host*. Drog hem till henne och drack lite öl med Råttan, Blomman och massa annat folk och sen skulle vi ta bussen till Centan. Men Sofie raskade inte som vanligt så därför missade vi bussen och höll på att frysa ihjäl. Sofie ringde taxi (något som hon tydligen aldrig gjort förut) och sen var det dags att gå in på Melles. Vi var typ först på plats men det gjorde inget. Sofie beställde två white russians genom att visa 4 fingrar osv... Träffade Zorki, Fimbul, Jenny och massa annat folk där inne men jag saknade ändå det tjocka fågelhelvetet :( Fick se alla bilder från GOM-kryssningen också! Jag och Truklas gjorde ett ryck och åkte hemmåt (planen var egentligen att ligga på nattbussen men den hade inte börjat gå än) hamnade hemma hos Gurra Broman och drack lite mer öl. Jag lyckades sno Lalles G'n'R armband också *mohaha* Efter ett tag så tappade jag mina linser och då var det lika bra att åka hem och sova.
  
    


Dagens bästa: Hänga i gäng vid snäckan med syster!
Dagens sämsta: Huddinge är inte bakom flanken direkt.

» On A Friday

I fredags så blev jag och Truklas bjudna på kalas av Lelle & Ilona. Så vi packade ihop oss och drog till lokalen. Innan vi ens kommit in så hörde vi Sandra som hade ett djupt samtal med någon, riktigt fyllesnack. När vi kommer in så hittar vi en tokfull Cissi. Jag bjöd henne på en grogg och snackade lite med Lelle, C höll på att spy över mig för att groggen var för stark så tillslut försökte hon hälla ut den i någons glas utan att jag skulle se det. Mysko. Jag lekte lite med C's pappa och lovade honom att jag ska fixa rockabillylugg på C någon dag hehe ;) Sen lekte jag lite med C's mamma också. Vi försökte lista ut vad Cissi höll på med som sprang i väg hela tiden osv. Jag & Truklas gav iaf upp rätt tidigt och åkte hem. Det blev spännande samtal i bilen iaf. Truklas försökte komma fram till varför C raggade på Korsbys okända tvilling och jag kom fram till att när jag blir stor så ska jag se ut som Nina, sjukt snygg. Berglövs pappa drog hela "Zandra-Mats-Pingis-Storyn" igen också... Fy faaaan!

Dagens bästa: Leka TV-spel med Muttan :)
Dagens sämsta: Zandra som åkte till Sala :(

» The Sweetest Ass In The World

Igår så åkte min man till Tyskland. Skulle ha lekt med Zandy men hon fick inte ledigt av sin man :( Fick nöja mig med att leka med min bror istället, mindre kul kan jag tala om. Tror ni att jag kunde sova i natt då? Nej. Så nu har jag bestämt att det blir inga mer resor för Truklas del för jag behöver sova. Kollade på Harry Potter på jobbet idag, beställde nya linser plus var hos min psykolog. Jag hjälpte honom att laga sin stol, otekniska jävel. Systra mi vill att jag ska komma till Huddinge på lördag så det ska jag väl försöka klämma in tror jag. Skulle ha lekt med Z idag också men hon lugger och sover och har ont i huvudet, snuttapa <3 BTW så fick jag en blå drake av Birk igår, fett najs. Jag som alltid har önskat mig en :) Om min scanner hade funkat så kunde ni ha fått se den. Nu ska jag duscha och bädda ner mig i sängen, jag mår inte heller så bra. Bergis massa kids som smittat mig och Z med äckliga barnbaciller. Jag har fått Alex C - The Sweetest Ass In The World på hjärnan, där fick jag för att jag kallar Truklas för gullrumpa hela dagarna... Shiet vad jag saknar min man.

