» Ever Fallen In Love With Someone (You Shouldn't've Fallen In Love With)

. You spurn my natural emotions .
. You make me feel like dirt .
. And I'm hurt .
. And if I start a commotion .
. I run the risk of losing you .
. And that's worse .


Slulle lekt med Muttan igår, men han behagade inte ens ringa och säga att det inte blev så... Han "somnade" väl som alltid. Fast det kan han inte skylla på heller efter som det tutade upptaget hos honom och sen svarade han bara inte. Känner mig jävligt omtyckt faktiskt. Istället gick jag och la mig vid 21.30 och väntade på att min telefon skulle ringa från annat håll, det gjorde den inte heller. Då tyckte jag mest att folk kunde dö istället :(

FYI så är jag fortfarande ledsen, sånt tar extra hårt på mig... Inte för att du bryr dig eller så men det kändes!

Dagens bästa: [ E R R O R ]
Dagens sämsta: Mats Dahlin, tack för att du ringde... Or Not.

. Ever fallen in love .
. In love with someone .
. You shouldn't've fallen in love with .

» Drive Dead Slow

Fan vad jag älskar den här reklamen!



Alonso vs. Hamilton = ägda av Mika
It's Oh, so true

» Love Is Only A Feeling

Idag har jag varit hos min psykoteraput. Han bara skrattar åt mig, suck. Berättade om en teori som jag har och la självklart till "men det kan vara så att jag fantiserat ihop det i min egna lilla drömvärld bland alla rosa drakar som sprider lycka och stjärnglitter också..." Who knows liksom. Har iaf lekt med min pappa hela dagen, det är påfrestande för han har envisats med att knyta upp mina skosnören 4723847 gånger så jag har vält. Åkte ner till garaget och jag slog på stort och damsög, skurade och putsade rutorna på EDA. Sen kte vi hem och jag hade stora planer på att dö i soffan, det tyckte inte min mamma. Fick leka hålla-mamma-sällskap-när-hon-tvättar-leken istället och den var inte alls lika bra som soffsovning.

Ikväll ska jag leka med Muttan, vi ska leka kasta granater på varandra & skjuta ryssar. Det är lite av en favorithobby för oss. Kan nog bli en spännande afton, det var typ år och dar sedan jag och Muttan lekte krig.

Dagens bästa: Jag har städat hela rallybilen! För jag är så bra ibland.
Dagens sämsta: Truklas - "You stepped on my spirit turtle"

. Love Is Only A Feeling Drifting Away .
 ♥

» Oh Darling

Har haft världens längsta dag känns det som. Började dagen med ett besök hos min optiker som fortfarande inte låter mig ha linser *morr* åkte hem och la upp lite nya bilder på mmk's hemsida och sen satt jag mest och pratade om att killar är dumma med Michis. Tog tag i mig själv och färgade håret, det blev typ ingen skillnad och det blåa vill inte släppa :/ Får väl färga det svart igen.

Skulle ha lagat middag åt Truklas och bjudit honom på dejt idag men så blev det inte för han jobbar fortfarande, ska ha myskväll med film istället. Lär ju bli kvar där i natt och det är ju aldrig fel :)

Förövrigt har jag blivit duktig och börjat gå upp tidigt. Tidigast den här veckan har varit 06.00 och senast 10.30, det blir nog folk av mig också någon dag ska ni se.

Dagens bästa: Har äntligen färgat om mitt hår!
Dagens sämsta: Truklas har rakat av sig skägget och ser ut som 13.

44316-142
Tur att man inte ser så bakfull ut...

» Kickstart My Heart

Fan, gjorde något dumt jävla test om vilken rockstjärna jag skulle vara. Nu vill jag ta livet av mig :( Jag skulle då aldrig ligga med Pamela. Fuck, kunde jag inte få bli någon cool som Alice Cooper typ. Jävla dumt test! Nu ska jag nog färga håret som tröst. Tommy Lee... Nikki Sixx kanske, men Tommy Lee. Näe!

Tommy Lee
 
You are sexy but you drink way too much, a hothead,
and well need to control yourself a little more,
I'd think. Anger management?

» Temporarily Happy

Igår så vaknade jag med en trasig nacke, har så sjukt jävla ont! Tillbringade nästan hela dagen med att klaga. Åkte iväg med mamma och köpte hårfärg och annat bra och sen åkte vi hem igen. Lekte fixa KM-tabell och annat mindre kul med sällskap av Jox. Efter någon timme så bjöd jag över Mats på kaffe, eller mer tvingade över honom på kaffe haha. Truklas kom över för att ta en cigg, fast det blev aldrig någon cigg men det gjorde inte så mycket. Fick se Marits 40års present istället... Gick och la mig rätt tidigt och somnade typ direkt!

Dagens bästa: Jag & Mats har äntligen bokat tv-spels dejt.
Dagens sämsta: Min dumma nacke.

Jag älskar dig
Tur att du är söt när du sover iaf.

