» Every Rose Has It's Thorn

. Was it something I said or something I did .
. Did my words not come out right .
. Though I tried not to hurt you .

Efter att ha lekt lite med Ekis så har vi konstaterat att jag är en urusel flickvän. Fick lite skuldkänslor faktiskt. Ekis talade om för mig att jag faktiskt inte klarar av att ha en kille längre än 2 månader, för sedan tröttnar jag. It's true. Så från och med nu så ska jag hålla mig singel. Killar är tydligen inget för mig.

Jimmy aka. Lankarbro
 
Träffades: I skolan.
Var tillsammans: 5 månader.
Gjorde slut för: Jag hittade Fokas.
Relation idag: Ingen alls.
Bästa minne: Fighten i spånga.
Övrigt: Fick barn med min kompis.

Andreas aka. Fokas

Träffades: Spånga - Svandammen.
Var tillsammans: Ett par år...
Gjorde slut för: Vilken av gångerna?
Relation idag: Tveksamt, kompisar?
Bästa minne: Finns många.
Övrigt: The love of my life.

Theo

Träffades: På en fest, tror jag.
Var tillsammans: Någon vecka.
Gjorde slut för: Fokas.
Relation idag: Ingen alls.
Bästa minne: Bio-dejt.
Övrigt: Så jävla romantisk... tyvärr.

Martin

Träffades: Via Danne-Varg.
Var tillsammans: Någon månad.
Gjorde slut för: Problem med drickat & Fokas...
Relation idag: Polare.
Bästa minne: När han råkade spola ner sina glasögon.
Övrigt: Världens roligaste kille.

Michael aka. Kojo

Träffades: Helikopterplattan - 97.
Var tillsammans: Någon månad.
Gjorde slut för: Han satt inne jämt & Fokas...
Relation idag: Ingen alls.
Bästa minne: När han gav mig en höger, av misstag.
Övrigt: Flyttade och fick barn.

Kenny

Träffades: I skolan
Var tillsammans: 1-2 månader.
Gjorde slut för: Fokas.
Relation idag: Ingen alls, tack och lov.
Bästa minne: Skolka och dricka Kir.
Övrigt: Han hade nog något fel...

Niklas aka. Ekis/Truklas

Träffades: Spånga - svandammen.
Var tillsammans: 1½ månad x2, tydligen.
Gjorde slut för: Det vette fan.
Relation idag: Lekkamrat.
Bästa minne: Mats palats.
Övrigt: Världens bästa kille!

Andreas aka. Olson

Träffades: I minneberg
Var tillsammans: Någon vecka.
Gjorde slut för: Pass.
Relation idag: Pratar i telefonen nu iaf.
Bästa minne: Sprinten i uppsala.
Övrigt: Jag har mött min överman i klanighet.


Ser ni också någon rödtråd? Fokas, det är ditt fel! Dumma jävla unge... Du borde få smisk (fast du har ingen rumpa hahah) Ska fortsätta att hyra in mig hos Zandra & Mats istället. Det är nog bäst för alla, utom Zandra och Mats kanske. I'm a bad, bad, bad girl.

. Though its been a while now .
. I can still feel so much pain .
. Like a knife that cuts you the wound heals .
. But the scar, that scar remains .

» Shoreline

Igår lekte jag med Fokas. Vi käkade glass i lövsta och tittade på vattendiamanterna. Sen blev det yatzy hemma hos mig och jag var bäst. Efter det vankades det Ghost recon hemma hos honom men min kontroll funkade inte så det blev inte av. Ekis kom och hämtade oss och körde hem mig. Sen tillbringade jag resten av kvällen i sängen framför TVn och pratade med Zandy. Mina ögon har dött och jag kan inte ha linser så jag ser inte ett jävla skit. Vid 23 så kom Olson och fick mig att göra rumptestet - det var en dum idé... Självklart så lyckades Mats ringa precis när jag gjorde det och höll på att dö av skratt. Dumma han. Drog hem igen och spelade dumma spel med Mats tills jag gav upp och gick och la mig.


Fokas: Din rumpa har om möjligt blivit ännu mindre sen sist jag såg dig
Jag: Det har den ju inte alls!
Fokas: Joho, jag skulle kunna rita av hur den såg ut förut medans jag blundar
Jag: Ah, visst
Fokas: Det skulle jag! Som den såg ut när vi träffades typ, varför tror du att jag blev tillsammans med dig?
Jag: Va, tog du mig för min rövs skull?!
Fokas: Nej, men det skulle ha kunnat varit så.

