» Roses

Bläh, jag tror att jag har feber. Är sjukt varm eller så är jag bara allmänt het höhö. Nu är jag även föräldrafri, mamma och pappa är hos Eklunds och ska leka - sweet. Inte ens säkert om dom kommer hem inatt mohaha. Idag har jag mest lekt turtled och spelat fotboll på jobbat, sweet som fan. Zandra försökte även lära mig att göra fiskbensflätor, det gick ju sådär. Försökte träna lite på Vincent, men icke. Vid 13 så fick jag panikont i huvudet och ville spy eller dö lite. Höll ut i 4 timmar till tills det äntligen var dags att sluta. Satte mig i bilen och mådde dåligt plus att jag var på ett helvetes jävla pisshumör, VM i gringighet liksom. Kommer hem och det visar sig att jag har fått blommor och det hade jag absolut jätteinte räknat med, och när det visade sig vem dom var från så höll jag på att börja grina - Tack som fan gubben!
image316


Dagens bästa: Få blommor, you made my day.
Dagens sämsta: Mitt huvud som håller på att sprängas.

» Forever Young

» Pappa har fyllt år.
» Mamman är ofuckad och söt igen.
» Har haft födelsedagskalas för mig & pappan.
» Jobbar med Zandy.
» Har en trasig rygg.
» Har spelat upp Zelda igen.
» Truklas har köpt ny bil - igen.
» Haft djupa samtal med Julie om varför män äter så mycket.
» Har dåligt samvete över att jag inte ringt Cissi på aslänge.
» Mitt nya namn är tydligen Grekland.
» Min data har internet, men jag hatar den iaf!
» Lärt mig en ny sång. Tomtar tomtar tomtar, sen kan jag inte mer.

Mer än så har typ inte hänt. Jobbar mest hela dagarna så det finns inte så mycker spännande att skriva om. Men på Lördag fyller jag kärring och då åker jag och mina älskon (Zandy, Peeer, Muttan & Olli)  till Sala efter prisutdelningen och leker fyllo. Massa mys :)

Dagens bästa: "Madde, hur ung är du?" - Fredrik, 8 år.
Dagens sämsta: Jag är lite lesso, men Muttan "tröstade" mig i går.

» It's My Party

and I'll cry if I want to.

I Fredags så kom Zandy över och matade mig med öl och jag matade henne med grogg. Tillbringade hela kvällen i sängen genom tat spela kort och snacka skit... Och röka hela tiden, inte i sängen då förståss, för att Zandra får något konstigt "måsterökaminst7paketunderenkvällnärjagkrökarbegär". Zandra drog hem och jag började skriva ett brev till min mamma för att hon var grymt dum i huvudet på dagen. Truklas kom precis när jag var klar så vi spelade lite Zelda och tog en öl innan det var godnatt.

I lördags så var det Zelda som gällde hela dagen tills vi drog hem till Muttan och lirade mulle. Truklas fick ryck och gav sig fan på att bli aspackad så han drog i sig lite vin och sprit och blev dryg enligt Muttan. Jag ochZandra kickade iaf killarnas ass. Hamnade på någon fest som Truklas syrra var på och vi kände oss rågamla! Fick iaf mjöl så det var ju bra. Stannade i säkert 20 minuter innan vi gick dom sista 500 meterna hem.

Idag så har det inte hänt så mycket alls. Har bråkat vidare med min dtaa och kommit fram till att han är inte min vän och att jag aldrig mer ska använda honom. Nu ska jag slänga mig i badet och ringa Olli så att jag slipper få skäll.
Men nästa helg så blir det roligare *hoppas* för då rymmer jag och Zandy till sala och firar min födelsedag i skogen. Lika bäst efter som ingen vill leka med mig iaf :(

Dagens bästa: "NIIIIIIKLAAAAAS!"
Dagens sämsta: Det kliar på min fot.

» The Race Is On



Idag så har jag lekt med min pappa. Vi har lekt bilsportmässan :) Det var mysigt, as always för det är ju lite av en tradition. Mötte Ramona Karlsson också haha, det var sjukt roligt mest för att det är ett internskämt mellan mig och min pappa. Det skumma var att hon såg asskabbig ut, hon som är så snygg i alla tidningar. Tänk vad smink är bra ibland. Träffade Jimmy gjorde vi också och han bar iväg mig haha, mamman säger att han ser farlig ut. Men jag och pappa tycker att han är hygglo. Försökte få pappa att köpa en ny sparcostol till mig också, det gick så där... Nu så väntar jag på att min älskis Zandy ska komma och mata mig med öl. Najs.


Dagens bästa: Leka med Pappa.
Dagens sämsta: Mamma är fuckad.