» A Warning Never Heard

Stockholm Ink Bash
I fredags begav jag mig iväg på tatueringsmässan med Truklas, Lalle och Gurra. Blev en rätt spännande resa in och vi fick reda på lite för mycket saker om Lalle haha. Väl inne vid mässan så slapp jag visa leg! Yes! Fast Lalle och Gurra fick minsann visa hihi. Träffade Galten, Angelina, Simon, Sniper-Robban, Martin, Tove/Tore, Larsson, Smike, Oliver, Alex, Jonte osv... Folk man inte sett på 100år med andra ord. Drack öl och lallade runt mest. Träffade Jonte rocker när vi var ute och rökte och han drog av årets dummaste kommentar. "En golf...Vet du vad det är för bil?" haha nej verkligen inte Golf det är ju en sport.... Dumma män. Höll på att bli arg med Truklas fick mig att börja skratta åt det istället. Sen tatuerade jag mig lite, det var inte planen direkt men så blev det. Gjorde om min Fokas-tatuering till en Ekis-Tatuering och sen så gjorde jag en döskalle. Åkte hem och Truklas var asfull haha. Han satt och vickade med huvudet i taxin och bara svammlade. Drog hem till honom och lekte vuxna och drack rötjut, det var nej gott.

Kräftskiva
Vaknade råtidigt och kunde inte somna om. Så då blev det till att kolla på sista Kyle XY istället. Truklas sprang runt och städade, vilket var rätt kul att se hihi. Tappade min tragus-ring i någon vilt äventyr också...Truklas körde hem mig och min mamma hoppade på mig och var asglad för att jag tatuerat mig så då bjöd hon mig på vin haha. När jag vinat klart så tänkte jag ta mig en powernap - det fick jag inte. För då tyckte pappa att jag skulle hjälpa honom lasta VOCen så det blev till att åka ner till garaget istället. Senare på kvällen så kom Truklas och hämtade mig och så drog vi till Tims päron på kräftis. Jag, Sanna, Sai och Micha smed onda planer och Tim ville mest döda oss. Sen hittade jag på en ny lek med Dan och vi hade skitkul. Tyvärr så hamnade jag mellan Dan & Truklas och båda sjöng, uääähh! Stor-Ekis var i farten som vanligt och folk känner inte igen mig i glasögon haha.  Kom hem vid 00.00 och jag & Truklas somnade direkt.

Rasbosprinten
06.00 ringde klockan så jag gick upp, det gjorde inte Truklas. Han mummlade mest om att hamma då får ham minsan snooza 2 gånger. Efter lite tjat så fick jag upp honom och så drog vi till garaget och hämtade bilarna. Truklas var en jävla zombie hela vägen och det gick inte att prata med honom. Anyhow så orkar jag inte skriva hela rally-storyn här. "sluta inte köra bil efter målskyltarna då åker ni av..." = Vi åkte av = nej bärarm. Bytte - körde vidare - kom 2a.


» Tattoo'd Lady

Igår så tröstsöp jag och Jonne. Han kom och hämtade mig och så lekte vi terapi = åka hoj skitfort. Drog hem till honom och ölade lite och pratade om hur dumma Petra och Truklas är, självklart med Truklas i telefonen. Efter det så tog vi oss en lite vinglig promenix till Johnny och drack ännu mer öl. Begav oss vidare till Råcken där jag träffade en mycket udda kvinna vid namn Maria, som pluggade till sjuksköterska. Maria talade snällt om för mig att jag var hypokondriker för så mycket kramper kan man inte få av mens och så mycket brännskador kan man inte ha för då är man död. attans att jag jämt ska överdriva så mycket. Efter det så satt jag, Johnny, Jocke och Jonne och skrek att alla led av hypokondri, då gick Maria hem. Emmelie kom också och joinade oss och snackade skit, trevlig. Efter lite väl mycket tequila så skapade jag efterfest hos Jonne. Det tog väldigt lång tid att gå hem till honom, mest för att han vinglade över hela världen. Drack ännu mer öl och blev ännu fullare. Sen somnade jag. Vaknade imorse av att Kim ringde, dumma Kim! Klockan 08 typ, sweet... Skrek att han led av hypokondri och sedan gick jag och la mig på ballkongen och rökte och sov i omgångar. Sen kom min snälla mamma och hämtade mig och så åkte vi till Tullinge. Förresten så har jag tagit sönder mina favvojeans :( Och jag har märk att kameror + tequila = suddigt.
Ikväll så blir det Stockholm Ink Bash med Cissi :) Weei, blir jag full så kommer jag garanterat att ha en ny gaddning när jag vaknar imorgon. Jag tror att Trukls är arg på mig, det är inte så roligt... Don't hate me baby!
     
 

» Truly Madly Deeply

Igår kväll så hade jag depp-samtal med Jonne. Våran största fråga var; Är vi verkligen såjävla hemska att leva med? Jag kom fram till att det var vi inte, det är bara som folk tror. Efter det så var det dags för minigolf med Truklas. En middag stod på spel och allt gick jättebra, tills det blev mörkt och jag inte såg min boll längre. Träffade Nordan och co. också... Rätt som det är så får jag fram; Bada efter det här, eller är du rädd? Ibland är jag så dum... Klart att Truklas inte är rädd när han vet att jag kommer att banga direkt. Spelade klart och jag förlorade rätt hårt :( Sen drog vi för att bada. Försökte få Truklas att banga ur med det gick fan inte. Kom ut till låren och sen blev det för jävla kallt! Självklart så kommer två turkar förbi och jag försöker gömma mig bakom Truklas, och hålla mig för skratt... Det gick ju så där, till storyn hör då att vi hade nej kläder på oss. Jag doppar mig först! Sug på den va! Sen kan jag inte hålla käften igen utan kommer på den fantastiska ideén att skita i att klä på oss och gå direkt till bilen och dra på värmen - vilket vi gör. I praktiken var det en bra idé men sen när det kommer crossåkare så kan man ju börja fundera på det hela. Anyhow, det var kul - som faaan!

