» Wherever I May Roam

Då blev det som man inte tänkt sig igen då. 50-50, Ted, Jonne, Knodden och FanFan kom och hämtade upp mig i BMWn med eminem på högsta volym varvat med lite Pluton Svea... Och så drog vi till PG's i jakan. Mötte upp Lalle, Junko, Arreman, Hule, Hakkala, Bullen, Bellibo, Elin, Tobbe, Lillebror, Robin, Syltklick, Sebbe, Sebbe och co och sedan så var det öl som gällde. Bra för mig som redan krökat sedan 14.00 typ. Öl, Öl och mer öl blev det iaf. Junko var uppe på scenen och blev allmänt mobbad och vi vid det tatueradebordet var fett bra på att sjunga. Efter ett tag så kom Fredrik och Ante och joinade in. Jag fick för mig att dricka sprit och Det blev mer än ett halft glas sprit och sedan några droppar juice på det, sweet. Ante, den jäveln, tvingade mig att åka till kungsängen - och det verkade ju som en bra idé just då... Så jag, Fredrik, Ante, Tobbe och Sebbe drog dit. Jag märkte genast att vi var på landet för inte fan hade dom Heineken! Jävla skitställe. Rätt som det är så står jag med Antes ex inne på toan och hon har fan inga kläder på sig. Så jag hade en liten lätt lesbiskupplevelse när hon tvingade mig att känna på hennes nyinköpta tuttar, då ville jag spy. Fast jag sprang till baren istället och delade en äcklig grogg med Ante. Sen gav jag bort min mamma till en snubbe med Corvette också haha :) Tobbe och Sebbe drog och jag kände mig lite smutsig efter mina lesbiska äventyr så jag var tvungen att talla lite på Fredrik - då gick det över. Jag och Ante tog en intressant rökpaus och kom fram till att jag kan nog inte skata. Klämde i mig lite shots och sjöng konstiga sånger och sen så drog vi. Det var intressant kan man ju lungt säga... Bruden som hämtade oss ville nog jävligt gärna ligga med Fredrik så jag och Ante blev ihop istället fast då blev Fredrik arg på Ante för att han klängde på mig osv. Virrvirr... Hemma hos Fredrik fanns det iaf Heineken tur det. Ante bangade på att kissa i kors med mig och det tyckte jag var jävligt fegt efter som vi redan hade planerat det hela haha. Jag kände att jag faktiskt inte var Michaelas(?) idol och det var elakt tyckte jag så då hämnades jag genom att hångla lite med Fredrik i ett ren demonstrativt syfte. Ante och hon den där drog och jag & Fredrik hade viktiga samtal på ballen. Sen var det sov och mystajm. Blev en spännande resa hem imorse kan man ju säga. Mamma lekte 20 frågor. Sedan kom dödsstöten.
Mamma: Vilken färg har Fredrik på ögonen?
Jag: Blå.
Mamma: Haha du tycker om honom lalalala!

Blä, nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag kissa och pilla mig i naveln - samtidigt!

Dagens bästa:
Linda - "Asså Fredrik är världens gulligaste kille, Han är så himla snäll och bra..."
Jag - "Du jag bor i skälby, jag måste liksom ändå sova här så du kan sluta ljuga nu."
Dagens sämsta: Ingen Cissi :(

» Not Without A Purpose

Igår så var jag hos min psykolog, det var rätt ospännande och han skarattade mest åt mig - as always! Åkte hem igen och dog i badet tills pappa kom och skrek på mig att jag skulle komma och hjälpa honom att mobba mamma. Så det gjorde jag ju. Fönade håret och sminkade mig samtidigt, kvinnligt värre och sen så var det Bro som gällde igen, fan vad jag är lättlurad... Tittade iaf på Death Proof och den var lika bra som sist :) Fredrik tände cigg i brödrosten (kanske är något för min mamma och Zorre som gör fiskpinnar i den) och det blev tydligen varmt i ansiktet. Fredrik diggade iaf filmen, han är en bra man (eller pojke som han skulle säga). Efter det så blev det mest skitsnack om allt och inget typ och jag fick inte gå och röka för jag satt så bra ;) Zandra ringde också och förklarade för Fredrik att killar visst kan börja gråta om man nekar dom en avsugning haha. Hon verkade vara på bra humör lagom mongo som alltid. Det mest vettiga som vi kom fram till under alla "djupa" samtal var att jag hade störst bröst av oss två. Fredrik körde hem mig och hade tydligen vissa koncentrationssvårigheter haha. Anyhow, helt klart en mysig kväll!

Idag så blir det en sväng förbi bolaget. Jag och Cissi ska ju för fan dricka vin imorgon :) Har även beställt en ny mobil - ä n t l i g e n ! Nu slipper jag den här jävla pisstelefonen med grekiskabaciller.

Dagens bästa: Leka med Fredrik.
Dagens sämsta: Orka platta håret.

