» Update

- Zandra har fyllt år - Grattis honey!
- Mats har fyllt år - Grattis till dig med.
- Olson har fyllt år, grattis grattis.
- Vi har haft kalas för Mats.
- Zandra har tatuerat in Mats på foten.
- Jag har fått lön.
- Jag har gått c-förarkursen, igen!
- På Lördag ska jag åka vinterpokalen.
- Har varit på Sandras och Kims kändismaskerad.
- Har lekt med Petra, Knodden, Micke, Doris och co.
- Har lekt vuxenkväll med brädspel med Petra & Knodden!
- Jag & Cissi har blivit bruna.
- Jag är fortfarande sjuk och har varit det i en vecka.
- Har fått den konstigaste frågan i världen av Fredrik, "Vart är Ante?".
- Blivit bjuden på "engelsk-afton" hos Mats.
- Fått super mario kallingar av Zandy.




Ska bli bättre på att uppdatera, men jag är ju så lat!

silly

Googla på Svaren på alla frågor som ställs här, sedan ta första bilden.


1.ditt namn (valkyria)


2.ditt efternamn (edlund)


3.din gata (apollovägen)


4.Namnet på den du gillar. (ekis)


5.Efternamn på den du gillar. (Ekesäter)


6.Komunnen du bor i. (järfälla)


7.Namnet på personen du pratade sist med (IRL). (pappa, hehe)


8.Din ålder. (22)


9.Sista du åt idag. (makaroner)


10.Färgen på tröjjan du har på dig nu. (svart)


Dumt, fan vad tråkigt jag har...

» Let Me Clear My Throat

Ja, jag är helt världelös på att uppdatera den här dumma skitbloggen. Jag har helt enekelt ingen lust. Har dock frått bilder från Massys födelsedag som spårade ur lite lätt så jag kan ju slänga ihop ett inlägg om det imorrn efter som jag iaf har hals-aids just nu. Borde nog skriva en rad om min utgång med Petra och hur glad jag är över att Zandy är hemma igen också...? Anyhow, jag ska få en överrasking på Fredag. Jag dör av nyfikenhet, fuck me sideways typ.  Min fläskläpp är fortfarande fläskig och min nacke är trasig men i Mars så ska jag hjälpa Fredrik att mecka i Italien, right babe? Borde sova, har massa feber och bara svamlar. Fuck it. Hoppas jag är frisk imorgon, ingen vill ju leka med en sjuk flicka.

"Så det var därför det var fotspår på min motorhuv"

Truklas

... Suger!

Singel igen då, fy fan vad najs. Röjde som fan i stan igår :] Hade så sjukt roligt och blev sååå full. Slogs på toa gjorde jag också. Blev erbjuden att spela bortamatch men bangade fick nöja mig med ett halsslick, en tvångspuss och ett lesbisktäventyr som jag inte heller uppskattade. Sen brann våran tvättstuga ner, weird. Nu ska jag leka med Fredrik, najs!

» You Are The One

image391

Hittar på en rubrik imorrn

Borde egentlgen gå och lägga mig, fast jag ligger ju redan i sängen iof... Ska upp klockan 07 imorgon och åka iväg på ett möte i Jox skola. Hans nya assistent knuffade honom, med flit, idag. Så mamma bad mig följa med och vara upprörd, det är jag bra på att vara. Typ bäst i världen. Annars så har jag fortfarande ont i magen och mår mindre bra men det är sånt som händer. Imorgon är det fredag men det är tveksamt om jag orkar göra något. Eventuellt så ska jag väl hem till Jonne. Och på lördag är det kvinnokväll hos Kråkan, min übersöta man har lovat att skjutsa mig och hämta mig! Ibland är han bara för söt, fast inte just nu för han snarkar i mitt öra. Nä nu är det bedtime tror jag. Najty najt folket.
 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/motorsport/article1604913.ab
Fy faro för samer säger jag bara.