Grattis Cissi till körkortet! Nu vet jag vem som ska få vara fyllechaffis åt mig hihi :)

» The Final War

Håll i hatten! Jag var INTE på ankaret igår. Det ni. Tillbringade dagen... Håll i hatten! Vid en nudistcamping haha. Hjälpte pappa att installera lite saker i en stuga, som tur var såg vi inte en käft - vi var lite rädda att vi skulle råka se Hulda 75år naken.... Efter det bar det av till min kära faster på Ingarö. 5 minuter senare så stod jag och fiskade. Jag och pappa pratade rally och om tävlingen den 7e. Pär sviker mig och drar utomlands och pappa tänkte minsann inte skita i att vara på sjön i en dag för att jag skulle få åka. Men envis som jag är så tänkte jag ju inte missa KM-poäng så jag ringde Uffe. Han sa ja och jag lånade ihop och en golf och en VOC och sen fick han välja. Efter det fick jag en utförlig beskrivning av banan haha, att han kommer ihåg allt. Pappa var lite imponerad över att jag lyckats lura med mig Uffe och då blev jag lite nervös. På väg hem så ringer Olson och säger: Nej KM. :( Ringde Uffe igen nu för att se om vi skulle åka iaf men vi båda tyckte att det var lite onödigt. (Fan att det inte blev KM! Uffe hade ju planer på att sno Olles Cossie!) Pratde rally, noter, mustang, Pär och Anders i 45 minuter. Det hela slutade med att jag ska få åka Uffes Escort sen istället haha :) Det positiva med nej KM är ju iof att Power meet kan räkna med mig iår. Då ska jag ta och leka fyllo med Cissi och Marie.

Anyhow... Måste bara vara tjatig och säga att Zandy är bäst i världen. Mest för att hon inte är tjej. Eller det kanske hon är men inte en sån som springer iväg och grinar efter en halv öl och sysslar med andra konstiga tjejsaker som vissa andra håller på med. Är så glad att jag slipper höra att att hon ska dumpa Mats varje helg för att han inte pratat med henne på hela 5 minuter. Zandra är en mycket bra kvinna/man/det (Svårt att könsbestämma saken... Skrattar som en full häxa, rapar som en hel karl, har bröst som växer innåt osv... Det är tricky.) Utan Zandy skulle iaf jag få damp var och varannan dag men hon är söt och tycker att mitt hat är lite charmigt och sen tar hon ner mig på jorden igen. Sen finns det vissa saker som inte är så bra också... När hon säger "Fy Madde inte *****" hihi ;) Annars är hon bäst istan och rätt fucked up. I love you!

Hittade förresten den här som jag inte fick något svar på den 21a oktober 2003. Så jag är snäll och gör ett nytt försök. Man måste ju ta hand om sina vänner. (Hoppas att ni är bra på Matte *asg*... för nu är det 2007, och även skinnskallar blir äldre har jag hört.)

Sökes: Viril och frigid kvinna som vill ha hämningslös hårdrocksporr i 1 tim och 10 min.
Finnes: Planerande och konfunderad skinnskalle i 25-årsåldern. Medtag sprit, jag har mätglas.

» Under The Sea

Då var midsommar över i år igen då. Lika bäst kanske. I torsdags var jag på Danderyd och fick mig minsann en operationstid till hösten, det var inte helt oväntat. Efter det bar det av till båten och ut i skärgården. Torsdagskväll var rätt lugn, mest för att pappa däckade 19.30 och mamma en timme senare tror jag. Själv lekte jag luftpistol med barnen - jag var faktiskt asdålig, mest för att jag var full tror jag.

Sen blev det då . ä n t l i g e n . fredag. Jag och pappa körde gammel dansk till frukost och sen gick det bara utför. Käkade på en klippa och det var hundar överallt så rätt som det är hoppar jag 1 meter upp i luften och landar i pappas knä, det var tydligen kul för jag blev mobbad resten av dagen av allt och alla. Det här med midsommar är ju inte så kul för den som är vegeterian men jag fick potatis så jag var nöjd iaf. Pappa hällde ut mina nubbar hela jävla tiden för han satt och viftade och sen skyllde han allt på mig. Dumma honom. Efter maten blev det kaffe och ett glas whiskey... Den där Anders Berge är inte så bra på att hälla. Plockade ihop allt för att dra ner och sätta oss i båten när Ekis ringer och rätt som det är står Mona och Mamma och storbölar och kramar mig för fulla muggar och talar om hur mycket dom tycker om mig, det var creepy. Krökar vidare i Anders båt och sen vette fan vad som händer. Barnen badar, puckon. Karlarna hamnar typ i bråk på klippan och vi kjoltyg delar upp oss i två grupper... Den fulla som gråter och den halvfulla som pratar om älgar på ekerö. Sen gav jag upp. Hamnade på något vänster på en klippa med Matte och drack öl och pratade om livet. Efter någon timme - när det blev soluppgång typ så hämtade jag mamma och beordrade henne att gå och lägga sig. Själv placerade jag mig på en sten och pratade i telefonen med Micke och övervägde att bygga mig en flotte. Sen plockade jag 7sorters blommor - som jag blev allergisk mot...