» This Picture

Fotografier på
(Självklart är listan snodd av Pinky!)


...dig själv som gladast och sprallig

(När Zandra uppfinner svamp och matar mig med öl är jag glad)

...
dig själv och två av dina närmaste

(Zandra, Pär & Jag)

...dina syskon

(Jox)

...den senaste du fick sms av

(Fredrik)

...en människa du önskar vore hos dig

(Min lilla morfar)

...ett ställe du saknar

(Sala med gänget)

...dig själv, full!

(Finns inga nyktra bilder på mig?)

...en kompis som är full

(Åh - Olson, Olson, Olson!)

...den fulaste bilden på mina mottagna filer

(Förlåt lilla EDA)

...en person du saknar

(Christopher Hooligan)

BTW kärt barn har många smeknamn
Bambi Bob Britney Gudinnan Jonta Mad Madde Maddie Maddo
Maddsan Maddox Midtown Midtownbootgirl Nikki Sixx Porrtroll
Pöket Racekatt Rainbow D Rainbow Dash Ronja Sailor Moon
Sexkex Shredder Slash Slyngryn Snuffis Snuttgök Topplock Valle
Valleballe Valken Valky


» Extra Pale

Idag så har jag jobbat som syslöjdsfröken haha! Jag liksom... Jag som inte ens vet hur en symaskin ser ut. Först hade jag en särklass och det gick bra för dom höll på att göra armband. En kille som var stenhård AIKare konverterade snabbt till gårdare bara för att jag sa att Djurgården var bäst i världen *mohaha* sen gjorde han ett Djurgårdsarmband, bra skit. Sen så var det dags för fyrorna, det var spännande efter som jag verkligen inte kan sy! Det gick ju åt helvete fast några blev iaf klara med sina saker och jag listeade ut hur man trär symaskiner, fy fan vad jag är bra. Zandra var sjuk så jag skulle egnetligen jobbat för henne också men jag har så ont i halsen och mitt huvud har typ fått aids så jag tackade nej till det. Ska ligga i sängen och äta isglass och knarka alvedon hela dagen.

Pratade med min snuttis Stoffe igår och han ska börja plugga igen, håll i er nu; Business Economics with an emphasis in accounting with a minor in mathematics! Säg det tre gånger fort på fyllan. Han kommer iaf hem i December och det gör Tobbe med (som tydligen flyttat till norge) så då ska jag, Stoffe, Tobbe, Stoffes FRU, Tobbes brud och jag fira min (1a december) och Tobbes (2a december) födelsedag lite i efterhand på Ankaret. Sedan lär det självklart bli en bio för det är ju tradition :)Åh, vad jag saknar min lilla huligan! Mer öl åt Stoffe och mer porr åt Madde som herr Christopher skulle ha sagt.


Dagens bästa:
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/recensioner/spelnytt/article863183.ab
Dagens sämsta: Har så ont i huvudet :(

» Slide

. I wanna wake up where you are .
. I wont say anything at all .

Söndag:

Mamma körde mig till Fredrik i Bro, det var väldigt mycket natur och jag blev rädd. Visste ju redan att det fanns får som muade liksom. Tvingade Fredrik att komma ut och ta en cigg och det visade sig att han nog behöver flytta till ett hus med hiss för att han är så gammal och inte kan gå i trappor. Fy fan för att bli 24! Sen blev det dags för Torkel i knipa, och den var lika bra som alltid. Som tur var så tyckte Fredrik också det, annars hade jag blivit tvungen att bita honom i knät eller så. Efter det blev det Svensson Svensson och jag fick se Fredrik som liten (Det har jag iof sett förut fast då var ju jag också liten...) snackade bort hela filmen typ. Pratade med herr Lundgren gjorde vi också. Sen bestämde vi att han ska ha fest på fredag vare sig han vill eller inte. Fredrik körde hem mig i sin (inte laser)blå volvo. Det var en spännande resa, eller det var det faktiskt inte alls det, nu ljög jag för er igen barn. (Vi satt mest och sjöng i bilen lite Goo Goo Dolls och sen chockerade jag den stackars mannen genom att sjunga lite Gwen Stefani.) Blev iaf mer spännande när jag var hemma.


Dagens bästa: Fredrik :)
Dagens sämsta:
Rätt sliten.
Dagens till Cissi: Hamstern är i buren!


Måndag:
Hade ju inte räknat med att jobba så jag hade ju gått och lagt mig i typisk Madde-tid. Typ vid 04. Men jobba blev det. Det gick fett bra och jag hade askul. Fick även mitt efterlängtade körkort... Som en liten kille på typ 8bast ritade till mig haha. Hade rast samtidigt som Zandy och det rockade ju fett :) Pappa kom och hämtade mig och berättade en rolig historia som man kan sammanfatta som "Fredde passa dig. Nu kommer Maddes farsa!" I samma stund som han säger det så ringer Fredrik mest för att berätta att han träffat pappa. Åkte hem och käkade och sen bar det av till Stenhamra och till Björne. Fixade startlistan till sprinten och massa annat nyttigt. Det var spännande jag fick mobba Olson för att han är liten, Jöran & pappa fick mobba mig och Björne var på min sida. Hann snacka lite skit med Uffe också :) vid 23 så var det dags att åka hem så där lagom trött men långt ifrån död konstigt nog. Gick och la mig i sängen och tittade på TV innan jag somnade.