» Two Against The World

image314


Har ju helt glömt att skriva att jag äntligen har sett Planet Terror! Det var helt klart en typsik Robert Rodriguez film men den var inte alls lika grym som Death Proof (mest för att Tarantino är snäppet vassare på att göra film.) Anyhow, jag skulle lätt kunna tänka mig att amputera ena benet för att bli som Cherry Darling hehe. Jag jublade iaf högt när Quentin Tarantino "The Rapist" var med och Truklas hajjade n0ll. Det som störde mig mest var Tammy, jag kunde inte placera vem hon ("skådisen") var förrens halva filmen hade gått... Stacy Ferguson från Black Eyed Peas. Oväntat.

"I've seen me a lot of weird shit in my day, but I ain't never seen a one-legged stripper. I seen me a stripper with one breast. And I seen me a stripper with twelve toes. I've even seen me a stripper with no brains at all, but I ain't never seen a one-legged stripper. And I've been to Morocco. "

» Dark Dimension

Jag vet inte riktigt vad jag gjorde igår faktiskt, jag är nog en guldfisk. Vet att jag spelade lite Zelda och åt en glass. Tittade på nya Heroes och How I met your mother, sen vette fan. Tror att det var igår som jag lekte med min pappa, who knows liksom. Nu har min mamma börjat läsa min blogg också så nu får jag passa mig för vad jag skriver... Eller inte. Fick lite nya bilder av Sofie idag också, eller jag snodde dom mest, från Gates of Metal. 1. Jag och Micke på rockkaraoken. 2. Zandy, jag & Muttan lite lätt slitna. 3. Jag & Sofie den enda seriösa bilden från den resan tror jag. 4. Jag iförd Muttans bandana *asg* Nu skriker min mamma på mig att jag ska tvätta, så det är väl bäst att jag gör det då.

Dagens bästa: Jowan :)
Dagens sämsta: Mitt hår ser randigt ut.
        

» Clean

Fy fan vad jag rockar på att städa :)
image309


Dagens bästa: Det börjar gå att gå på mitt golv.
Dagens sämsta: Jag har ont i mitt öga :(

» Life Sucks

Life sux, and that's it. Satan vad jag är trött på allt... och alla typ. Jag saknar Knodden massor :( Min privata psykolog fast nu mer så är han ju kär i FiftyFifty och har inte tid för mig längre. Just nu så skulle jag bara vilja åka hem och lägga mig i sängen och tänka över vissa saker, inte för att jag tror att någonting skulle bli bättre eller att jag skulle komma fram till något vettigt men ändå. Skulle nog behöva en mans perspektiv på det hela. Undrar om jag vågar ringa till Olli? Helt allvarligt så tror jag att jag har någon form av obotlig sjukdom som gör mig helt jävla fucked up. Anyhow, om 13 dagar fyller jag år. Fy fan vad tråkigt. I fuckin' h8 my b-day. 

» Fight

Igår så blev det till att byta hårfärg, hade tröttat rätt hårt på att vara blond. Blondiner har inte roligare, så det så. Truklas matade mig och pappa med pizza så att vi skulle hålla oss snälla ett tag. Efter det så bar det av hem till Truklas och vi tog första ölen och tittade på krashfilmer. Sen tog vi bussen hem till Fred och jag visade min manliga sida genom att dricka rom rent igen, Truklas försökte också vara tuff men det var ingen bra idé. Fokas & Fred var allmänt gay så vi plockade med oss Dan och drog in till Roq för lite biljard och öl. Jag sög på biljarden men bartendern hejjade på mig iaf :) Jim från Bernadotte jobbade i dörren och jag kände fan inte igen honom, mest för att jag inte såg hans gaddning på armen. På väg hem så blev det annorlunda. Ett gäng töntar kallade Truklas för bög och ena killen med diamanter i öronen tyckte att jag skulle suga av honom, det tyckte inte jag så jag kickade honom på smalbenet istället och gav honom en utförlig beskrivning av hur dum i huvudet jag tyckte att han var - och ful! Vid tunnelbanan blev det slapkrig, jag slapade Ekis och Dan slapade mig... Sen slapade han Ekis igen på tricken bara för att få en snus. Hela vägen hem så satt det en kille och asgarvade åt oss speciellt när vi hade disskutionerna "Mats är för smart för sitt eget bästa" och "tänk hur äckligt Madde luktade 92". Vid dan så tog vi en kisspaus och Dan spanade in min röv. Min Oring gick av så jag blev deppig och tog ut min hämd på Dan genom att inte låta honom gå in i värmen. Tog en taxi hem och låg i sängen och snackade skit.