Vaknade på lördagen och fick panik! Mitt liv är utstakat och jag vet att jag kommer att gifta mig, men det blev inte riktigt rätt med mina blommor & drömmar tror jag. När jag blir stor ska jag tydligen bli polygamist och lite lesbisk...! För jag drömde om Fokas, Ekis, Micke, Pär, Benny, Mats, Dan och Zandra! + någon som jag inte vet vem det var...
Tror fan inte på det där med blommor under kudden längre, bläh. Vem fan vill gifta sig med Zandra och Mats liksom ;) Anyhow, dagen tillbringade jag iförd en nemo-mössa och spelade mest sänka skepp med Annika. Fick för mig att äta jordnötter också, det var en nej bra idé. Jag är tydligen allergisk. Blev helt röd och svullen i hela ansiktet och sen kunde jag knappt andas... Så vid sju gick jag och la mig. Vaknade igen vid 00 av att grannbåten spelade Arvingarna eller något annat gay på högsta volym - Då var det över. Jag gick ut i brorsans kalsonger och BH och tyckte att så gör man fan inte! Jag vann. Sen kunde jag inte somna om utan låg och filosoferade om konstiga saker. 

Igår så spöade jag skiten ur ungarna på sänka skepp samt neger & president. Sen bar det av hemmåt - fast jag fastnade på Ingarö och beordrade ut Olson, Muttan & Zandy. Det blev öl och fiske. Eller 3 fiskade och en försökte slå ihjäl fisken... Mats * host*. Två minifiskar och utan ofrivilligt bad så gav vi upp. Hamnade i båten och spelade lite poker och Zandra och Jox badade, jävla stolpskott! Sen kom jag äntligen hem. Slängde mig i duschen och sen drog jag till Ekis. Var säkert hemma i en kvart haha.

Just ja, hittade även min gynekolog på ön - den var oväntad, fast rätt praktiskt efter som jag hade ont i magen .

» Armageddon

. Save me from this living hell .
. I don't wanna know another tale .
. Someone help me through this on the way .

Fick brev av försäkringsbolaget idag. Skitkul. Måste få tag på förundersäkningsprotokollet och skicka in det. Dvs. ringa och bråka med polisen igen, för 710:e gången. Efter som att snuten fortfarande inte vill ge tillbaka mina älskade Tiger-Jeans och inte behagar svara på mina frågor så har jag faktiskt ingen lust att ringa igen. Skiter helt och fullt i försäkringspengarna, jag vill inte ha skiten iaf. Att alla alltid har så bra tajming på allt... Bröt ihop mitt på golvet och började stortjuta sen spydde jag. Usch. En gång för alla nu: Jag vill inte ha någon jävla rättegång, jag vill inte ha några pengar och jag vill inte ha några jävla antidepresiva. Jag vill bara ha tillbaka mitt liv som det var förut...  Är det så svårt för folk att få in i skallen, eller? A.C.A.B säger jag bara...  Förresten så har jag sjukt jävla ont i min vänstra äggstock. Fan, jag vill dö.

. It's the end of the world as we know it .
. And it's only just begun .
. The eyes of the world are closin' forever .
. When the day of judgement will come .