Dagens bästa: Långledigt! Wiho!
Dagens sämsta: Sova utan Truklas!

image444

» Africa

Måndag
Jobbade mst som vanligt. Tog mig en powernap tills jag vaknade och var helt genomsvettig. Det rekomenderas inte att sova med långkalsonger, mjukisar, linne, dubbla tjocktröjor och täcke. Tog mig en dusch och sen gjorde jag blåbärsmilkshake till min söta man. Då ringde telefonen och jag hörde inte ett skit, Tänkte precis lägga på luren när jag hörde ett "hallååå?" Gissa om jag blev paff, det var Fokas - wiiie :) Låg över köksbordet för att få så bra mottagning som det bara gick och skrek i luren för att han skulle höra. Själv så hade han en satelittelefon (jag och Ekis tror att den ser ut som den som dom har i Lost) och det var aslång fördröjning i början. Han fick prata lite med Ekis också och vi lät så jävla dumma. "Hur är vädret?" osv... Bara dumma frågor. Pratade inte så länge men det kändes som 100 år. Sen satt både jag & ekis helt paffa i soffan och tyckte att vi var idioter som frågat om vädret och om djur, han är ju inte på safari liksom.
image441

Dagens bästa: Prata med Andreas, guld värt!
Dagens sämsta: Bitter-Mats. Jag vill ha tillbaka min Mutta!

Tisdag
Fy fan vilken hemsk dag det har varit idag. Bara massa skrikiga barn, fy fan säger jag bara. Använd för guds skull kondom när ni ligger! Kom hem och tvingade min lillebror att leka guitar hero med mig, det gick så där. Har precis släng i mig lite "mat" som mest smakade tapetklister typ. Sen så hamnade jag här. Hade tom. fått ett mail från Fokas och det bestod inte bara av en mening. It made my day. Ikväll ska jag ha myskväll med min man för imorgon så drar han till tyskland och jag måste sova ensam, it sux! Nu ska jag skjuta ner min bror - på Ghost reacon.

Dagens bästa:  Fokas igen, skumt.
Dagens sämsta: Äckel-barn!

C - My girl!
Jag saknar dig, massor.
Du är bubblorna i min Heineken.

» It Hurts

Fredag, Stardust.
I fredags var jag trött och gnällig så dte blev till att krypa ner i sängen med mamma och Jox oxh titta på Stardust istället för att ränna runt på stan. Somnade rätt tidigt och vaknade inte ens av att fyllo-Ekis kom hem.

Dagens bästa: Jag slutade 30 minuter tidigare.
Dagens sämsta: Vara trött.

Lördag, Melodifestival & Promenad.
Snälla lilla Truklas startade min mens *grrr* käkade lite piller och la mig i badet. Vid åtta så drog jag hem till Mats och lekte melodifestival & vin med Zandy. Zandra blev kalasfull och blandade ihop Wii med vin osv. Tillslut tog vi oss en promenad till Knodden och Zandy lekte Carro från markaryd hela jävla fuckin' vägen. Vi lyckades bli uppraggade av två fjortisar också samt få glassplitter i hela händerna. Lekte lite med Petra, Kajsa och Knodden sen så drog Z. Truklas kom också och sen fick jag så ont i magen så det blev till att dra hem.

Dagens bästa: Leka med min bästis <3
Dagens sämsta: Jonnes polare Niklas har dött, synd bara att det var Calle. Bra koll.

Sunday bloody Sunday...
Kramper, kramper och mera kramper.  Harr tillbringat större delen av dagen nerknarkad i min säng med en varm handduk på magen. Fy fan. Som tur är så har jag världens underbaraste pojkvän som har tagit hand om mig hela dagen. Fick ett roligs sms av Petra btw, jag är tydigen hennes egna lilla krigarprinsessa :)


Dagens bästa: Min älskade lilla truklas.
Dagens sämsta: Mens, bläh!

» Paint It Black

Nu ska jag fan ta och blogga lite, för annars så ringer Zandy och skäller på mig idag igen, uscha.

Måndag @ Sveavägen 90.
Varken Knodden eller Cissi hänkade in till stan :( Knodden var sjuk och C var mest allmänt lat. Istället så fick vi med oss Jonne, Johnny plus Jonnes nya fru och någon annan tant. Lyckades komma trea på quizen och det var inte så dåligt med den laguppställningen. Jag drack drinkar och kände mig ascool :) Björne har köpt en ny bil och den var tydligen inte manuell *asg* klockan 01.30 så var jag hemma igen och somnade rätt gott.