BTW så lyckades jag med ett så jävla typsikt Maddeskämt igen. Jag och Truklas går förbi Grannens (Mange) BMW då jag får syn på han regplåt.. BMX så jag får till "Mange har ju ingen BMW han har ju fan en BMX!" hehe, det var lite roligt tyckte jag.

Idaqg så vaknade jag astidigt! Trodde jag iaf tills jag tittade på klockan som visade 13.06, det blev tydligen sent igår... 06.00 så gick vi och la oss tydligen. Har tillbringat dagen med att titta på Super Bad och att bråka med Muttan via sms. Nu så sitter jag och lirar betapet mot mamman, det går så där kan jag ju säga. Jag är inte på topp idag med mitt tänkande. Nä nu ska jag titta south park och mysa ner mig i soffan.

  
Dagens bästa: Leka med Dan, han är rätt kul.
Dagens sämsta: Jag suger på biljard :(

» Poker

Igår så blev det ingen lek med Muttan & Zandy, för inte fan behagade dom att höra av sig - as always. Skitkul att sitta och vänta på dom om jag ska vara ärlig. Dålig stil tycker jag så jag & Truklas tillbringade större delen av kvällen med att överväga om vi ens vill vara polare med dom längre. Resten av kvällen bestod av öl & poker med mina päron. Jag och pappa hade askul och mobbade mamma hehe :) Truklas somnade astidigt så jag sysselsatte mig med att leka med Dan via mobilen och tycka att vi bodde för långt ifrån varandra. Ikväll blir det eventuellt dansmatta & öl med Dan men vi får se... Mest för att jag & Truklas är de enda som inte är bjudna på Charlies ascoola 30års kalas. Mest för att han har börjat hata oss utan orsak men är för feg för att erkänna det och snackar skit bakom ryggen istället, mogen man. Hoppas att Benny och co. inte kommer ifrån Grimberg fast det är ju rätt säkert att dom inte kommer så fulla som dom brukar bli. Ska nog passa på och byta hårfärg också, för nu är det vinter. BTW så har Kattas ex-fästman mördat sin morsa, mysiga snubbar hon dejtar. Sry babe ;)

Dagens bästa: Dan.
Dagens sämsta: Mats & Zandra.

» So Sick

Hej och välkommen till min genomförkylda värld. Pet påter typ tå häd näd jag patar. översättning; Det låter typ så här när jag pratar. Har ingen jävla aning om vad som händer ikväll, kanske ska leka med Muttan & Zandy om dom inte ska till Pejman... Den som lever får se helt enkelt. Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag & Truklas höll på att börja bråka inatt men jag sket i att bli sur och spelade TVspel istället - bra där Maddox!  Jag har även lyckats skalla min sänggavel med bakhuvudet och det gjorde så jävla ont! Snälla Truklas satt brevid och skrattade... Nu får jag tydligen inte blogga mer för min pappa ska göra "viktiga" saker typ som att kolla incarfilmer.

Dagens bästa: Nässpray!
Dagens sämsta:  Snor.

» Reel Big Fish

Bläh vad jag har . T R Å K I G T . usch! Funderar på att tvätta och städa lite, fast än så länge är det bara funderingar men det låter ju vuxet iaf. Har varit hos min psykolog idag och det var så där lagom underhållande. Pratade mest om Jox av någon mystisk anledning. BTW så vaknade jag 06.20 imorse för att väcka Truklas, jippie... Åkte till Vällingby och köpte Assassin's Creed eller asssnisss creeeed som mamman säger. Något mer än det har jag nog inte gjort tror jag. Igår hade jag och Jox roligt iaf. Vi lekte häst så han fick springa runt med mig på ryggen tills han sprang in i väggen haha, det gjorde ont. Sen råkade han göra en dum sak... Han letade efter en grej som jag såg och då sa han "det ser väl jag med" då snodde jag hans glasögon och sa att det såg han ju inte alls hehe. Det var lite kul tyckte jag... Och pappa! Undrar om jag ska ta tag i den där städplanen nu?

Dagens bästa: Jag känner att trippmätaren är nära.
Dagens sämsta: Saknar min fisk ♥

» Somebody Slap Me

Jag, Fokas & Klev in action!