Dagens bästa: Mår inte lika illa längre.
Dagens sämsta: Stackars Jessica, fy fan! :(

» Raining Blood

Då var det dags för kramper igen, yippie! Ligger nerbäddad i min säng och mår piss, lagom hög och groggy i huvudet. Hoppas att det inte blir akuten ikväll. Stackars Fokas som har pepparspray i ögonen...

Dagen bästa: Fokas.
Dagens sämsta: Mens, bläh.

» One With The Flies

Måste bara säga att ni borde läsa Cissis blogg. Jag vet inte om det är äckligt eller om det är rätt kul men hon har en bild på en tutte full med larver... Personligen så bangar jag nog på att ha en nippel fylld av larver men dt ser rätt skojjit ut. Speciellt efter som det inte är infekterat och äckligt. Skumt är det, jag är helt fashinerad och Cissi tycker mest att jag är dum i huvudet haha. Fast visst ser det ut som en bröstvårta med massa ögon?

www.ceciiliaa.blogg.se

» I'm In The Band

Fredag.
Jag och Truklas begav oss iväg till Mats palats för att leka TV-spel & kaffe med honom. Guitar hero och Ghost Recon blev det. Blev en rätt mysig kväll, synd bara att älskade Zandy inte var med :(

Dagens bästa: Leka med Muttan.
Dagens sämsta: Ingen Zandy :(

Lördag.
Jag lagade mat åt hela familjen, woho. Sen blev det middag framför TVn efter som jag och Truklas var tvungna att spela bingolotto, bläh. Efter att vi inte blivit miljonärer igen så spelade vi TV-spel tills Truklas kom på att han skulle åka till Berglöv och jag tänkte åka till kungsängen och leka med Fredrik och Ante... Fast jag var inte så sugen på det efter att ha hört "vi kan slicka dig i geggvecket" för 3e gången av Ante. Tillbringade kvällen genom att ha ont i magen istället.

Dagens bästa: Inte bingolotto iaf!
Dagens sämsta: Ja, jo...

Söndag.
Städade klart i mitt rum, hardcore! Efter ett tag så kom Muttan och lekte med mig. Jag matade honom lite med kaffe och han försökte få mig att bli bra på GT, det gick så där va... Muttan förstod inte alls mina asbra förklaringar heller "lite som en fyrkant, fast med mönster...kanske en blomma? Ja, du vet." Truklas kom och visade att han också var rätt kass på GT och mamman bara suckade åt Muttan som typ kickar as på det där dumma spelet.

Dagens bästa: Mats aka. Muttan, Fjodor, Massy, Matte osv.
Dagens sämsta: Muttan som inte hajjar när jag förklarar så bra :P


» Snow

Igår så blev det inte så mycket vettigt gjort, eller jag och Mats planerade hans kalas lite. Sen så hände det väl inte så mycket mer. Jag och Truklas spelade Ghost Recon, bråkade med psychogrannarna, kollade in Bennys nya bil och sladdade lite med Volvon. Hängde upp Lelles present i garaget också och fick beställning på en ny av Johan.
Jag var även huslig och lekte laga mat till mamman och Jox... Och tydligen lite till Truklas också som bara råkade hitta en tallrik. Anyhow, äntligen snö :) Pulka ikväll kanske?



Dagens bästa: Mina & Mats skeva ideér.
Dagens sämsta: Truklas som pratar först och tänker... aldrig?

» Rape

Kan vara det dummaste ever!

» Happy New Year

Då har det varit nyår då...