Dagens bästa: Jöran, han är så klockren.
Dagens sämsta: Skriva 64 jävla kuvert!

Tisdag:
Jobbade idag igen. Jag var gympalärare haha. Tro det eller ej men jag dog inte. Gick bra på lektionerna också för mitt kid som jag skulle vaka över. Hamnade på 6års på eftermiddagen och det var fan inte alls lika kul. Slutade 17.00 och sen var det hem och fixa med anmälningsblanketter som gällde för mig - suck! Att folk inte ens kan sitt eger reg.nr är helt ofattbart. Käkade och sen var det dags att lägga ut saker på hemsidan, startlista och PM1. Jag är duktig jag. Nä nu är det rally på TV, Fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring.

Dagens bästa: "Hej, är du kåt?" haha
Dagens sämsta: Få en höger över stygnen.

» Airhead

Robin och Junko kom och hämtade mig i den fula Camaron svängde förbi Cissi och plockade upp henne och sen så drog vi till Gurra. Drack lite öl och pratade om hamstrar vid namn Tjoffsen och hittade en porrgunga. Olson ringde och tjatade på oss om att komma ut till ön och det verkade ju som en bra idé. Robin körde oss till Cissi och så tog vi volvon förbi mig och hämtade spel och sen bar det av till munsö.  Drack öl och lirade Singstar och sen ville jag och Cissi mörda folk, det gjorde vi som tur var inte utan vi åkte hem igen. Eller hem till Jonne och lekte med honom, Sexmachine, Emmelie och Mange. Sen var det dags att dra så vi hamnade hos Gurra igen. Gurra sov så jag gjorde som alla normala människor - gick in och hoppade på honom. Stannade inte så länge faktiskt, körde hem Toll och sen dumpade Cissi mig. Fastnade utanför och pratade med Fredrik och sen gick jag och la mig. Men då ringde Truklas så han kom och hämtade mig och så drog vi hem till honom och slaggade. Thomas körde hem mig imorse och det var ju rätt spännande kan jag säga... Tog en cigg med pappa och sen dog jag i sängen. Pratade lite i telefonen med Fredrik och vi bokade in en filmkväll, sweet. Nä nu ska jag dö i badet och fixa till mig innan jag drar till Bro och leker. Tjena hej. BTW så lyckades jag och Cissi göra något jäääävligt klantigt igår, jävla puckon vi är.

  


Dagens bästa: "Det finns fler valar i havet" - Robin
Dagens sämsta: Carros nya snubbe.

» ACAB

Man behöver tydligen inte kunna stava för att bli polis?image191

» Cecilia

Igår så var jag och Cissi hor Jonne dårå. Det var inte alls särsilt spännande om jag ska vara ärlig. Jonne tyckte synd om sig själv, det var äckliga tjejer där och jag döpte om Hule till BB (Bengt-Berit)... Senare blev han omdöpt till Sexmachine också. Det klädde honom fan asbra! Jag och Cissi hade tjejsnack på ballen som alltid och lite i köket. Knodden och co kom och Mr 50-50 var på asbra humör, det var läskigt. Fick träffa Sami också och det var ju inte direkt igår. Sist jag såg honom var på NK för typ 5 år sedan när han och Knodden bråkade om jackor haha. Nu har jag ätnligen fått träffa Ted också, och han var inte alls snygg och dessutom bajare, bläh! Jag och Cissi bestämde oss för att dra hem och i praktiken så var det en bra idé... Sen märkte vi att det faktiskt inte alls gick några bussar. Så vi tog oss en taxi och mötte Robin och Junko. Lämnade av C och sen blev det till att busköra hela vägen till mig. Kom hem och var astrött men då ringde Fredrik och det blev djupa samtal hela natten. BTW så ringde Matte Sandberg mig igår, den var lite oväntad.

Update:
Bubblan <3 Cissi hihi :) Han gick och kärade ner sig tydligen. Sexmachine <3 mig haha. Och Jonnes nya brud är inte alls imponerad av mig för jag var minsann alldeles för snygg för att få umgås med Jonne tydligen. Sen att Jonne inte är så smidig av sig gör ju inte saken bättre. Förresten så ska jag få Finn-Mange av Jonne, spännande. Förresten så vill Jonne ligga med Zandra *virrvirr*

Dagens bästa: Cissi, för hon är söt. Och Kaffefilter!
Dagens sämsta: Under 185 går bort!