Dagens bästa: Asskoj med rockquiz ju!
Dagens sämsta: Att C inte hänkade.

Tisdag, garageafton.
Slutade jobbet klockan 17.00 och klockan 18 så var jag i garaget. Jag, Pär, Pappa, Uffe, Peter och Truklas lekte mecka bilar och leta efter verktyg som Peter förlagt. Nu har jag iaf en tripp och en fotpedal att styra skiten med - wiho! Åke hem och slängde mig i duschen, jag var så där lagom ren som Truklas brukar vara... Kröp ner i sängen och väntade på att min man skulle komma och leka med mig igen. Det gjorde han!

Dagens bästa: Truklas som tog mig med storm.
Dagens sämsta: Hade grymt ont i huvudet.

Onsdag, storstädning.
Truklas fixade lite nya uttag i mitt rum, så nu behöver vi inte turas om att ladda mobiler osv. Satte upp en sänglampa gjorde han också. Jag damsög och skurade - stort! Sen så gjorde vi ett försök till att laga sängen som under mystiska omständigheter har börjat låta väldigt konstigt. Det blev bättre men inte allt för stor skillnad. Gjorde ett försök till att kolla på guldkompassen men gav upp när Truklas somnade på min mage.

Dagens bästa: Jag & Z bokade in en playdate på lördag.
Dagens sämsta: Att jag inte fick se klart filmen.

Torsdag, målartime.
Efter jobbet så åkte jag hem till mitt förvånansvärt rena rum och satte igång med att måla typ 10 ramar och en hylla. Det hela resulterade i att jag bytte hudfärg till blanksvart. Slängde mig i badet och snackade skit med C ett tag. Nu ska jag äta sockerkaka och vänta på att min man kommer hem så att vi kan se färdigt filmen.

Dagens bästa: Att jag äntligen målat alla jävla ramar.
Dagens sämsta: Mamman som har PMS

» Working Class Hero

För jag har jobb! Iaf tills i Maj, men jag & Annica håller tummarna för att det blir längre :) Igår så var jag och min asheta man hos Muttan och spelade mulle med honom och Zandy. Det bjöds på bullar, kaffe och kakor och jag & Zandy vann *mohaha* Muttan fick damp på mig och Truklas som kollade om hans ringklocka funkade typ 170 gånger. Skoja inte om att han fick PMS efter det, gull-Muttan. Testade även Zätas nagellack som inte höll så bra på min tumme, men mina naglar blev iaf mjuka. Ikväll så blir det musicquiz på Ankaret för jag har hört att förstapriset är en skepparkavaj och en döskallehalsduk som en viss kvinna (typ jag) låtit ligga kvar i vaktskåpet i 6 månader... Jag, Truklas, Knodden och C blir det nog som åker in = vi kommer att förlora stenhårt! Bläh vad jag är trött på min mamma som skuttar runt och sjunger "Cissi tycker att jag är söt" gahh!

Dagens bästa: Jag ska få leka Anchor :)
Dagens sämsta: Jag brände tungan på mitt te.

» Fight For Your Right (To Party)

Fredag - Ensam, uttråkad & förbannad.
Hade stängningen, det var inte så farligt. Vi hade 4 (snälla) barn hehe. Åkte hem och lagade mat och myste ner mig i soffan. Tog mig ett långt bad och fixade till mig och sen skulle jag ut med Lalle och co. Så blev det inte för dom sket fett i mig :( Hade fruktansvärt tråkigt och klättrade på väggarna. Ringde pappa typ 38193 gånger och tyckte att han kunde komma hem och leka med mig men han tyckte att öl-leken var roligare. Blev osams med min mamma också som inte satt in pengar till mig som hon lovar i 1½ vecka *grrr*. Ekis kom hem någon gång mitt i natten och var så full så att han inte visste vad han hette. Gick i sömnen gjorde han också. Fast det roligaste var att han höll med om allt jag sa och trodde på mig när jag berättade att Janne hade blivit kidnappad av bumbibjörnar! Jävla fyllo!