» Let Me Entertain You

Jo då hade man överraskingskalas för Pär i lördags då. Det var helt klart spännande. Träffade min älskade lilla Sebbe gjorde jag också. Då blev jag helt sjukt glad. Pär var assexig med lila prinsesskrona, lila örhängen, elvisbrillor och en trollstav med rosa diamanter - jag blev nästan lite avis. Anna hade klippt av sig håret och såg rätt lesbisk ut enligt Ekis. Pärs vänner som jag aldrig har träffat var rätt udda, fast snälla. Fast sen när det visade sig att jag och Sofia minsann har varit ute och krökat med minst en av dom så ville Pär typ döda mig såg det ut som hehe. Bara för att jag vet att han har fjärkontroll till sin säng haha. Jag och Pär blev iaf kalasfulla jag skulle försöka hjälpa Micke att vara DJ men det gick inte så bra... Eller jo, för jag fick välja alla låtar som skulle spelas haha. Fastnade ute med vakterna ett tag som tydligen har gjort det till ett mission att räkna ut hur man vet om jag är full eller bara mongo. Det senaste förslaget är att jag pratar fortare, men mamma sa att det gör jag inte alls. Pilutta. Jag och Pär hamnade iaf i en trappuppgång vid Limerick och pratade om livet. Tills Cissi beordrade oss att komma hem till Olson för hon var förbannad. Tar en taxi dit och jag överväger att hoppa in genom ett fönster efter som jag inte är betrodd med portnyckeln, men bakdörren var öppen så jag fick inte leka ninja då heller :( Cissi undrar vart fan vi är och jag undrar vart fan hon är. Men hon har på något sätt fått för sig att vi ska mötas vid brommaplan. Anyhow, tillslut kommer dom dit och Cissi berättar att hon vält en stol! Det ni, då är Cissi arg haha. Drack lite öl och Cissi somnade i fotöljen. Pär såg rätt vilsen ut och verkade ha lite svårt att hålla upp huvudet.

Vaknade dagen efter på soffan, utan Pär och utan Cissi. Men det gick ju bra det med. Drömde mardrömmar om Peter Jöback som var en Alien (Micke sa att det var normalt för att båda gillar att köra upp saker i röven på folk) det var läskigt tyckte jag. Hamnade hos Ekis och tittade på Sista avsnitten av Heroes. Sen somnade jag. Åkte hem och käkade och sen hamnade jag hos Ekis igen, jävligt onödigt att åka hem faktiskt. Micke försökte få mig att komma in till Ankaret och supa men det gick fetbort. Kollade på Blades of glory istället - fan vilken jävla fucked up film. Sen blev det Beck också, den var faktiskt rätt värdo och vi viste inte vem som var stor-Ekis. vid 00.30 så åkte jag hem. Sen tvärdog jag i sängen.

Tack till alla som svek i Lördags, jag tycker ni är dumma i huvudet. Ekis var minsann där och satt med dubblatjocktröjor på övervåningen - då är man sjuk... På riktigt. Kul att leka med Dan igen iaf, det var på tok för länge sen. Det tycker jag ta mig fan att det får bli ändring på.  Just det, fick en komplimang av en vilt främmande man. "Gud vad du är vacker. Du ser ut som en porslinsdocka - fast med piercings". Weird.

Har starka funderingar på att styra upp ett kalas inom en snar framtid. Ett tjejkalas! Ah, den var oväntad va?
Zandra, Sofie, Kråkan, Perniz, Sussie, Anna, Cissi, Nicci & Natta - Vad säger nu brudar?

» I'm So Excited

Tonight's the night we're gonna make it happen
Tonight we'll put all other things aside


Eller inte... Jag . H A T A R . folk! Jävla fittor hela bunten, ni kan ta mig fan gå och hänga er. Eller så kan jag hjälpa er med saken... typ stoppa rostiga spikar i era ögon eller något. Zandra hade rätt redan förra året, vi ska helt enkelt sluta vara snälla och gulliga och fixa allt för alla. Ni är skitglada och tacksamma när det gäller er själva men så fort det handlar om någon annan så är ni så jävla upptagna med att borsta tänderna och mata porslinskatterna så att jag bara vill kräkas över er. Ska fan göra en drastisk rensning av min bekantskapskrets... Få se här. Zandra, Mats, Ekis, Fokas, Sofie, Andreas & Matte kan ställa er åt höger... om ni andra så snällt ställer er på knä till vänster så att jag kan skjuta er i huvudet så skulle jag bli väldigt tacksam. Sod off!

» Darkness In Paradise

Vaknade nyss av att det lät som att min granne klampade rätt in i mitt rum. Nu kan jag inte somna om heller för mina päron verkar ha någon form av kalas alternativt skriktävling. Grannarna + peter men det låter fan osm ett helt kompani. Jag blir tokig snart. Gick och la mig vid 19 för att jag fått en panikångestattack och tog mitt Theralen, som jag förövrigt klarat mig utan i flera månader. Resultatet blev att jag däckade på fem minuter. Det var rätt skönt faktiskt. Baksidan med mitt fina lugnande är att man blir bakis... Skrikade pissfulla grannar och föräldrar + hangover är inte något som jag rekomenderar. Ska nog kissa i grannens bravlåda eller något som hämd. Hamnade iaf framför datan tills min mamma tyckte att det var en kalasbra idé att släpa utt ena grannen hit för att titta på några jävla lister eller något. Sen stod båda två här och skrek och jag övervägde att hoppa från fönstret ihopp om att dö eller iaf få ett skrapsår på näsan som Carina. Nu kom min kära bror ut och frågade om jag inte kunde be dom hålla käften... Suck. Kan inte bara alla dö så att jag får sova!? Så länge dom är kvar här så tänker inte jag gå och lägga mig, man vet ju fan aldrig om Svenne klampar in i mitt rum.