» Join Me In Death

Nu är jag fan riktigt jävla rädd. Började spela Alfapet på nätet och hann lägga ett ord, fick nya spelbrickor och kolla hur dom kom upp. Jag och mamma höll på att kissa på oss. Har inte flyttat dom eller något sådant utan dom la sig tom. i den här ordningen. Snacka om c r e e p y.

image190

» Rest In Peace

R.I.P
image189
 Findus
1992 - 2007

» Not Ready To Make Nice

. I'm not ready to make nice .
. I'm not ready to back down .
. I'm still mad as hell and .
. I don't have time to go round .


Började sakna Truklas så jävla mycket nu. Saknar att leka med honom och att gosa in mig i hans armar när jag ska sova. Break my heart and I'll love you forever som syster Träsk skulle ha sagt. (Jag vet att du läser det här men få inga förhoppningar.) Jag kom på hur man slutar sakna Truklas igen... Ni kan ju lista ut varför själva ;)

 
  
   

. It's too late to make it right .
. I probably wouldn't if I could .
. 'Cause I'm mad as hell .
. Can't bring myself to do what it is you think I should .


» Everybody Wants To Be A Cat

Idag är det den v ä r s t a dagen ever. Min katt är sjuk, hans njurar har sagt upp sig och han har så ont. Han har massa feber också... I morgon klockan 14.20 så kommer jag inte ha någon katt längre, han ska avlivas. Har suttit och pratat med honom jättelänge idag och försökt att kela med honom men det går inte... Han har så ont så att det inte går att klappa honom. Han bits, rivs och väser om man klappar någon annan stans än mitt på huvudet. För några timmar sedan så ramlade han ner i grannens damm och höll på att drunkna, han kan inte gå rakt längre. Min älskade lilla tissetatt. Fast han är gammal nu, 16år är han. Jag råkade snora lite på honom när jag fick beskedet att han måste avlivas, det gillade han inte. Snor var helt enkelt inte hans kopp av te. Lilla kätzy, jag lider med dig. Du kommer alltid att vara min lilla tjocka mysboll.

Dagens bästa: Nej.
Dagens sämsta: Nio liv my ass!

» Cousin

image179
Ibland kan min lilla kusin vara väldigt söt.

» Dirty Laundry

Idag har jag varit duktig - igen! Jag har tvättat och letat skolor. Hittade en KY-utbildning, tävlingsmekaniker hur soft är inte det? Tills det visade sig att det minsann inte alls var någon jävla KY-utbildning. Då blev jag arg och ville slå rektorn för den dumma skolan. Annars så har jag och mamma spelat xbox halva dagen, Mats har varit snäll och lånat ut båda sina Ghost Recon till mig. Mamma börjar tom. bli duktig fast hon laddar om istället för att skjuta ibland.

Igår när jag var ute och rökte så hittade jag en groda i rabatten som jag började prata lite med, han var en bättre lyssnare än talare kan jag ju säga. Sen gick jag in och pratade lite med FS som döpte min groda till Elvis - det klädde honom :)

Dagens bästa: Pass!
Dagens sämsta: Ska det vara så jävla svårt att plugga till billackerare?!

» Son Of A Preacher Man

Nu har jag bestämt mig för att jag ska ha Tarantino-maskerad när jag fyller år. Tänkte ha det förra året men så blev det ju inte för då var det Ankaret som gällde. Inte för att jag fyller år än på 100år men iaf... Hur kul skulle inte det här vara liksom?

Jag - Gogo Yubari - Kill Bill
Pär - Vincent Vega - Pulp Fiction
Zandra - Elle Driver - Kill Bill
Mats - Stuntman Mike - Death Proof
Cissi - Alabama Worley - True Romance
Truklas - Mr Pink - Reservoir Dogs
Butte - Drexl - True Romance
Olson - Sexmachine - From Dusk Til Dawn
Fokas - Seth Gecko - From Dusk Til Dawn
Sofie - O-Ren Ishii - Kill Bill
    
      
  

» Sick And Tired

I Lördags så åkte jag Gränsrallyt med Stefan Eklund. Allt gick åt skogen... Noterna sög, en hasplåt ville inte vara med längre, transportprick och soppatorsk - skit helt enkelt! Hemresan var iof rolig. Parkhedens kartis, Joel, hade tydligen blivit mitt nya fan och försökte få Eklund att "ge honom sin kartis nummer". Det var grymt underhållande eftersom Eklunds kartis heter Tommy är 55år, gift och har tre barn. Kom hem och var helt slut, fick nyheten att McRae dött och blev arg för att det var så ironiskt att han inte kunde fått dött i en bil. Gick och la mig i sängen och då ringde Joel efter att jag förklarat för honom 438278 gånger att jag inte tänkte komma och bada bastu med hela Parkheden Motorsport, vilket bara tog 2-3 timmar, så fick jag ä n t l i g e n så och lägga mig.