   
   
  

» I'll Never Break Your Heart

Nu skrattar jag ännu mer åt Cissi än igår, hon har lyckats igen. Tydligen så är Truklas pojkbandsgay hehe.
image287


Jag är sjuk, igen. Har ont i halsen och hostar slem. Plus att jag har så sjukt ont i mitt huvud. Känns som värsta hangovern ever :( Såg nya Prison Break igår, så jäkla bra. Fast det var lite svårt att leka tolk samtidigt som jag försökte titta, men det gick ju bra det med. Just ja, var ju nere hos Silver Stripe igår och Benny har faktiskt en brorsa, dom var rätt lika varandra. Låg mest i soffan och tittade på Ugly Betty och den där Mary med Puggen och Karim... Blev lite mobbad av Oscar också för att jag hade gått i ide under min jacka och låg och halvsov. Benny försökte mata mig med pommes men jag ville inte ha - då är jag fan sjuk om jag tackar nej till potatis. Annars så har jag väl kommit fram till att jag fan blir lite till mig när Oscar pratar, sjukt porrigt! Som ett litet mumintroll typ. Nä nu ska jag bädda ner mig i sängen och käka halsisar och vänta på att något roligare händer, as if. Just ja, ska tatuera mig igen om typ 1-2 veckor, sweet.

   

Satt och tittade igeon lite gamla bilder och kom på en till sak som jag önskar mig när jag fyller år. En ny Cowboyhatt! Jävla Anders snodde ju min efter Cissis kalas på blidö och sen tog Olson den och ja, nu är den död. Ingen cowboyhatt = inga bilträffar. Kolla själva. (Jag vill ha en lika fin som Zandyn)

 <- Power meet | Norrtälje ->

Dagens bästa: NICK-las Ekesäter *asg*
Dagens sämsta: Prison Break borde visas hela dagarna!

» Pornstar

Haha Cissi är sjuk i huvudet. Nästa kalas som vankas ska vara ett kändiskalas tydligen. Själv har hon suttit och klurat ut vem som är lik vilken kändis för att hjälpa oss andra med ideér... Slutsats; Cissi är inte som oss andra barn.

image284

Ikväll blir det antagligen Silver stripe racing. Mest för att jag ska spana på Bennys brorsa som jag inte tror på att han finns hehe. Sen så vette fan vad som händer. Ska väl mest ha ont i magen och tycka synd om mig själv tror jag. Underhållande dag, nej.



Dagens bästa: Ska jobba med Zandy i 3 veckor :)
Dagens sämsta: Min bläiga mardröm.

» Last Week

Fredag - Cissi & Sandras Halloweenkalajs.

Började jobba klockan 8 i skolan, en rätt underhållande dag med både musik och gympa. Efter det så blev det tacknade Narnia på Svenska och det var inte alls lika kul, höll på att somna flera gånger om + att ena ungen satt och kliade mig på ryggen. Vid 13 så gick jag över till Fritids och blev påhoppad av alla månenbarnen.Samling och mellis var väl typ vad jag hann med innan klockan var 15 och jag skulle sluta, men då hade jag inte hunnit diska klart... Som tur var fick jag sällis av Zandra och av Truklas :) När jag var klar så bar det av till vällingby för att köpa nätisar, hittade inga som jag ville ha så då blev jag sur och gnällig. Åkte hem och käkade, slängde mig i duschen och började göra mig redo. Drack grogg med mamman och Truklas och sen kom Fred och hämtade oss och körde (i typ 5 km/h) oss till lokalen. Jag var sjuksköterska och Truklas var pirat. När vi kom så var det bara Cissi (Hiphoppare), Sandra (Pirat), Linn(?) & Lisa(?) som var där. Drack lite mjölkdrinkar och jag tänkte på Thias. Sen kom restan av folket. Bla 4 st Turtlar som verkade ha något fel i huvudet. Donatello verkade vara den enda som var normal. Sunken var utklädd till apa och han var så jävla skev!  Min nya bästis Patrik kom som pimp och Robbie hade blivit sminkad av Kim haha. BTW så var Kim utklädd till feminist. Olson kom invinglandes i pippiperuk och höll på att välta mig. Anders kom och tittade mig under kjolen, Bjälkengren sa att han aldrig skulle låta mig ta hand om honom när han blev sjuk däremot om han ville knulla hmm... Sandra blev lite kär i Truklas för att han bjöd henne på en smirnoff och han var förövrigt väldigt generös och bjöd bort mitt godis till alla han såg också haha. Vi drog iaf hem rätt tidigt och Truklas försökte sjunga en sång som Linn lärt honom, suck. Det blev tydligen bråk efter att vi dragit och Cissi har en mobil mindre - IGEN!
  


Dagens bästa: Sunkens min när vi var ute och rökte!
Dagens sämsta: Fy fan vad kallt med kortkort!

Lördag - Utgång med Cissi, Axlo, Robbie & Alex = Turtles.