Zandra @ work


Dagens bästa: Jag fick förlängt jobb.
Dagens sämsta: Fredrik kan suga min vänstra!

Lördag - Fokas åkte & Spider-man's kalas.
Vaknade på morgonen när Truklas väckte mig och sa att det var dags att säga hejdå till Fokas, så det gjorde vi. Fokas, Kristina, Elin, Charles och Becki kom hit och så sa vi hejdå och kramades. Jag lämnade även över hans födelsedagspresent som jag slår vad om att han kommer öppna typ imorrn den jäveln ;) Resten av dagen tillbringades i sängen med top model, my name is earl och massor av mys. Skulle egentligen på Thias kalas men så blev det inte för jag hade inte råd att leka middag :/ Istället så blev det Spider-mans 30års kalas på Ankaret. Träffade Lotta & A-T och det var ju trevligt. Tyvärr så var det så sjukt mycket folk där, äckligt folk dessutom så vi drog vidare till Harry B. Lämnade Cissi gjorde vi också för hon skulle leka jobb dagen efter. Jag, Truklas, Petra, Knodden, Hamstern och Harry tog oss en promenad och jag gick tydligen assakta enligt Petra hehe ;) Harry B var inte heller någon höjdare fast det var ju iof askul att garva åt Anki inne på tjejtoan och hennes überdumma kommentar till kön av tjejer som var precis lika imponerade av henne som jag själv alltid har varit...
image433

Anyhow, jag träffade Fonzi så det blev kramkalas och efter ett tag så gav jag och min man upp och tog oss en taxi hem. Kul att leka med Petra igen :) Föruton att hon & Knodden vill leka vuxna lekar med oss, parmiddag! Creepy.
   
Knodden checkar in omgivningen - Jag & Fonzi - "Det är lungt, vi känner vakten!"
 
Petra & Fulis - Truklas & Mitt hår


Dagens bästa: "Jag får ligga även när jag inte vill" - Petra
Dagens sämsta: Att C drog.

Söndag - Mysbakis & städdag.
Idag så har jag blivit matat, fått snus och fått sett nya Lost. Och ikväll så ska min man laga middag till mig - Han är en sötapa. Tänkte göra ett ryck och städa lite nu. Sen ska jag nog sola, hoppas att C hänkar.

Bakismys i soffan


Dagens bästa: Bli ompysslad av min älskling <3
Dagens sämsta: Ha så stökigt.

» Happy Birthday

Grattis på 30års dagen Thias <3

image431

» Big Girls Don't Cry

Igår var en nej bra dag... Andreas var här och sa hejdå, gav mig ett uppdrag som jag absolut inte vill ha, bad om ursäkt och bad mig vakta en sak åt honom i 6 månader. Kom hem och kröp ner i sängen hos mamma och bara grät och grät... Idag på jobbet så blev det inte direkt bättre. Började gråta igen under min & Zandys rökpaus och Zandra försökte få mig att gå hem för dagen. SötZandy. På lördag är det alltså dags, på riktigt den här gången :(

Dagens bästa: Zandy, du är underbar älski!
Dagens sämsta: Allt.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_844011.svd

» Caffeine

Idag har det väl inte hänt så mycket. Jobbat har jag gjort och det var väl mest som vanligt. Zandra sa att min mat såg ut som kräks så jag har mest varit sur på henne efter som att den smakade typ som kräks och det var bergis hennes fel. Har även gjort en lila krokodil till Mamma-Truklas, fast jag hade glömt hur man gjorde benen så Annika skrattade åt mig när jag för 4:e gången repade upp skiten :( Imorgon så ska jag och Zandy bli fina i håret, hon ska bli mindre orange och jag ska bli öhh något annat. Försökte färga mitt hår vinrött igår med det blev mest ingen färg alls så jag var lesso med Z tröstade mig. Spelade även mulle med Truklas, Z och Muttan och efter det så tittade jag och Tuklas på No country for old men fast jag somnade. Man måste nog vara på rätt humör för den filmen och det var då inte jag.  Anyhow, nu måste jag kissa för annars blir det blött i stolen.