Efter 3 timmars sömn så var det dags för lite biltävling igen. Åkte cramosprinten med Pär. Hade feber och frossa plus ont i magen, det var inte så kul. Men vi vann iaf och det var ju trevligt. Åkte hem och hade feber och tyckte synd om mig själv, fick en utskällning av Fredrik också haha :) För att jag inte ringde när jag var i Bro. Sen gick jag och la mig i sängen, hade precis somnat när Joel ringde haha. Ovanligt.

Just ja, det blir nog ingen Banditkryssning för mig. Måste gå på prisutdelning i Uppsala den dagen. Dumma Pär som måste köra så bra att vi kommer att vinna sprint cupen ;)

 


Helgens bästa: Fredrik har lovat mig att ta med mig och klappa kossor.
Helgens sämsta: Min notläsning, fy fan för mig. Sopa.

» Racing In The Street

RIP Colin & Johnny McRae

www.colinmcrae.com

» Girl, You'll Be A Woman Soon

Idag är det en dålig dag. Trodde att den skulle vara bra men icke... Skulle ha lekt med Cissi idag med det blev inget av med det tyvärr. Har varit rätt nere i två dagar nu, det var någonting som hände som inte var helt rätt tror jag. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det var men det känns skit iaf. Tror att det mesta är att jag saknar Truklas så jävla mycket. Fast vi kan inte umgås längre, finns liksom inget kvar att säga - and it sux! Önskar att vi aldrig hade börjat dejta varandra...

Dagens bästa: Min playlist á Tarantino.
Dagens sämsta: Jag är ledsen.

» Chick Habit

ICYHOT
Igår så lekte jag med Muttan. Vi lekte dricka kaffe, spela Ghost recon och titta på Death Proof - så jävla klockren film! Höll på att skratta ihjäl mig i slutet, Mats också för den delen. Fast där emellan ville jag gråta när dom körde sönder en Challenger... Det var en najs kväll, det var länge sen jag tittade på film med Mats vilket är konstigt efter som han och jag faktiskt gillar samma mystiska filmer. Vid 23.30 så drog han och jag kröp ner i sängen och pratade med Fredrik. Blev lite rädd när Charles luktade Mats, det var faktiskt creepy as hell haha, så Charles fick sova på golvet istället för det kändes som att ligga och gosa med Muttan och det vill väl ingen normal människa.



Dagens bästa: Death Proof,  April March - Chick Habit .mp3, Tarantino är min gud!
Dagens sämsta: Hosta, det gör så ont i magen :(

. Oh, how your bubble's gonna burst .
. When you meet another nurse .
. She'll be driving in a hearse .

» Curly Sue

. Your touch makes it hard to breathe .
. The shiver's around me now, you're so fine .


Ikväll så ska jag titta på film med Muttan och dricka kaffe, kan bli najs som fan. Lite Ghost Recon är också inplanerat. Min dumma läkare har inte ringt än så jag är fortfarande inte utskriven, men han borde väl höra av sig snart tycker jag. Imorgon ska jag och Cissi titta på Lejonkungen, mest för att Disneyfilmer rockar röv! Har gjort lite bra saker också, typ fixat mmk's sida. Jag är duktig jag. Nu fick jag ont som fan igen, bara hostar hela tiden :( Dumma mage. Hoppas att han håller ihop så att jag kan leka med bilar i helgen, annars blir jag ledsen. Bara så att alla vet så har min telefon fått aids. Det går bara att ringa till den ibland och sms kan jag bara läsa när den har lust. Ska skaffa mig en ny... När jag rånat en bank. Tills vidare så har jag ju en hemtelefon. Nu ska ajg gå och lägga mig och ha ont ett tag. Tjingeling barn.

Dagens bästa: En mycket speciell person ♥
Dagens sämsta: Min jävla skitmobil!

. The heart is pumping for life, the mind is happy and I .
. I will love you to the day I die .

» Surgery

Klockan 06.58 klev jag in på avdelning 14 på Danderydssjukhus imorse, lagom trött. Duschade med special edition tvål som mest luktade som man hade tillbringat en år på Silja Line - man stank sprit efter! Mamma åkte och jag började vänta, sedan var väntan över för det gick tokfort. 08.42 var jag nere vid operationen och fick en nål i armen och en kram från Carina (Zandras mamma som jobbar där) rullades in till operationsbordet och jag och Carina började fira påsk genom att leka att jag var Jesus på korset - låg i den possitionen. Sen fick jag knark och blev hög och pratade lite om livet. Carina höll mig i handen och 3 sekunder senare så sov jag. Vaknade igen på uppvaket och tyckte att allt sög och min syrgas i näsan killade så jävla mycket! Slet ut slangen och då fick jag panik... La mig på operationsbordet - med tampong, vaknade - med binda! Någon har pillat ut min tampong! Då höll jag på att spy. 11.20 fick jag komma upp på avdelningen igen och ville hem. Jag fick inte åka hem :( tog mig lite powernaps tills klockan 3 då kom mamma och Jocke och följde med mig på rökpromenad. 17.30 drog dom igen och jag fick tråkigt igen, pratade lite med Jonne i telefonen och med Pär sen kom Olson. Han fick vara röksällskap han också. Tjatade på sjuksyrrorna om att få åka hem. Men nej, min läkare hade gått för dagen och ingen jourläkare ville skriva ut mig. Då ville jag dö... Fast det slutade med att jag gick iaf - igen. Olson körde hem mig och jag lekte lite med pappa innan jag dog i sängen. Tittade på TV och pratade med Fredrik. Sen kom Truklas... Efter 15 minuter lyckades han att "hoppa" med Charles på min mage, jävla smart kille det där faktiskt. Då ville jag börja gråta men det gjorde så ont så att jag inte kunde. Truklas drog igen och nu sitter jag här och har ont för mig själv, men wtf på lördag och söndag är det ju rally! Thias, jag åker i Vallentuna på söndag ;)