Dagens bästa: Skratta, underbart.
Dagens sämsta: Sand i trosorna

» Drop The Attitude Fucker

Igår så blev det till att leka garage. Jag, pappa, Pär, Peter och Uffe. Jag lyckades bli smutsig som fan och förstörde mina fina naglar som jag för en gångs skull lagt ner lite jobb på :( Åkte hem till Truklas på kvällen och kollade på ett avsnitt av Kyle XY, det är så jävla spännande så jag tror jag dör! Blev hem skjutsad och höll på att ramla över en grävling! Gissa om jag blev rädd då!

Idag så har jag lekt garage igen. Jag, Olson, Pappa och Anders. Sen blev jag inkallad som kartläsare åt Anders som inte hittade till BBS. Fy fan vad jag är bra, värsta sneakyvägen förbi hansen racing och allt, han blev faktiskt lite imponerad. Ibland så skiner det igonom, tom. hos mig :) Ikväll så ska jag spöa Truklas på minigolf, han ska få så mycket pisk så att han ligger i fosterställning, gråtandes, och ber om nåd * mohahaha * Annars så har jag pratat med Mats, det var bra. För honom har jag faktiskt saknat massor med mycket. Har pratat med Tobbe också, det var lite mer oväntat... Och Jonne! För han vill dricka öl med mig ikväll. Det vill jag med men jag ska fan till psyk imorrn :/ Så vi får la se. Nu ska jag duscha, för jag har olja på min fot.

Dagens bästa: Kom just på vad skönt det är att inte ha mens.
Dagens sämsta: Truklas humörsvängningar som jag inte förstår mig på.

» If Things Were Perfect

. All this wondering why are we still holding on .
. Keep the faith he said, but it´s already gone .


Igår var det ju tänkt att vi skulle ut och fira Jonne, så blev det icke. Istället så kom Drutten hit och vi lekte äta glass och prata om konstiga saker. Det var en rätt händelselös dag, as always.. och en . H E M S K . natt, fy fan!

Idag så har jag varit hos optikern för att få nya linser, det fick jag inte för jag har minsann gått och dragit på mig en virusinfektion i ögonen och har nu mer strängt linsförbud - as if! Ett par ögon mer eller mindre har väl ingen dött av? Glöm att jag ska glida runt i mina rådålig glasögon och treva mig fram, dessutom finns ju riksen att jag kan se smart ut och det funkar ju faan inte.

Nu ska jag åka till Tullinge, roadtrip! Spännande värre, ska bara stoppa in linserna först.

Dagens bästa: "En röd spade gräver alltid fortare än en blå" - Håkan Nesser bok.
Dagens sämsta: Ögonfuckin'virusbajsskit!

. I belive in a sequal .

» Nobody's Wife

Idag är det en dålig dag. Jag har ont i halsen och i huvudet :( Förutom det så är jag ledsen och känner mig liten och gnällig. Allt verkar bara dumt och onödigt just nu och det som är värst är att jag känner mig så jävla blåst, blond och dum i huvudet. Fast det är väl mitt fel från början så jag får väl skylla mig själv, as always. Önskar bara att det uppenbara skulle vara lika uppenbart för alla och inte bara för mig, Zandy och co. Förresten så har jag inte pratat med Zandra på flera dagar och det tycker jag inte om :(

Ikväll blir det troligtvis till att supa med boysen och kanske Cissi. Jag ska bli fullast i stan och hitta mig en engelskman, har hört rykten på stan att det är terapi på hög nivå.

Igår var det också en dålig dag som mest bestod av att röka och förklara för mamma att människor suger och att alla borde dö. Då tyckte hon att jag var negativ. Vid 22 så kom Truklas och hämtade mig och så åkte vi hem till honom och tittade på Kyle XY, det är fett spännande. Drog hem igen och dog i sängen med kläder på och tittade på CSI tills jag somnade och drömde om att flå folk.

Dagens bästa: Glass.
Dagens sämsta: Dum-Truklas.

Grattis Jonne - 34!

» Visit To Vienna

Igår så åkte jag och Truklas hem till Jonne för att fira hans 34års dag. När vi väl kom dit så skulle alla ner på Råcken för att ta en grogg av någon mystisk anledning. Kim och Emmelie åkte med oss, i skåpet och Emmelie tyckte inte alls att det var obekvämt. Konstigt. Lyssnade på fulla grogghaggor som sjöng karaoke typ, inte så spännande. Sen blev det konstigt. Jag, Knodden, Martin, Tony och Truklas vid ett bord och resten vid ett annat. Ingen lyssnade på någon annan utan alla bara satt och pratade för sig själva. Så jag gick till Jonne och klagade. Svaret blev att det lätt kan bli så när jordens fem mest självupptagna människor hamnar vid samma bord. Då försökte jag försvara Truklas och säga att han inte är sälvupptagen... Men har man en tröja med sitt eget namn på så får man visst skylla sig själv. Sedan startade jag och Jonne en ny hojklubb "Vi som hatar alla MC" och sedan startade vi en undersektion "Ödmjuk MC" I ödmjuk så ingår Truklas, Kim & Bubben. Resten kvalade in i hatklubben. Jag höll på att tappa min lins (fast jag har ju linsvätska hos Peter tydligen, fast det vet inte hans fru) och Truklas ögon gick ihop så vi åkte hem. Väl hemma så fick jag ont som fan i halsen :( Somnade rätt fort men vaknade igen klockan 4 av att Stinker ringer till Truklas för att fråga om han får låna Vanen på fredag, suck. Hann få ur mig "Stinker! Jag hatar dig!" och sedan somnade jag igen. Vaknade imorse och mådde fortfarande dåligt och Truklas mådde illa så vi lär väl bli sjuka som fan och ligga och kräkas ikapp, myso. Jag vill åka bort! Vill inte vara här längre, det suger faktiskt att vara i Stockholm :(

Dagens bästa: Prata med en kanske snygg dalmas som jag inte kände.
Dagens sämsta: Mats som inte svarar i telefonen.