Kvällen började med att jag och Truklas fick posa lite för kameran efter som vi var så grymt heta. Efter det så körde pappa hem oss till Dan där det börjades dricka öl och titta på när Butte lagade mat och kom med matlagningstips till mig *asg* vid halv sju så var det dags att test skjuta lite raketer tydligen så vi gick ut och lekte lite. Käkade mat och alla var vuxna och drack rödvin förutom jag som drack öl och satt på golvet och åt. Det var iaf skitgott och jag var asnöjd som fick potatis och bea ;) Jag började må asdåligt och sen blev jag tokröd om armarna när jag diskade också... Grabbarna gick ut igen och lekte medans jag dog på soffan och drack vatten och pratade med Mats. Killarna kom in igen och Dan drog i mig lite alvedon. Tim och Micha kom också och efter ett tag började jag må bra igen. Söder, Bräcken och Anders joinade in och vi gick ut och sköt av alla våra raketer. Vid tolvslaget så stod vi på Dans balle och kollade på alla andras fyrverkerier istället och jag hade gigantiska tomtebloss. Efter tolv så tog vi en taxi till Hässelby för vi skulle hem till Sandras föredetta hus... Väl där så blev vi omdirigerade hem till Cissi. Satt hemma hos Cissi och väntade på att Cissi skulle komma haha. Försökte få tag på Mats också men han var full och gick hem och la sig istället. Jag pratade lite med Anders Larsson, Truklas körde hillbillydansen i köket, Söder och Axlo shakade loss och sen hände väl inte så mycket mer spännande. Eller jo, Anders och Anders slogs... Ingen vet riktigt varför men tydligen så skallade Anders Larsson Bräcken men varför? Skitsamma någon slog mig och någon slog Truklas och jag slog på Anders för att han slog Larsson sen blev Bräcken arg på mig för att jag slogs på fel sida... Anyhow. Jag och Cissi hade deeptalk istället och slängde ut Axlo 748238 gånger ur rummet. Cissi sa en så sjukt rolig sak som jag inte vågar skriva här, men jag ska försöka få igenom hennes önskemål ;) Tog en taxi hem iaf... Dagen efter vaknade jag upp utan snus och utan mobil. Yippie. Fast det visade sig att den låg hemma hos Pinky. Puh.



Dagens bästa: Vette fan, inget typ.
Dagens sämsta: Zandra var på G till Thailand :(

» Bye Bye

Jag snodde den av Cissi som snodde den av Sandrew som i sin tur snodde den av Monica...


Sammanfattning år 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort?
- Varit på Classic car week.
- Läste noter.

- Inte varit på en enda konsert.
- Vunnit DM
- Blivit webmaster.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
-Nej, jag hade inget.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Ja, Nicklas.

4. Dog någon som stod dig nära?
- Min katzy :(

5.Vilka länder besökte du?
- Finland & Norge.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
- Ett körkort.
- En lägenhet.
- Ett kul jobb.


7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
- 31/12.

8. Vad var din största framgång 2007?
- Rally.

9. Största misstaget?
- Gjorde slut med Truklas.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Ja massa gånger as always.

11. Bästa köpet?
- Trippmätare, köpt på nyårsafton.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Snus.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Truklas <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
- Chick habit, dansa med en utomjording & Inga.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Åkt mer rally.
- Tagit lite fler körkort.


17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Inget alls tror jag...

18. Hur tillbringade du julen?
- På krogen med Fredrik, Tobbe, Lalle, Korsby och co.

19. Blev du kär i år?
- Jajjemen.

20. Hur många one night stands?
- Räknas Truklas?

21. Favoritprogram på TV?
- Dexter.

22. Bästa boken du läste i år?
- Vet inte vilka jag läst i år...

23. Största musikaliska upptäckten?
- Igen alls.

24. Något du önskade dig och fick?
- En Truklas.
- En trippmätare.
- Sparco dojjor.

25. Något du önskade dig men inte fick?
- En katalysator.
- En dodge charger.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
- Var på prisutdelning sen flydde jag till Sala med Muttan, Zandy och Peeer.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Massa cash och en dodge charger.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
- Jävligt flashy hårfärger.

29. Vad fick dig att må bra?
- Min familj.
- Mina polare.
- Rally.


30. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Johnny Depp, som alltid.

31. Vem saknade du?
- Min morfar.
- Min katzy.


32. De bästa nya människorna du träffade?
- Cissi.
- Spider-Man