Dagens bästa: Carina, hon är snäll... och lite konstig.
Dagens sämsta: Stoppa in & ta ut alla jävla piercingar.

» Take Me To The Hospital

44316-166

Idag så har jag varit på sjukhuset och tagit prover. Har även fått en kurs i knipövningar, jävligt nödvändigt om jag får säga det själv. Jag och mamma höll på att skratta ihjäl oss. Sen blev jag allergisk mot en gammal kärring och det var också kul så då skrattade vi ännu mer. Efter att dom tappat mig på flera liter blod så åkte vi hem och jag städade mitt rum och färgade håret. Gick och mötte Pilla vid bussen och fick väääärldens jävla mortion, farligt som fan. Pilla fixade mitt hår och så pratade vi om Magnus Carlsson haha, tänker inte ens försöka förklara för ingen skulle tro mig. Mitt hår blev kalasfint och jag är sååå glad. Mamma och jag körde Pilla till Spånga och sedan åkte vi hem och åt Thaimat - fett jävla gott! Nu ska jag packa ihop mig för klockan 07.00 smäller det - då jävlar ska här opereras! Förresten så ska jag få massa My little ponys av Pilla, coot va?

Dagens bästa: Mitt fina hår, tack snälla Pilla.
Dagens sämsta: Kärringar som har allergiparfym.

» Hot Night Crash

. We've been here before .
. We're stuck and I'm halfway trough your door .
. I've said it before .
. Listen, this is the last time we won't fool ourselves no more .
. Been at it for days .
. We are brand new but we're already set in our ways .
. I find it hard to believe .
. we fall to pieces way too easily .


Idag så vaknade jag utan röst. Det var inte så kul. Gick runt och lekte stum i några timmar innan jag äntligen kunde prata igen. Pilla ringde och talade om för mig att hon skulle komma över imorgon - sweet :) Får se hur jag känner mig först iof... Sen ringde Eklund och tyckte att jag skulle åka rally med honom i Hofors på lördag så vi preliminärbokade det beroende på hur jag känner mig efter operationen på onsdag. Annars har det väl inte hänt så mycket, har mest bara ätit isglass och tyckt synd om mig själv. Förutom det så är väl allt som vanligt, står fortfarande inte ut med folk och har ingen lust med något alls längre.

Dagens bästa: Mysa i sängen med boken om Johnny Depp.
Dagens sämsta: Jag är toksjuk = Nej operation?

. Give us something worth saving when we're done crying .
. This time I couldn't keep him and I wasn't trying .
. Oh baby drop your worrying it's over .
. And no we don't need only time to recover .

» Shut Up and Drive

Igår så var jag bara hemma hela kvällen, kände inte för att göra något alls. Lekte mest med min pappa och pratade med Pär i telefonen. Fastnade i en chipchopfilm och försökte prata kinesiska, det gick ju så där.  Pär övergav mig för att sova och jag fördrev resten av natten genom att hata mitt liv.

Vaknade klockan sex imorse och var pigg som fan. Sen bar det av till Almunge för att åka tävling. Jocke åkte kartis åt farsan och tyckte att det var skitkul! Min lillebror kanske inte blir bög iaf :) Var rätt låg och anti och tyckte inte alls att det var speciellt roligt. Ewa Röse åkte också för hon ska vara med i någon töntig film eller serie vid namn "rallybrudar" asfjantigt, dessutom var hon inte lika snygg som Micke P att titta på.