. We pity you loves leftovers .
. And look down on those who can't stay true .
. We are safe but we can't stop wondering .
. If this is it then who's fooling who .
. My baby and I .

» Racing Cars

Igår så var jag duktig och tvättade och städade. Mitt i allt ihopa så kom min morfar (Drutten) över på en cigg och för att sno min öl, vilket han kunde fet-glömma! Vid 23 så mötte jag min kusin och hennes nya snubbe, Ricky. Satt på deras baksida och rökte och Malin berättade massa äckliga fjortis-kräks-storys. Truklas kom och hämtade mig och så drog vi hem och gosade.

Idag så kom Cissi och hämtade mig och så drog vi iväg på Blackrace i barkarby för att hejja på Truklas. Min fru Marie var också där så det blev rätt spännande samtal... Jag har även blivit med brudklänning så om någon vill ha mig så är det bara att skrika till.  Sen råkade jag informera henne om min dröm där hon, Zandy och Hille höll i min möhoppa, det var nej-bra för då fick hon ideér. Nu ska jag laga mat och sen ska jag och Truklas hem till Jonne och fira hans födelsedag. BTW så tycker jag att Cissi är rolig, knäpp men rolig :)

Dagens bästa: Vakna med Truklas / 9.38 (Duktig pojke:)
Dagens sämsta: Frysa! Barfota! Regn!
  
    
 

» Darkness In Paradise

Fy satan vad jag är duktig! Håller på att tvätta för fullt, det är fan skittråkigt. Mats har hållt mig sällskap och det blev bara oseriösa samtal, typ som att han diskar med sitt gigantiska ollon och så. Sitter och pratar med Robin på msn som ska fixa en dejt åt mig, enda problemet är att killen heter Jocke :/ 25år, gaddad, egen villa och kör en Impala 66a, det låter inte helt fel faktiskt. Ibland är Robin snäll.

Har ju en dejt inplanerad i morgon också... Tänkte ställa in den och leka Blackrace istället men blackrace kändes långt, låååångt borta när jag hörde "Fokas ska med" . Så det blir väl till att äta middag och sen gå på fest på landet, kan ju bli spännande det med - vad vet jag?

Nej, nu ska jag prata med Pär och tvätta klart. Over and out.

Dagens bästa: Jag har tvättat!
Dagens sämsta: Inga cigg.

» Chasing Cars

Truklas var här en snabbis och tog en cigg med mig, det var gulligt. Han luktade jättegott för han luktade garage. Det är den bästa doften i hela världen tycker jag och Zandra, det är manly as hell. Nu tycker jag att han kan sluta vara så söt, jag börjar irritera mig på det - bläh! Fint jag har gjort i min blogg va? Svart och rosa, för det har min lilla Pinky bestämt.

www.m8s.blogg.se

» The Irony Of It All

Igår så tittade jag på Transformers, igen! Fast den här gången med mamma och Jox. Mamma var anti och ville minsann inte alls se några töntiga bilar som blev till töntiga robotar men jag tvingade henne. Efteråt så sa hon att det är den bästa filmen hon sett sedan Cars haha :) Pucko mamman.

Idag har jag varit och pratat med min psykolog, han tycker att jag är rolig... Eventuellt helt fucked up men det är ju nästan samma sak. Berättade att jag var upprörd på dum-Trukkis och han bara skrattade åt mig. Han tyckte iaf att det var bra att vi var ärliga mot varandra eller nåt. Jävla ironiskt liv egentligen... Skyller nog det på Truklas.

Funderar i att skita i att leka i skärgården i helgen, vill faktiskt mycket hellre leka toffelgay med Truklas... Fast han kanske ska leka kär i Butte istället, den som lever får se helt enkelt. Sen är det ju blackrace på lördag och så, så då vill han minsann ha mig med som bilhora eller nåt men det vette fan - jag blir ju så nervös när han ska köra rakt fram och hålla på... Och förresten vill ju han aldrig vara min bilhora på tävlingar :( Tur att jag har Zandy, kanske inte riktigt lika snygg men jävligt bra iaf.

Nej, dags för powercigg och powernapp - mitt huvud leker krig mot min kropp.

Dagens bästa: Mysa ner sig i sängen.
Dagens sämsta: Jag är blind!

Update. 5 orsaker till att Truklas är sötare än socker.

"Garaget är ju ett sånt därnt Citroënhus" Citroën vs. Sutteräng, svårt det där.
"Jag kan en! Skepplandsponny!" Shetlandsponny säger jag.
"Jag är lite attrakterad av dig" Svengelska is the shit!
"Madde har lite problem med graviditeten" Graviditet vs. gravition 
"... and a deutsch, äh fuck - hmm - german dude!" Bästa ever!