Tillbringade störrde delen av dagen i soffan och tittade på Dexter. Lekte även lite dektektiv och Cissi & Truklas bara garvade åt mig hihi. Fokas kom och hämtade mig och Truklas och körde hem mig. Truklas bar ut mig till bilen, barfota, i Truklas shorts som är långbyxor på mig och i en T-shirt som gick till knäna. Ashett! Duschade och käkade en macka innan det var dags att göra stan med min älskade Pinky. Mamman följde med mig till bussen och snackade skit Cissi hoppade på i viadukten och langade upp en petflaska med vin haha. Själv bjöd jag på en mössa. Väl framme i vällingby så upptäcker jag att jag inte har med mig mitt leg, smart! Så jag gör det till ett mission att hitta någon som kan komma och lämna det till mig - det gick så där för alla var fulla :( Tur att jag kom på det där och inte inne i stan iof... Tog nästa buss hem för vi var ändå rätt slitna efter Fredagen. Cissi drog hem och jag drog till Dan eftersom Truklas ändå hade mina nycklar. Truklas möter mig "vid bussen" och är asfull... Klampar in hos Dan och blir helt ställd över hur jävla full han är haha. Resten av kvällen består av att jag & Dan hittar turtles på vinden och att alla tävlar om Truklas syrra och mat. Jag fick henne att ringa mig så jag ska få middag idag hehe. Fick henne även att inte ringa Butte. Dan la av den konstigaste kommentaren ever! Jag skulle visa att jag hade glitterlinne på mig så jag klädde av mig lite... "Bra då har jag något att runka till ikväll" Dan liksom! Jag spottade rom genom näsan och alla blev rätt paffa. Sen var det tack och hej som gällde. Taxi hem till Truklas fast först förbi Bengan och hämta kuddar till Butte. Truklas satt mest och sov och jag och Butte drack grogg. Truklas var för full för att göra något vettigt när Butte drog så han missade halva Dexter och sen sov han. Igen. BTW så har jag skaffat mig en kock till min tjejmiddag.... och en servitör - tyvärr.

Dagens bästa: Leka med C! och med mina boys!
Dagens sämsta: Klant-Maddox som glömmer leg.

Söndag - Gardiner, Kramper & Dexter.
Sunday bloody sunday

Blev väckt, och assur! Tills jag fick en macka & Dexter då blev jag lite gladare. Tills jag gick på toa och fick kramper. Bet ihop så mycket jag kunde och Herr & Fru Ekesäter kom och satte upp gardiner. Sen gick det fan inte att hålla sig längre så jag började storgråta och hade fettont. Mamma kom och hämtade mig och matade mig med rosa piller... Det funkade inte. La mig i badet och åt mer piller då gick det över... Tills jag gick upp ur vattnet. Back to the bad och där somnade jag, helt utslagen av alla piller. Nej bra. Efter någon timme släppte det - ÄNTLIGEN! Jox kom och matade mig och efter ett tag kom pappa in och sa att jag skulle komma ner för att mamma hade bakat en aprikoskaka då började jag asgarva och fick kramper igen. Min mamma bakar inte. Tillslut var jag tvungen att gå ner och kolla om det var sant och det var det. Restan av kvällen så låg jag ihopgosad mot pappa och tittade på rallyfilmer till Truklas kom med Dexter & nikotin.

Dagens bästa: Jox, han var lite söt mot mig.
Dagens sämsta: Visa för folk att man har ont. H8 it.

Måndag - Mens, dator och bråk.

Mår fortfarande pissdåligt. Dumma jävla mage. Har börjat lugna sig lite nu så jag har kunnat fixa lite med MMKs hemsida. Jox har tjaffsat som fan i skolan igen den lilla skitungen men det är bara bra för då kanske jag får tillbaka mitt gamla jobb igen *hoppas*. Annars har det inte hänt så mkt. Väntar på min "Lina-ringde-mig-och-inte-Butte-middag" just nu. Har pratat med Olli ett bra tag också, det var trevligt. Det var rätt länge sen som vi bara snackade skit. Någon som har en bra idé om vart vi ska gå den 30e och fira mig förresten?

Dagens bästa: Jox som bråkar.
Dagens sämsta: Jox som bråkar.

» Black Dog

Nu har jag varit på ett superdupertråkigt rallymöte. Fy farao. Tur att jag har Thias som mutnrade upp mig med en fin bild av en pudel. Puss. Nu ska jag knarka alvedon för mitt huvud mår nej bra av allt skrikandes om Appendix K, hur vida grupp E ska få räknas in i RM och jävla Supercupen!



Snodde en lista av Michis då.

Namn: Valkyria, Johanna Madeleine.
Födelsedag: 1:a December.

Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Blond

Längd: 170 Cm

Höger/Vänsterhänt: Båda går lika bra.

Värsta vana: Pratar i sömnen.

Stjärntecken: Skytt.

