» Unexpected


Grattis vänner

10/6 Grattis till...

Sofie.
 
Dan.
 
Benny.
 
Stoffe.
 
Chelsea.
 
Micha.
 

11/6 Grattis till...

Pär.
 
Fonzi.





» One More Day

Älskling! Kom hem nu för fan. Nu orkar jag inte leka med mig själv längre,
varken på det ena eller det andra sättet. Nu är det nog ffs! Kom hem - NU!


image591


Idag har jag hunnit med att leka lite med C, inte så mycket men det var iaf något. Har ju inte sett henne på år och dar känns det som. Har grillat med pappa också och det var så jävla gott! Bästa på länge. Efter maten tog jag mig en promenix till min morbror och gav honom en krokodil och drack lite hallonsoda... Han försökte få i mig öl men jag är så jävla duktig och varken snusar eller dricker nu för tiden så jag nöjde mig med barndrickat. Nu har jag försökt tvätta håret... Det skulle ha gått betydligt mycket bättre om inte alla jävla grannar haft sina satans vattenspridare på så att vi hade haft något som liknade vattentryck iaf... Men icke. Nu är det sleeping time efter att jag har fönat mitt hår och pratat med min älskade lilla man.

Dagens bästa: Nu är det bara en dag kvar, jag längtar såååå mycket!
Dagens sämsta: Jag är konstant kissnödig!

» Oogie Boogie

Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket. Helgens rally med Nyberg finns som alltid på m8s.blogg.se för er som vill läsa om det. Annars så mår jag mest illa och har ont i huvudet. Tror att jag sov klockan 21.00 igår, bra där Valky!
Sen så suger det ju rätt hårt att ha en giftig-Zandra och en pragisk-man. Eventuellt blir det lek med C ikväll men ajg får se hur jag mår först. Har färgat håret igen - äntligen! Och på måndag så ska jag leka med Lina så ska hon få kapa av skiten också. Nu ska jag äta frukost och fortsätta försöka lära mig hela Pumpakungen. Zandra! Du kan väl ringa mig om du ser det här efter som att du är helt jävla värdo på att svara i mobilen. BTW, ska jag töja ut mina hål i öronen igen? Jag är fan lite sugen...

Dagens bästa:
http://www.kub.trollhattan.se/bilder/06/Pumpakungen.MP3
Dagens sämsta: Nu tycker jag att jag varit karlledig tillräkligt!