Dagens bästa: Vi vann, lite oväntat faktiskt så det var ju trevligt.
Dagens sämsta: Cissi hittade en newborn Rainbow Dash men den finns inte i Sverige! :(

» Loser

Igår så var jag på Cissi & Sandras kräftskiva, i lokalen vid Mats. Olson, Festis, Nyberg och Löken kom och hämtade mig, så snällt så :) Sa hej till folket och sedan började det vanligt Maddox vs. Olson bråken. Det var rätt kul. Tog en rökpromenad med Olson och hamnade hos Mats och tog oss ett parti ghost recon innan Cissi beordrade oss att komma tillbaka. Nyberg lärde mig lite flashiga dansmoves och Sunken var mest bara Sunken, fick en lapdance och allt. Skaffade mig en ny bästis som jag inte vet vad han heter. Men vi ska iaf gifta oss för han älskade Turtles, Transformers och att åka pulka :) Så jag blev hans nya idol. Anders var mest bara ledsen på mig för att jag inte hade konstigt hår längre, för då var jag ju ingen riktig sailor moon längre. Lekte lite med Charlie också som mest bara ville ge bort Sunken till barnen i afrika eller nåt. Lite nya smeknamn fick jag också, för jag har ju så få redan... Slash döpte Cissi mig till, Kim döpte mig till Barbie och Robbie(?) döpte mig till porrstjärnan. Det värsta var väl att jag började reagera på namnen efter någon timme - silly. Tog mig en promenad hem och pratade med Linnet - det var oväntat. Hade iaf trevligt, förutom att jag grät lite i smyg på Olsons arm och att jag var nykter.

Dagens bästa: "Gillar du inte musiken? Åh, dum fråga!" - Sandra
Dagens sämsta: "Snälla får jag sova hos dig, vi kan hångla!" - Sunken

. You're getting closer . 
. To pushing me off of life's little edge .
. 'Cause I'm a loser .
. And sooner or later you know I'll be dead .
. You're getting closer .
. You're holding the rope and I'm taking the fall .

» Heart Of The Dragon

image162

Tänk om jag skulle få bestämma för en dag! Då skulle jag vara en liten prinsessa i fin klänning, en laserblå alvklänning av sammet. Självfallet så skulle jag ha med mig alla mina små färgglada bebisdrakar som sprider stjärnglitter och lycka runt omkring sig. Sen så skulle jag ha en stor rosa mammadrake som jag kunde flyga omkring på och vaka över min fina, mattsvarta, borg högt uppe på en klippa. Zandy, Sofie och Cissi skulle vara mina prinsess-systrar med varsin fin enhörning och ha lika fina klänningar som mig. Dan skulle få vara min privata trädgårdsmästare och ta hand om alla mina liljor - som förövrigt är vad drakarna äter, sen skulle han ju även få mocka i drakstallen. Fokas skulle få vara hovnarr så att jag kunde skratta åt honom hela dagarna och kasta en och annan kotte på honom. Lilla-Thias skulle stå för all musik, på blockflöjt - med näsan :) Allt skulle vara frid och fröjd och i min lilla vallgrav så skulle det alltid finnas kall Heineken. Sen en vacker dag så skulle min riddare i rustning komma... Öh, åkandes i sin röda 740 och ta mig med storm och så skulle vi leva lyckliga i alla våra dagar. Puss och Go'natt.
image161

» The New Year

Fick lite nya bilder av Danne idag. Från nyårsafton hos Gurra den 5/1-07 (Ja, det är då det är nyår!) Förövrigt så har jag just slagits med min bror och slagit sönder hans data - rätt åt honom. Pratat med Truklas har jag också gjort så nu är jag glad som en liten skalpadda igen - Tnx C! Nu ska jag nog gå och rulla ihop mig till en liten boll och mysa lite med Charles. BTW så saknar jag Zandy.

  
     
    

» Kiss That Frog

Igår så fick jag och Cissi ryck och bestämde oss för att ta en promenad i Riddersvik. Började vandra längst strandpromenaden och pratade om lite allt möjligt. Strandpromenaden tog slut och det blev dags att vända om och gå tillbaka till bilen igen, allt gick bra tills Cissi tvärstannar och börjar hyperventilera - En groda! Vi försökte intala oss själva att det absolut inte fanns fler grodor på vägen (efter som vi var så rädda för att råka trampa ihjäl någon) det höll i några meter tills vi hittade nästa, en självmordsgroda!
Cissi: Han kommer att hoppa över kanten!
Jag: Nej, det är väl klart att han inte gör. Han känner väl att det tar slut där.
Grodan: Hoppar, smash säger det och han ligger 1½ meter ner på en klippa
.
Vi får genast dåligt samvete och tror att det är vi som fått honom att hoppa. Cissi påbörjar ett tappert räddningsförsök och hoppar ner på klipporna - Grodan lever! Tyvärr så blir grodan rädd och hoppar ut i vattnet vilket inte var så smart. Sen försöker han ta sig upp men verkar inte vilja komma nära Cissi så vi avlägsnar oss från platsen. Sen tar vi babysteps hela vägen tillbaka, Cissi hukandes med mobilen i högsta hugg och jag tar rygg på henne - helt livrädda för att se ett till självmordsförsök. Vi lyckas slippa fler grodolyckor och tar oss upp på vägen. Då blir jag sugen på äpplen. Hittar ett äppelträd och snor varsitt - så sjukt goda! Riktiga MVG-äpplen. Hittar ett till äppelträd och där fanns det bara IG-äpplen som vi skickade långt åt helvete. Gick tillbaka till bilen och åkte iväg på äppeljakt. Hittade ett fint villaområde men inte fan hade dom äpplen. Jag trodde att om man hade villa så hade man äpplen, men icke. Det hela slutade med att vi åkte tillbaka till MVG-äppelträdet och jag haffade några till, med grenar och allt. Efter det begav vi oss i väg på ett uppdrag, ett väldigt hemligt uppdrag, som slutade med att Cissi blev arg haha. Åkte hem till mig och hamnade på varsin gunga där vi pratade om djur. Sen var det dags att ge upp för jag fick ont i rumpan. Gick och la mig och funderade över varför Truklas inte vill prata med mig, kom inte fram till något bra