» One More Magic Potion

Åka båt med seeeelar
Back from the skärgård, äntligen typ... Åkte på Fredagen hann klämma i mig en grogg hos Rikard med K först för Zandra beordarade mig att komma dit och snälla Pinky skjutsade mig. Åkte efter radar hela vägen med båten och radarn ville inte som vi ville så det var lite spännande. Matte åkte iförd skjorta - bara skjorta och Gretlie välte över ett bord, var framme vid 04 och jag hoppade av Andres båt till våran och höll på att trilla i sjön, dumt läge att lägga i backen typ. Dagen efter så hade kräftskiva och jag fick en flaska sprit av Eva för att hon tycker att jag är så tuff :) Det var snällt. Vid 21 så blev vi attackerade av evil-myggor och alla gick och la sig... Så där satt jag med min tomma spritflaska med öl i fickorna. Så jag gick en promenad istället för mig själv, självklart så gick jag in i ett träd. Tyckte att det var en fantastiskt bra idé att ringa Truklas och det hela slutade självfallet med att jag började gråta. Men jag såg iaf en säl, fast det kan även ha varit en fågel... Jag är inte säker.

Sunday
På söndagen så drog vi hem, och jag höll på att trilla i sjön bara för att jag skulle rädda min halva öl. Väl framme på Ingarö så träffar jag Rhoda och försöker berätta fiskehistorier på engelska, det gick så där. Åkte hem och dog i badet. Sen sminkade jag mig och övervägde att plocka bort alla mina piercingar. Sen var det dags för middag hos Ekis. Jag var rånervös och mamma tog pulsen på mig, silly. Det var pissjobbigt och det kändes mest bara pressat. Sen fick jag ingen puss och då ville jag gå hem. Slutade med att det blev till att åka 740 för leopardskorna är inte så bra för långa vandringar. Försökte utarbeta en deal med karlsloken som typ var; nej jag vill inte vara tillsammans med dig heller men vi kan väl hångla iaf? Det tyckte han var en dum idé då tyckte jag att vi kunde skita i att hångla om jag fick en dodge, heineken och en drake istället. Det tyckte han också var dumt och han ville verkligen inte hångla med mig. Det hela slutade iaf med att vi åkte till lövsta och hånglade, dumma pojkar som inte vet vad dom vill.

Troskastning
I måndags så plockade Cissi upp mig och Zandra. För vi skulle minsann ut till färentuna och fiska. Jag lekte kartläsare åt Cissi och vi hamnade tom. rätt... Eller nja, inte när Cissi tyckte att det var en bra idé att nästa köra ner i diket. Vette fan vad som hände riktigt men Olson och Zandra var iaf på G. Olson iförd dubbla våtdräkter och Zandra kastade sina trosor i hans ansikte, sen tvättade Olson hennes hår. Mycket mystiskt. Kul hade vi iaf.

Tjackluder
Igår vaknade jag för tidigt. Men det var mest Cissis fel för hon hade bråttom to the ghetto igen. Var en väldigt deprimerande bilresa... Mest för att Zandy var så tyst. Kommer hem och får sms av Zandra som förklarade tystnaden. Hon hann precis in innan hon spydde haha. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Anyhow... På kvällen så åkte jag hem till Truklas för att kolla lite Kyle XY, fast jag var inte så bra på att titta på tvn :/ Vid 22 så kom Muttan och Zandy och hämtade mig för vi skulle minsann leka med Olson och Göran igen. Mats körde oss till Ekerö och vi hamnade på Lidlparkeringen och väntade på Olson. För att göra det hela värre så såg både jag och Zandy ut som tjackluder. Jag iförd sjuksköterskedräkt i latex och Zandy som polis med hor-rött läppstift. Olson kom och plockade upp oss och skrattade lite. Väl framme så sminkade vi dit ett sår i huvudet på Olson för att han också skulle få vara med på våran maskerad. Blev besviken på Göran som inte ville klä ut sig till fisknät :( Drack öl och spelade mulle. Jag och Zandra sjöng lite också, fast det var i bilen. Sen gav Göran och Desti upp och gick och la sig, lika bra... För Göran är en ond människa som tror att han är min boss - det är fel.

Utlandsresa
Vaknade imorse när Göran drog till jobbet...Sen somnade jag igen. Olson låg och klappade Desti i sömnen men det visade sig att det var Zandra. Plockade ihop oss och begav oss utomlands, eller ja... Till Munsö. I Vibohär så skulle jag vara snäll mot Desti och kasta pinnar men nej, tror ni hon vill hämta mina pinnar? ICKE! Men olsons och Zandras gick bra, silly hund! Hände väl inte så mycket spännande, låg på studsmattan och slöade typ. Sen åkte vi för att möta Göran som tyckte att jag och Zandra var lite cp som stod och snurrade för att inte få hår i munnen.
    
  
   