Sko stlk: 35-36.
Är dina föräldrar skilda: Nixpix.

Skor idag: Mina ronjaskor.

Din svaghet: Heineken.

Dina rädslor: Aliens.

Mål för det här året: Vinna KM, det gick ju sådär..
Mest använda fras på msn: Nej.

Det första du tänker på när du vaknar: Fuck.

Dina bästa kännetecken: Rolig,

När går du och lägger dig: 03 typ.

Mest saknade minne: Det har jag glömt höhö.

Favoriter

Färg: Blå.

Mat: Vårrullar.
Sport: Rally.
Djur: Katter

Glass: Twister.

Godis: Fy fan!

Affär: Toys R Us.

Sallad: Är äckligt.

Skådespelare: Steve Buscemi & Juliette Lewis.

Låt: Gamma ray - Armageddon.

Bokstav: J
Nummer: 13

Tuggummi: Melonkillar.

Helgdag: Midsommar.

Årstid: Vinter.

Tandkrämssmak: Den som Truklas har med konstiga saker i.

Radiostation: Rockklassiker.

Parfym: Dior

Doft: Garage.
Kroppsdel på motsatta könet: Underarmar.

Vänner och livet:

Vad vill du bli när du blir stor: En Turtle.

Hur vill du dö: På ett coolt sätt.

Vem av dina vänner är mest lik dig: Zandra.
Vem är högljuddast: Zandra.

Vem får dig mest att skratta: Zandra.
Vem har du känt längst: Anton.

Vem är blygast: Muttan.

När grät du mest: När jag var liten.

Vad är den bästa känslan i världen: Kissa.

Värsta: Kräkas, fy fan.

Vart vill du bo i framtiden: I en stor borg.

Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Min syn.


Har du någonsin

Varit kär: Ja.

Moonat någon: Ja.
Rymt hemifrån: ja

Föreställt dig ditt ragg naken: JA!

Skolkat: ja

Sovit utomhus:  ja.

Gråtit i skolan: Nej.
Spytt i skolan: Ja.

Velat bli modell: Nej.

Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Japps.

Sett en död människa: Ja.

Druckit alkohol: Har aldrig hänt.

Ätit sushi: Ja, tyvärr.

Varit på scen: Ja.

Snattat: Ja.

Varit full: Ja.
Retats: Jämt.
Blivit nerslagen: Ja massa gånger.

Du??

Svär: Alltid.

Sjunger bra: Nej.

Kommer överens med dina föräldrar:  Oftast.

Gillar åska: Jupps.

Spelar något instrument: Luftgitarr.

Äger en iPod: Nä.

Går till kyrkan: Nej för fan.

Sover med gosedjur: Ja, med Charles.

För dagbok: Jag bloggar ju.

Dansar i regn: Nej men skuttar.

Sjunger i duschen: Ibland.


This or that:

Pepsi/Cola: Varken eller.

McDonalds/burger king: McDonalds, BK har håriga pommes!

Choklad/vanilj: Nej.

Jordgubbar/blåbär: Blåbär.

Kött/veg: Veggie.

Tv/film: Film.

Gitarr/trummor: Gitarr.

Adidas/nike: Nike

Kinamat/mexikanskt: Kinamat.

Kakor/paj: Kakor.

MTV/VH1: VH1
Blind/döv: Blind


Kan du:

Gå ner i splitt: Med våld kanske.

Skriva med båda händerna: Japps.
Vissla: Nej.

Blåsa en bubbla: Ja.

Rulla din tunga i en cirkel: Ja.
Nudda näsan med tungan:Kunde förut, men inte med piercingen,
Dansa: Nej.


Vem var den senaste personen:

Du nuddade: Truklas.

Du pratade i tfn med: Olson.

Msnade med: Thias.

Du kramade: Jocke.

Du skällde på: Truklas.

Senast du:

Skrattade: Precis.

Grät: Mensverk nångång.
Filmen du såg: Dirty Dancing.
Tuggade tuggumi: Förut.
Drog ett skämt: Vettefan.


Random:

Vilket land skulle du vilja besöka: Irland.

Hur många kuddar sover du med: 13

Dricker du mjölk: Jämt.

Person du hatar mest: Anton Ohlsson!

Tror du gud är en tjej: Vem?

Var tror du vi hamnar när vi dör: I marken.

Hur många signaler innan du svarar: 7

Är du ett hälsofreak: Oh ja, jämt och alltid.

Vad är det värsta vädret: Sol

Lekte du med barbie som liten: Jag klippta av håret på dom.

Hur många IG:n: Alla utom svenska och engelska.


