» Die My Bride

Absolut senast 16.50 = 17.05. Lovely...
"Jag glömde."

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova. Lika bäst att bara sova bort tiden och vakna upp på fredag för då får man dränka sina sorger i stora mängder alkohol, najs. Livet suger iaf just nu och ingenting är roligt. Känner mig ful, äcklig och otillräcklig... Skit samma, god natt suckers.

. Til death do us part, I'll tear us apart .

» New World Soccer

Idag så har jag kickat boll med kidsen i F Y R A timmar, puh. Lagom jobbigt. Efter jobbet åkte jag hem och käkade och dog i soffan tills C kom och plockade upp mig för lite äventyr i den nu mer röda Tahoe'n. Vi planerade in spännande lekar till helgen också, wiie :) Leka med C är alltid kuligt. Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Nu ska jag gå och plattånga mitt hår och gå och lägga mig. Najty.

BTW så är min brorsa uttagen till att tävla i Iaido-SM, cool shit. Fast han vet inte om han vågar haha.

Dagens bästa: Leka med C.
Dagens sämsta: Truklas är kass på att göra mig glad igen.

» Look Alike

Är det bara jag...

... Eller håller någon med?


» Ice Skating At Night

Idag så har jag mest jobbat fast jag försov mig lite imorse efter som jag råkade ställa min väckarklocka en hel timme fel, tur att jag har en mamma... Anyhow, kidsen skulle åka skridskor idag och jag hävdade bestämt att jag brutit benet och absolut inte kunde åka skridskor tills Micke sa att jag inte vågade. Så jag snodde en utav våra ungars skridskor och hjälm och sen lekte jag Bambi. Micke tyckte att jag var rätt cool som antog hans utmaning och döpte därför om mig till Gretzky, flashy, synd bara att jag inte fick lika mycket pengar för att stå på isen som Gretzky himself bara. Träffade Stefan från min gamla klass också och Bubben :) När jag kom hem från jobbet så blev det Guitar hero med min bror som förövrigt luktar mer illa än vanligt idag... Han luktar häst! Hur fan kan man börja lukta häst helt utan vidare? Nä, nu ska ajg ringa den yngsta utav Ekisarna och sen ska jag bada. Pussigull era stjärtapor.

Dagens bästa: Jag har gjort ett fint kort till Uffe.
Dagens sämsta: Skridskor, man får ont i fötterna.

» The Reason

Fem skäl till att min man är sämre än din:
1.
Truklas har bokat en flygbiljett till Spanien, och "glömde" berätta det.
2. Resan råkar vara samtidigt som vi ska vara på Sweden rock med Z & M.
3. Truklas "glömde att berätta" att min "bordsdam" var min advokats sekreterare.
4. Truklas tycker inte alls att det är kul med ringlekar längre.
5. Istället för att försöka göra allt bra så dejtar han Butte istället.

Fem skäl till att min bästis är bättre än din:
1. Igår fick jag ett brythjärta av Zandyn, asomanligt! <3
2. Zandra har bokat in mig på spökäventyr, far, far away.
3. Hon har lurat mig till att börja kicka boll igen :)
4. Hon förgyller mina dagar på jobbet så väl som mina helger.
5. Utan Zäta så skulle jag gå loss och mörda hela världen.

» Mystery

Inget nytt under solen. So to speak. I torsdags så mådde jag lagom dåligt och tog mig en powernap på 3 timmar efter jobbet. Sen så lekte jag med Cissi. Hon hittade en asskum skiva i sin pappas bil som vi poppade och försökte lista ut vem som ägde. Det kan inte ha varit någon normal människa iaf. Hiphop, Aqua, 14is techno, hel, thule, nationalteatern, christer sjögren osv... Udda, väldigt udda!

Dagens bästa: Leka skivmysterium med C!
Dagens sämsta: Ont i knäna.

Igår blev jag sjuk som fan - IGEN! Vm i feber och frossa bläh. Zandra tatuerade min hand på jobbet också en ful tjock öhhh flodhäst(?) fick jag... Blå var den också. Vände man på handen så såg det ut som en segelbåt. Tillbringade kvällen genom att ligga nerbäddad i mammas knä med en spyhink i famnen och vänta på min man som var på Amelies B-day kalas. Somade och vaknade igen och så höll det på tills 4 imorse då jag äntligen kunde somna helt.