Dagens bästa: Snow Patrol - Chasing Cars
Dagens sämsta: Sakna Truklas :(

» Hurt

Kanske ska berätta om vad jag sysselsatt mig med på senaste då - ingenting! Hör och häpna! Eller jo, jag har lyckats gå vilse i Hässelby... Mest för att jag inte såg något för att jag bara grinade. Har även spytt lite, suttit med Olson och blundat i H-by strand och grinat lite i Knoddens fotölj och druckit upp hans sprit. Igår där emot så tog jag tag i mitt liv och tvingade Robin Wallingstam att köra mig till Sumpan för att leka med outlawspojkarna. Hamnade hemma hos Kim med Jonne, Emmelie (Ja, hon stavar med två M... as skumt), Jonny och han som jag aldrig kommer ihåg vad han heter. Vi drack rödtjut och började prata om massa dumma saker. En del var när jag och Kim försökte förklara att rally och rallycross INTE är samma sak för Jonny, det gick så där och tillslut gav vi upp så nu mer är rally och rallycross samma sak. Sen tyckte Kim att jag såg lite nere ut så då förgyllde han min dag genom att bara spela Danzig resten av kvällen, det var gulligt att han kom ihåg det :) Jag, Jonne och Jonny tog en taxi hem och Jonny tyckte att jag var en ond kvinna som aldrig vill följa med honom till klubben då tyckte jag att han var negativ fast givetvis på ett positivt sätt, då såg han mest dum ut och fattade n0ll. Hoppade av vid Statoil och mötte Ekis, ville mest bara springa fram och hångla upp honom i brygga men jag gick sakta och lite coolt istället och kände mig råhäftig. Placerade oss på ett elskåp och jag berättade för honom att han är mycket elak man. Sen grinade jag och sen grinade jag och sen grinade jag lite till, mest för sakens skull och lite för att jag ville få min vilja igenom haha. Sen kom Stinker ut vinglandes ur en bil och flaxade runt, tills han såg mig och tyckte att han nog skulle gå där ifrån. Det var bra gjort. Sen kom han tillbaka med en polare som jag presenterade mig som Tvättbjörn för, han hajjade det inte...Trodde väl att jag var satanist med för mycket kajal eller nåt, och letade efter ett fälgkors. Mest för att jag och Truklas går runt med fälgkors i fickorna. Anyhow, tog en promenad till Truklas och hämtade bilen och sen åkte vi hem till mig för att sova. A tjena, jag hade damp samtidigt som jag grinade och ville inte att han skulle somna. Blev inga seriösa samtal för det hade jag lovat - ibland är jag duktig. Efter några timmar somande jag iaf. Vaknade ihopkrupen i Ekis armar, tror jag...jag kan även ha drömt den delen - men det lät ju bra och det var ju så jag somnade så let's go. Resten av dagen tillbringade jag genom att gråta. Ovanligt. Fast nu fick jag gråtsällskap så det var ju lite mer underhållande. Sen skulle han dra och det tyckte jag var grymt dumt och så blev jag rädd för massa dumma saker istället. Hatar att vara mes-Madde det klär mig fan inte. Sen dess har jag nog mest gråtit och pratat med hela familjen Berge. Bläh, life sux!


Jag är så ledsen, för allt... För att jag sårade dig förut och så. Det var absolut inte meningen, skulle aldrig göra något för att få dig att må dåligt med flit. Du är allt jag vill ha och jag har nog aldrig varit säkrare på något i hela mitt liv. Utan dig så suger allt och inget är roligt längre. Inte ens en laserblå Dodge Charger och en platta Heineken skulle kunna få mig att ändra mig. Du är ju faktiskt väldigt rolig för att vara en så otroligt tråkig person... Right? Allt jag kan göra är att hoppas att allt ska bli som det var för bara en vecka sedan, när allt var så bra och vi hade så jävla kul ihop. Jag är trött på tårar och att inte få vakna upp vid din sida. Vi passar ju så bra ihop, för vi har ju piercingar som Marie Ö skulle ha sagt. Utan dig är allt värdelöst, du är mitt allt. Jag älskar dig Niklas Per Oscar Ekesäter och det är inte bara som jag skriver, det är så också! Du rockar! // Din Racekatt.


I hurt myself today
To see if I still feel

I focus on the pain
The only thing that's real
The needle tears a hole
The old familiar sting
Try to kill it all away
But I remember everything

What have I become
My sweetest friend
Everyone I know goes away
In the end
And you could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of thorns
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair
Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here


What have I become
My sweetest friend
Everyone I know goes away
In the end

And you could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

If I could start again
A million miles away
I would keep myself
I would find a way

Nu drar jag ut i skärgården och drunknar om jag har tur. Missar tom. STHLM Cruising med flit, då är det fan illa. I morgon är det kräftskiva men efter som att jag är vegeterian så blir det inga kräftor för min del utan bara sprit! Sprit är bra. Fan, skulle vilja vara hos Grimbergs nu, för så skulle jag och Marie ligga.  So long, suckers! Nu drar jag.

» No More Beating As One

    
     
... Jag älskar dig, och det gör så ont!

» Bleed

Burnt all bridges I have passed
No looking back to the life I once had...
- The hate for myself is all that's left now

"As blood runs down my arms
I feel peace in my heart..."


On my skin, the razor blade is shining bright
The veins show clearly through, my blood is running wild
The deep red flowing within, longing to be free
A little pressure's all it takes to make me bleed...to death


» The Lions Sleeps Tonight


Grattis på födelsedagen, Morfar!
Jag saknar dig

» I Miss You

. Where are you and I'm so sorry .
. I cannot sleep I cannot dream tonight .
. I need somebody and always .


Jag är så sjukt jävla jättetrött! Har inte kunnat sova i natt, kanske inte var så oväntat men iaf. Klarar inte av att sova ensam, har haft panik hela natten och varit säker på att det varit någon i huset men inte vågat gå och titta efter - jag är en fegis. Så idag så känns det som om någon kängat mig i huvudet alternativt att jag har världens fetaste hangover and it sux! Tack till Mats som var snällast i stan mot mig igår <3

. Like indecision to call you .
. and hear your voice of treason .
. Will you come home and stop this pain tonight .


Jag glömde Doris födelsedag :( Dumma, dumma mig... Jag är en fantastiskt dålig människa ibland. Doris som faktiskt kom ihåg mig och sjöng Mother för mig på Ankaret och allt. Ska nog ge honom en fin present iaf.

. Don't waste your time on me you're already .
. The voice inside my head I miss you I miss you .

Blink 182 - I Miss You

 Soundtrack of my life?