» Great Adventures

Weei imorgon är det halloweenkalajs som gäller! Nu är jag bara lack (asg) för att jag glömde köpa lackstövlar. Dumma jag. Måste köpa nätisar också men jag sätter inte min fot på HM idag, Cavalli-jävel! Ikväll ska min pappa tydligen dra ut mig på äventyr, det kan ju bli spännande eller så. Läste förresten i Cissis blogg att jag är gravid, fan vad najs synd bara att jag inte visste det. Undrar vem som är pappan? Varför ska jag alltid få veta saker sist? Nä nu ska jag dricka lite o'boy, spela lite Zelda och kissa. Imorrn ska jag jobba, både i skolan och på månen - weii :) Saknar månenbarnen, dom är lite söta.

Dagens bästa: Jag har inte fått mens... än.
Dagens sämsta: Jag hittar inte aftonbladet från i måndags!

» Satan's Sword

Idag så har jag och mamma tillbringat dagen i sängen med oprah, hell yeah. Fett tråkigt. Men så blir det om man har ryggskott/mensverk. Efter det så kom Truklas hit och underhöll oss med lite Zeldaspelade. Sen var det dags att dra på Jox Iaido. Jag och mamma fick vara domare, haha. Det gick då där när vi var tvungna att räkna och snacka på japanska men vi fick iaf dömma ut brorsan och det var ju lite underhållande. Fick även träffa mammas nya vän Else, en liten skingirl som hon fikar med varje onsdag... Nä nu ska jag titta på Heroes och dricka O'boy. So long fuckers.

Dagens bästa: "Jag tänkte ge dig morötter i födelsedagpresent" Tack mormor.
Dagens sämsa: Dumma, dumma mensmage.

» This Is Halloween


Ikväll vankas det tjejkväll. Dirty Dancing är det som gäller haha. Annars så händer det väl inte så mycket mer spännande saker mer än att jag fryser om min högra fot och att den vänstra foten sover. OMG vad spännande.
Nej, nu ska jag fira halloween med mig själv, krypa ner under täcket och titta på nightmare before christmas, bästaste filmen i stan typ :)


På Freitag så har Cissi och Sandra halloweenkalajs. Fett med kul :) Jag som älskar att kläut mig hihi. Frågan är bara vad man ska vara. Jag och Truklas har funderat lite och just nu står det mellan; Prinsessan Zelda & Link. Pirat & Evil-Sjuksyster eller kanske favorit i repris - varandra. Så... Vad fan ska vi vara?


 
 
image274
image275

» Battle Ship

Fredag - Kryssning, bråk och en granne.

Då var det dags att åka på kryssning igen då. Jag och Truklas var först på plats, mest för att jag har en snäll mamma som körde oss in till stan. Vid terminalen började jag undra om det verkligen var bra att åka båt just idag... Vilket det senare visade sig att det var det nog inte. Efter ett tag kom resten av gänget, lagom fulla. Marie fick paket och Pappa-Mange fixade ut våra ticets. Sen var det dags att kliva på båten och hitta våran hytt. Bästa hytten ever! Hissen till våning SJU och sen rakt in till vänster - framme. Fett lätt att hitta till.  Sen blev det mata Madde dags för annars hade jag dött av hunger. Pommes och öl blev det, mmm :) Efter ett tag så hamnade alla i våran hytt där det lektes fångad av en stormvind med hårfönen. Grabbarna sprang iväg för att röka cigarr för att fira mitt och Truklas bröllop och att jag var gravid - jävla cpn. Jag och Gurgel tjyvrökte på hennes toa och Marie och co. fick hytten stormade av vakter. Sen spydde Tommy på vårat hyttgolv så Grimberg smugglade ut mig för att kissa i deras hytt. Där emellan så försökte Benny palla upp våran hyttdörr med galgar, vilket var lite udda. Jag och Grimberg tog finaste kortet när jag skär halsen av honom med ett svärd hehe. Truklas "dansade". Vi hittade Danne Toll och efter ett tag så hittade vi Grannen (Mange)! Resten av kvällen betod mest av jäger. Mange och Marit hamnade i bodelning och när jag och Truklas skulle gå och lägga oss så gick det inte, för det var 3e världskriget i våran hytt. Så vi gick och käkade lite i brist på annat att göra. Rökte lite och hittade en skön snubbe som vi fotade. Sen hittade vi Grannen och en golvmopp och tillslut så hamnade vi i grannens hytt. Efter ett tag gick vi tillbaka till våran hytt, och bestämde att nu ska vi sova så bråka tystare. Det slutade med att Marit sprang iväg så jag sprang efter - iförd genomskinliga pyjamasbyxor, strumpor och ett glittrigt linne. Sen satt vi ute och rökte i SNÖN! Skitmysigt... Gick på jakt efter Marie och väckte alla i deras hytt och Farbror-Grimberg hade pepptalk, vilket gick så där. En naken Benny hittade vi också. Efter mycket om och men så hittade vi Marie och jag lämnade över Marit till henne. Kröp ner i sängen och somnade, hann säkert sova i en ½ timme innan Marit stormar in och hon & Mange börjar slåss. Då slängde jag ut dom.