BTW, Har glömt att skriva årets dummaste kommentar som jag hörde av Truklas jobbarpolare...
- Shit, om 4år fyller jag 30!!!
- Oj, hur gammal är du nu då?

Dagens bästa: Jag fick blomkål av min mamma :)
Dagens sämsta: Jag mår illa, fick i mig koffein på jobbet.

» Ain't It Funny

Jag är fan lite kär i Björn Gustafsson fast säg inget till Truklas.

» Weekend

Fredag - Connys fest & väskor på fötterna.

Förfekke hos my girl, C! Jag och min man tog bilen hem till Cissi och blev uppvaktade i dörren av Fanny, C's mini-isbjörn. Kramades lite med Fredrik och C och sa hej till C's päron och P-T... Som förövrigt undrade om jag bodde på beckis hehe och om jag hade med mig en dildo. Min dildo var en spritflaska som jag fått av Eklund, den smakade mest konstigt men jag och C var fan inte rädda för det. Hamnade på övervåningen och kollade på svensson-svensson och en P!nk-konsert. Sen blev det dags för en taxiresa mot Connys fekke i alvik. Alla var utrustade med meterslånga sugrör och buade åt Fredrik som ville lyssna på Bandit. Tillslut så blev det allsång till svenskafavoriter och taxisnubben tyckte att vi var asbra. Väl framme vid kalaset så var polisen redan där, så jag och min man gick åt andra hållet istället. När kusten var klar så gick vi in och mötte Olli och Larsson. Fredrik fixade garderobsplats, najs ashell. Träffade halva världen och några till typ. Jag och Bjälkengren snackade skit och jag drack upp hans öl med motiveringen; du är för liten för det här. Lillasyster Olson lekte också med oss ett tag. Anyhow, festen blev avbruten efter någon fight så det blev till att dra. Väl utanför så gick C till bankomaten medans jag, Truklas och Fredrik smed onda planer och tillslut snodde en antenn från en snutbil. Drog hem till min man och drack lite vin och grabbarna snackade bilar. Cissi blev trött och somnade i Truklas säng. Tillslut så fick jag tråkigt efter som att Fredrik och min karl blivit kära i varandra så jag joinade C i sängen. När Fredrik och C skulle dra så försökte C sätta på sig väskan på fötterna... Vilket hon ALDRIG kommer att få glömma. Hon är dessutom bar på sitt eget telefonnummer har jag hört.

Dagens bästa: Truklas <3 Fredrik. Kul att dom kom överens :)
Dagens sämsta: Charlie, jävla ärkemongo. Eller kanske Olsons kommentar till F.

Lördag - Räkans spelning på Spången.

Förfest hos Muttan var det utlovat men så blev det juh inte, buh! Väntade på C som var ute och käkade med sin familj och sen åkte jag och Truklas och hämtade henne. Körde tillbaka till mig och där ställde vi bilen och gick till - håll i er - BUSSEN! Väl framme i Spånga så visade jag Cissi alla bra saker, typ träd och sånt. Mötte upp Z, Muttan, Rikard med K, Robin, Räkan och massa spånga folk typ Hilfe och Chippen och sen blev det Heineken. Spelningen var okey men vi hejjade mest bara på Räkan. Efter ett tag så kom Lalle, Junko, Nordan, Madde och Micke också :) Efterfest hos Truklas var utlovat med Z och Muttan men dom drog utan att säga hejdå och Truklas blev lite lesso. Jag, C, Truklas och Junko tog en taxi hem fast först så snodde Junko avfettning ur en annan taxi haha, som jag sen sprutade i hans mun det var tydligen lagom gott. Det är skönt att min och Truklas son är lika normal som sin far hehe.





Dagens bästa: "Du är strösslet på min glasstrut" - Söt-Cissi <3
Dagens sämsta: Z & Muttan som bara försvann helt plötsligt :(


BTW så ska man inte köra bil utan körkort har jag hört på stan...

image430