» Cruisin'

Classic car week

Det hela började med att jag tänkta vägra rättvik. Det hela slutade med att jag saknade Truklas så jävla mycket så att jag var tvungen att åka iaf. Det var en otroligt konstig vecka som både var helt underbar och skit, håll i er.
   
     

Söndag
Jonta och Olson hämtar mig hemma för att dra till rättvik i Jontas subba. Fast inställda om att slå rekordet på 1½ timme dit så drar vi i väg. Hamnade i enköping och lekte köpa sprit och kolla bilar och sen hamnade vi i Sala på Zandys land. Carina hade bakat paj och jag höll på att skratta ihjäl mig! Fikade lite och snackade skit och sen rullade vi vidare. 12 timmar efter att Olson & Jonta satt sig i bilen så var vi - ä n t l i g e n - i vikarbyn! Rullar upp på Hilles tomt och Hille kommer vinglandes och hoppar på mig. Självklart så hade jag inte sakt till någon att jag skulle komma haha. Går ner till "Bennyhill" och Truklas bara stirrar på mig, han såg faktiskt skitdum ut. Charlie får ur sig nu är det slut på friden innan han ens hälsat och jag överväger att sparka honom lite. Jonta och Olson drog och jag drack alkohol med Truklas. Sen var det dags att dra ner PÅ rättvik, man säger faktiskt så. Och jag och Mange dealade, det var bra för då fick jag öl. Cruisar runt lite och jag och Mange pratar om livet samtidigt som han försöker hålla i mig så att jag inte ska ramla ut ur bilen. Rätt som det är så ser jag Drutten sittandes vid vägen, gissa om jag blev paff. Han gick vid bilen ett tag och snackade lite skit. Danne och Hille började bråka och det var lite kaosigt ett tag... Sren hände det väl inte så mycket mer spännande. Åkte hem igen och jag & Truklas la oss i den iskalla vanen och slaggade. Jo! Truklas har fixat kam igen, han var jättesnygg. Mange & Stinker också... Fast dom såg mest bara ut.
  


Måndag
Benny, Roos och Truklas får för sig att åka och handla O'boy, fast mest bara mjölk till O'boyen. Jag orkade inte följa med och tänkte att det tar fan inte lång tid till affären. Tjena. Låg och spelade tetris i vanen i 2-3 timmar. Då var jag nej glad. Jossan och Amanda skrämde skiten ur mig också. Kommer inte riktigt ihåg vad som hände men det var nog inget viktigt iaf... Truklas målade iaf vanen mattsvart, det blev ytterst vackert :) Jag, Truklas, Benny, Mange och Felix tog pickisen och åkte ner PÅ rättvik. Hamnade hos Olson & Co bland annat och på Jonas jobb. Jag och Stinker lekte tracka Truklas. Åkte hem igen efter någon timme och då började det regna, mina fötter blev iskalla så jag gick och la mig i vanen under täcket. Tror att det slutade med att vanen blev invigd. På kvällen så var det dags att dra iväg igen. Mange körde Bennys impala och jag lekte mamma... Fast Felix ville inte kräkas på mig. Hamnade nere hos Olson och co igen och Benny konverterade från impala till subba. Sen kissade Benny lite på Olson och jag höll på att skratta ihjäl mig! Jag och Hille tyckte att det var en bra idé att sitta mitt i vägen så det gjorde vi... Sen tittade vi mest på bilar. Åt pizza gjorde vi där emellan någon gång också. Och Kennet sålde sin camaro.
   
   

Tisdag
Crusingdagen, jajjemen! Slog på stort genom att sminka mig och allt. Anyhow, hoppar lite... Jag, Truklas, Hille, Danne, Kennet, Maria, Jossan och Amanda drog och käkade. Det var gott som fan för jag var så sjukt hungrig! Drog tillbaka till folket och satte oss vid vägkanten. På vägen dit blev jag GTO ägare enligt Hille också.  Jag och Truklas mötte Danne och Jessica som köpte strumpbyxor haha. Gjorde inte så mycket mer än att titta bilar, dricka öl och kissa fast jag hade skitkul. Grimberg och Marie kom också upp och en Marie kan ju aldrig vara fel... eller? Kvällen slutade med att Polisen tyckte att jag genast skulle gå och sätta mig i Bennys pickis haha :) Just ja, Grimberg jr med vänner kom upp också - EPA från sthlm is the shit.
   
 

Onsdag
Vaknar av att Marie säger att det är frukostdags... Självklart har hon med sig toastgrill, brödrost kaffebryggare osv. Jag höll på att dö av förvåning och döpte genast om henne till mat-Marie. Sen kommer Christine på häst och tycker att nu jävlar ska 08orna få smaka på landet. Truklas hittade iaf inte bromsen på hästen som sprang iväg medans Grimberg stilade som fan! Mange och jag försöker mest bara laga min telefon som inte ville vara med längre. EPA killarna hade tydligen bränt lite däck PÅ rättvik kvällen innan och blivit jagade av snuten så dom vågade inte åka någon stans haha. Sen blev det lekstuga i Bennyhill. Grimberg jr körde upp EPAn på plattorna och sen blev det börntävling. Hille vann sa jag till Kennet och då blev han tvungen att dra en till... Då vann han kan man ju säga.
Mat-Marie hade utlovat middag och så blev det! Jag fick tom. Veggiekäk :) Dumma Marie som vägrar säga att hon är kock. Jag blev mamma igen så att Marit och Mange skulle få äta - jag är faktiskt en jättebra mamma för jag klär med barnvagn säger Mange. Tror att det var på onsdagen som jag, Maria + barnen drog PÅ rättvik själva också... På jakt efter cowboyhatt. Anyhow, sen blev allt mest bara dåligt mellan mig och Truklas så jag gick och la mig råtidigt. Vaknade på natten av att Truklas kommer in med ett grått täcke som han har cyklat och hämtat hos mange som egentligen var rosa...
    