"Min man är ju skitful men han är rätt rolig att leva ihop med" // Marie

   
   
   
  



Dagens bästa: Grimbergs & min allsång för folk på däck.
Dagens sämsta: Frysa i snön.

Lördag - Kattbegraving & Baksmälla.

Vaknade och var skittrött! Konstigt... Sen så står Grimberg och co. i våran hytt och skriker att nu jävlar ska vi bada bubbelpool och dricka sprit. Det tyckte inte jag. Då började han inspektera mina fötter istället och kommer fram till att dom är rosa. Efter ett tag går alla och jag vill mest bara sova. Marit kommer och jag försöker få henne att äta, vilket inte gick så bra istället går hon på jakt efter Mange och jag & Truklas går på jakt efter mat & mjölk. Nere i våran hytt, lite senare... Så är Mange och Marit snälla mot varandra igen och Grimberg firar det med lite sprit. Går upp till baren igen och jag köper mig en grogg som jag försökte lura i Benny... Det gick så där. Rätt som det är så försöker Mange och Grimberg få mig att dansa och det var ingen bra idé tyckte jag. När det ÄNTLIGEN var dags att gå av båtjäveln så hamnade jag i en brottningmatch med Grimberg, suck. Anyhow, jag, Truklas & Benny var hemma först - för min pappa var snäll :) Käkade med min famlig och delade ut sprit & godis... Sen tog vi oss en powernap tills vi plockade med oss min brorsa och åkte till kyrkogården där vi begravde min lilla tissetatt.

Dagens bästa: Komma hem!
Dagens sämsta: För mycket folk på kyrkogårdar.

Söndag - Truklas fyllde år :)

Hela min familj väckte Truklas med frukost på sängen, paket och skönsång. Av min familj så fick han en svampbok och en nakenbild på mig haha - när jag var typ 3. Av mig fick han gå på skattjakt i 30 minuter innan han hittade sin present. Han verkade bli lite förvånad över att jag hade snott hans volvo, men jag tror att han blev glad. Sen så spelade vi Zelda och sov lite till innan det var dags att åka till hans päron och käka middag och titta på ensam mamma söker , jävla bra program...eller? Så mycket mer spännande saker hände nog inte.

Dagens bästa: Se Truklas leta paket.
Dagens sämsta: Äta tårta, bläh.

Måndag - Middag och film.

Igår så käkade jag, Butte & Truklas middag hemma hos Truklas. Thaimat, mmm... vårrullar...mmm :) Kollade film gjorde vi också och jag häll på att somna flera gånger om. Zandra ringde också, utan att vilja något särskilt jag blev rätt paff haha.

Dagens bästa: Leka med Butte.
Dagens sämsta: Ha ont i halsen.

» Secret Agent

Igår så staratade jag krig mot min TV. Den är ond, ful och tjock. Planen var att spela Zelda men det gick så där. Min kontroll funkar inte att ställa om till TV-spelet på så istället så snodde jag Jox, men den hade slut på batterier... Trodde vi. Så Truklas köpte nya men icke, den hade aids. Snodde Pappas kontroll men den ville inte helelr funka på min TV. Sen blev det till att koppla via DVD och Videon men inget hände. Då ville jag nästa gråta lite, mest för att det passade sig. Anyhow, nej TV-spel blev det. Idag så har jag lekt med min psykolog, spännande värre. Något som däremot var lite mer spännande var att jag och Truklas gav oss ut på spaning. Satt och tittade på TV när jag får syn på en helikopter med söklampor på som snurrade precis vid vårat hus så vi lekte spioner och slängde oss i bilen. 100 polisbilar senare så gav vi upp och åkte hem igen.

Dagens bästa: Leka spioner och bli förföljda.
Dagens sämsta: Min dummajävlaidottv.

Idag så har jag lekt med min psykolog, asspännande eller inte. En runda på IKEA med mamma hann jag också med och vällingy där jag shoppade en present till Marie. Imorrn så drar jag på kryssning - weei :) Hoppas bara att ingen slänger ner mig på "den stora studsmattan igen" som visade sig vara en pool...

Dagens bästa: gjort klart alla inbjudningar till mitt kalajs.
Dagens sämsta: Hemligt, men fy farao vad äckligt!