Idag så har jag varit hos optikern! Jag får ha linser igen, woho! Passade på att göra mig 3par nya linser när jag ändå var i farten så nu ser jag allt och lite till, hur bra som helst. Kom hem och tog en cigg med pappa då ringde telefonen... "Ninni är död. Hon hoppade från 7:e våningen på Huddingesjukus..." Hatar att se mamma så ledsen :( Börjar fundera på om den där grodan ville säga mig nåt...

Dagens bästa: Jag ser!
Dagens sämsta: Svårt att gissa va?

» Who Put The Bop (In The Bop, Bop, Bop)

Cissi kom och hämtade mig igår och så åkte vi hem till henne och lämnade bilen. Började gå mot bussen och Cissi glömde självklart mobil, bussremsa osv... Så vi missade bussen. Tog oss en powerwalk och skrattade åt småtjejer utan vader och sen kom äntligen bussen. Drog hem till Knodden och lekte öl... Efter ett tag blev det dags att förflytta sig hem till Jonne så hälften åkte bil och vi andra tog tricken. Jonne bjöd på sång och dans Look at me I'm Sandra Dee och lite fina dansmoves blev det. Jag lyckades hälla ut en öl över hela mig och Jonnes soffa, det var säkert en bra plan från början, typ. Resten av packet kom och det blev mest skitsnack. Jag och Cissi hamnade i köket och pratade om livet fast inte faan fick vi vara ensamma där heller. Vid 04 så tyckte vi att det var nog och snodde Jonnes säng och Jonnes kläder. Vaknade typ vid 08 och då krökade fortfarande resten av folket. Jonne fick PMS och slängde ut alla, utom oss såklart. Jag orkade inte diska ett glas heller så jag bjöd Cissi på en skål med vatten, nagellackslila skål dessutom ;) Sen blev jag med hoj, för det tyckte Jonne tydligen att jag behövde. Jag, Cissi och Jonne låg halvdöda på varsin soffa och filosoferade om vilken man vi skulle donera till Cissi, sen somnade Jonne medans jag hakade upp mig på rama lama ding dong... Robin kom och hämtade oss och körde hem oss. Det var väldans hygglo. Nu är jag ännu sjukare och ska lägga mig i badet och DÖ!

Dagens bästa: Leka med Cissi, hon är rolig.
Dagens sämsta: Jag saknar Truklas, så jävla mycket :(
Jag, Jonne & Bubblan Hakala och 50/50 Jonne, Hakala & Mr.50/50
Cissi gillar Outlaws <3 Cissi visar dagens pyjamasmode Jag känner mig ashet i Jonnes linne

» Who Do You Dance For?

. I think I'm falling out of his sight .
. The smiles around him are catching his eye .
. Confirm my suspicion I bet I am right .
. Oh what a waste I can't help it .


Skulle på race med Robin, Junko & Lalle igår men så blev det inte. Blev istället utsedd till Matte Larssons egna lilla kamel, mest för att han är min och Olsons bästa vän tror jag. Tittade även på Cars med min familj, den är ju så jävla bra! Idag så var väl planen att dra till Haninge men det verkar inte bli så för jag har feber, ont i halsen och ont i mitt ena öra - and it sux! Lekte förövrigt handy igår och byggde ihop ett bord med mamma, fast ska jag vara ärlig så tittade jag mest på och gäspade lite demonstrativt.

Skytten

Det här blir en härlig månad för dig. Det enda du gör bäst i att noga undvika är stress, och det blir inte så lätt alla gånger. September sjuder nämligen av möjligheter, från resor och spännande nöjeskvällar till ljuv höstkärlek och nya chanser på jobbet. Förbättringarna avlöser varandra och troligen får din höst en alldeles fantastisk start. För dig som är singel kan höstflirten mycket väl bli långvarig, dessutom. Du har en tendens att hitta helt rätt.

Bästa chansen: Skorpion, Skytt, Fisk.

Bästa stället: På resa.

Bästa datumen: 17-18/9.

Dagens bästa: En ursäkt från Mats, oväntad men välkommen.
Dagens sämsta: Zombies R6a har blivit snodd.

. Every night I wonder who do you dance for .
. Who's got your heart and who do you care for .