   

Torsdag
Vaknar klockan 7 av att Marie och Grimberg tycker att vi ska äta och sen åka traktor, det kunde dom fetglömma. Truklas somnade om och jag spelade tetris. Sentyckte jag att det var dags för honom att vakna men då blev han sur istället. Nu kommer vi till allt det dumma. Truklas säger på Tisdagen att han vill ha tillbaka mig och jag säger att han ska fråga mig när han är nykter... Vilket inte händer. Så på onsdagen tyckte jag att nej nu jävlar, klart att det ska vara vi. Det tyckte inte han. "för det skulle aldrig funka" hela det här mer jag älskar dig och jag är så kär i dig spelade tydligen ingen roll. Så på torsdagen var det vm i tårar som gällde. Jag ringde Zandra och sa att jag var ledsen och att allt var skit. Då kommer Truklas in i vanen och jag slänger ur mig "gå jag berättar för Zandra att du inte vill ha mig och att jag är arg på dig" Zandra dör av skratt och Truklas går... Sen kommer han tillbaka för att hämta något och då bjuder jag in honom med motiveringen "Äh, du vet väl också att du inte vill ha mig så var med i samtalet du." Vi tänkte iaf åka hem mitt på dagen bara för att det kändes inte lika bra längre. Sen ändrades allt och vi siktade in oss på drive-in bion istället. Så blev det inte... Köpte pizza i vikarbyn och åt hemma hos Marit och Mange. Sen skulle vi åka hem.... Så blev det inte för Kennet tyckte att jag skulle dricka öl - så blev det. Sen satt jag och Kennet och pratade om hur dum Truklas är som inte vill ha mig och sen kom Marie och då blev det helt plötsligt ett samtal om analsex och håriga män det var faktiskt skitkul - tills barnen och Truklas kom och förstörde allt. Då drog vi äntligen hem! Fast vi hamnade hos Zandra för jag skulle ju ge henne present hihi :)
   

Sala
I fredags så drog jag, Zandy, Truklas och Muttan till sala för att leka sprit och svamp. On the way så tyckte Truklas att han skulle köra av vägen också, det tyckte inte jag som tur var. Allt var frid och fröjd och det blev mulle och massa andra spel. Jag mobbade Truklas för att han inte kunde förklara ordet "frans" och Zandy garvade mest hela tiden. Sen blev allt dåligt för att Zandy sa "kaka" så jag gick och la mig. Zandra kom och skedade lite med mig och var mysig. Vaknade av att Truklas kom och la sig fast jag vet inte vad han sa. Dagen efter så tänker jag bara på kaka hela dagen så jag var rätt snabb ur sängen. Truklas kör oss till svampstället och jag åker frivilligt baksäte... I 740in! Plockar lite kantareller och jag lyckas fastna i skogen i 10 minuter, jag kom fan inte ut. Det tyckte Zandra var askul - dumma hon. Drar tillbaka igen och jag & Z drog i oss en flaska vin på 10 minuter + lite annat vin och två öl. Mats ligger och sover och tycker mest att allt mellan mig och Truklas är jobbigt och Truklas rökte och filosoferade typ. Jag och Zandra beslutar oss för att vara kvar en natt till och Mats blev ledsen. Killarna åker iaf tillslut och jag höll på att börja grina när jag såg bilen försvinna bort. Jag och Zandy pratar om livet och bara myser och dricker massa öl. Sen tyckte jag att Drutten skulle komma upp, mest på skämt... Men det gjorde han haha :) Så jag och Zandra fick ta oss en promenad till Ölstaskylten för att hitta honom haha. Det var mörkt och det fanns älgar.

I lördags så väckte vi Drutten genom att sjunga ja må han leva och ge honom frukost på sängen, han blev rätt paff. Sen spelade vi spel konstant hela dagen för Zandra fick abstinens annars. "landskap" "landslag" och låta som astronauter var poppis hehe. Vid 21 så drog Drutten igen och Olson hade inte dykt upp än. Jag gjorde ett försök att dricka vatten men då höll jag på att kräkas på golvet istället. Tillslut så kom äntligen Olson! Med dunken så då blev det till att dricka grogg. Olson somnade i Zandras knä rätt tidigt men vi fortsatte att prata om viktiga saker och försöka bryta av cigg haha. Gick och la oss allehopa och Mys-Zandy skedade med mig för att jag var lesso.

Idag så har vi mest bara städat och spelat guitar hero. Sen drog vi hem... Kanske ska supa med Olson ikväll, vem vet. Ska nog byta lösen på bloggen också. Alla ska inte kunna läsa längre. Men det märker ni, fråga mig om det nya när det vankas. Zandra är bäst!


"Det finns INGEN som förtjänar
dig Madde, så förvänta dig inte
för mycket. Den globalauppvärmningen
beror på dig, för att solen smälter av
åsynen av din söthet. Så illa är det.
Låt aldrig någon trampa på dig, alternativt
skratta åt honom, för han vet inte vad
han missar. Han är bög, och du är bäst.
Bäst, Madde. Smaka på orden, för det
är vad du är. Alla andra suger,"
Tack älskling! Du är bäst <3