Dagens bästa: Min mormor som gjort stuvademakkisar till mig :)
Dagens sämsta: Vara sjuk! (och Zandys fula flodhäst)

Idag så är det Englunds 30års kalas. Vette fan om jag ska gå, jag mår liksom nej bra plus att jag inte har en aning om vem det är... Men så dum kan han ju inte vara efter som att han har bjudit in mig liksom. Får se hur det blir.

Dagens bästa: Min lillebror, han är rätt snäll.
Dagens sämsta: Jag är fortfarande sjuk.

» I'm A Meat Eater

Igår var jag så jävla duktig, tvättade typ 100 maskiner skitiga kläder = 6 IKEA-kassar. Började även rensa ut hyllorna i min garderob samt städa mitt rum, fy farao vilken liten husmus jag är. Jag och Truklas hade kelstund på kvällen och det var det mysigaste ever! Plus att vi har en hemlis hihi :)

Dagens bästa: Jag har rena kläder!
Dagens sämsta: Truklas som lekte svamp, miffo!

Idag mådde jag finaly tillräkligt bra för att gå till jobbet, wie :) Fick min hjärtpresent av Zandyn också, en köttätande blomma - flashigt värre. Amanda tyckte att jag skulle döpa den till Isabell men det var inte riktigt så hardcore som jag hade tänkt mig så just nu lutar det åt Hell-Muth. Vad tycker ni? Slutade en ½timme tidigare idag också men det blev ingen skillnad efter som att jag kom hem 3 timmar senare än vanligt! Jävla lillebror som ska fylla år... Vet ni hur svårt det är att hitta Guitar hero lll till 360? OMÖJLIGT! Efter att jag fått damp i alla affärer så fick mamman äran att mata mig på donken. Kom hem och då sa pappa att Uffe sponsrar mig med hela kabelhärvan till min tripp och att han redan hade beställt den åt mig, jag har nog en liten man-crush på Uffe nu :) BTW så säger Zandra att jag luktar my litte pony, fränt!

Dagens bästa: Uffe <3
Dagens sämsta: Presentshopping!

» I'm So Sick

Nu har jag fått skäll av Cissi för att jag inte uppdaterar min blogg så det är väl bäst att jag gör det så att hon slipper välta stolar igen.

Jag är sjuk! Übersjuk. Öronkatarr, halsfluss och utslag på min mage - yippie! Trodde att jag skulle kunna gå till jobbet imorse men när jag vaknade så hade jag massa feber och ont i halsen så det verkade som en relativt dålig idé. Men imorrn så ska jag fan jobba, skiter i om jag är sjuk och på onsdag fyller min brorsa år... Undrar vad han ska få i födelsedagspresent?

Annars så har det väl inte hänt så mycket spännande. Jag och Zandra har lärt oss att göra pärlkrokodiler på jobbet så nu är vi krokodil-torsk och gör bara massa små krokodiler hela tiden. Jag ska ge mig på att göra en pärl-silverfisk till Carina när jag kommer tillbaka.

En rallytävling har jag hunnit med att åka också, varit på mmk's årsmöte samt stripat golfen.
http://www.m8s.blogg.se/

Hjärtdagen har det också varit jag köpte en ros med glitter till min Zandy. Flashigt värre tyckte jag. Själv så fick jag ett alla<3dagskort "Till Madde från Lydia. Du är en bra fröken" Upphetsande värre... Dessutom blev jag tvungen att jobba på Månen och blev akutsjuk så att Annika ville ha minst 5 meters säkerhetsavstånd till mig:(

Igår så kom Eklund hem från tyskland så han svängde förbi här och presenterade sig som "Tulldirektör Eklund". Det var bra gjort tyckte jag för jag fick minsann ett flaskpaket... Spännande färg måste jag säga.


» All Over The World

Idag så har jag varit en duktig flicka. Klockan 9 så ringde jag till SBF och sen så åkte jag till Vallentuna och lekte studiebesök på min morbrors jobb, spännande värre. Efter det så åkte jag till Thias och fixade stripes till rallybilen - massa finblå :) Sen så bar det av till SBF för att plocka ut en ny licens. Efter ett snabbt pitstop hemma så drog jag iväg och hämtade min nya givare till trippmätaren och införskaffade lite mackor som jag ska knapra på imorgon. Köpte även semlor till min pappa bara för att jag är söt. Nu ska jag fixa en annons för pappas firma på eniro också, mest för att jag är söt...igen. Jävlans vilken produktiv dag! Nä snart ska jag gå och lägga mig. 04.00 *pip* så åker jag till Sandviken, tjingeling.

Dagens bästa: Träffa Thias <3
Dagens sämsta: Jag mår illa.