Singstarskalas hos Cissi
    

» Whole Lotta Love

Idag ska jag ä n t l i g e n få leka med min Zandra igen. Hon har töntat sig och varit sjuk på tok för länge. Men idag ska vi minsann leka färga hår. Själv har jag börjat fundera på knallrosa och svart men min mamma tjatar så om att vi ska bli platinablonda, lär ju inte färga mitt hår idag iaf men klippa mig ska jag ta mig fan göra.

image31

Kom på en helt jävla fantastisk idé igår. Efter som vi inte har några möbler kvar i vardagsrummet så tyckte jag att vi kunde måla en stor twisterplan över hela golvet. Då tyckte pappa att jag var dum i huvudet :( Så tyvärr barn, ni får nöja er med vanligt hederligt plasttwister hemma hos mig. Nej nu ska jag ta tag i mig själv och sätta den 200:e rullningen på betapet. tjipp.

» Fell In Love With An Alien

I måndags blev det Anchor för hela slanten. Försökte att lura med mig lilla Cissi också men hon är inte lika blond och lättlurad som man kan tro så hon gick inte på den. Fick nöja mig med Knodden, Danne, image30Janne och Sussie istället och det är ju faktiskt inte fy skam det heller. Vi vann inte på quizen igen, men trea är  bra det med. Knodden bjöd på J.A.S och jag lekte mest med Micke. Sen blev det dags för hemgång. Knodden raggade upp två brudar och försvann i en taxi med dom. Sussie  hade redan dragit och Janne vet man aldrig vad han får för sig att hitta på. Då svor jag över  mig själv att jag inte lyckats få med mig Cissi så jag hade haft sällis hem.... men tillslut så tog jag saken i egna händer och bjöd in mig till Mr.Hetfield istället. Väl hemma hos honom så fastnade vi i att titta på konstiga filmer och jag laddade ner massa Finntroll åt honom. Han tyckte faktiskt att det var rätt bra. Nu till det spännande, håll i er... Jag av alla människor i hela världen gick med på att se Predator 1 & 2! Jag som är livrädd för allt som har med aliens och ufon att göra! Micke var grymt jävla stolt över mig och Trukkis trodde inte riktigt på det först hihi. (Måste erkänna att jag faktiskt blundade rätt mycket...)

Vaknade vid 11 ochdå hade Micke redan planerat en ny utmaning för mig... Alien vs. Predator. Det tyckte inte jag var en bra idé. Men så blev det efter mycket om och men. Micke mjukstartade mig genom att visa en bild på A vs. Phur alien såg ut... Som små dinosar med slem typ! Då var det okey. (Lite för att Mats sagt  till mig förut att jag skulle klara av att se den utan problem också...) Hann inte se hela, men jag lovade att se klart den och det tänker jag göra också. För nu vet jag hur man skyddar sig. Bär inte vapen, var gärna sjuk eller gravid och om du hittar en axelkanon - ge  tillbaka den! Truklas kom och hämtade mig och då chockade jag omvärlden igen, eller honom iaf. Nej strumpisar till min kjol, oväntat. Kvällen innan förvånade jag även Knodden  genom att ha djupa samtal om saker jag inte brukar prata om alls med Spider-man (Ja, han heter så påriktigt). Anyhow, hann precis innanför dörren sen fick jag panikont i mitt  huvud och började spy, blä. Senare på kvällen blev det Heroes med Trukkis på vilkoren:
Glass, filt och spyhink. Fick varken eller men jag fick popcorn iaf och det var ju faktiskt väldans hygglo tycker jag :)

Igår så lekte jag Heroes igen. Det är faktiskt riktigt spännande nu. Sen skulle Trukkis köra hem mig men låste ut mig så jag fick stå i regnet... Vet inte om han skulle vara elak eller snäll. Det var s i l l y iaf. Pratade lite med Mats i telefonen och messade Zandy om lite saker. Nu har jag nog blivit paranoid igen och tror att hela världen hatar mig. Så ni som gör det kan ju gärna upplysa mig om det så att jag slipper sitta och försöka räkna ut det själv, det skulle vara väldigt trevligt av er. Sen tvärsomnade jag. Vaknade klockan 9 imorse och sen bar det av till psyk. För en gångs skull pratade vi inte bara om rally, faktiskt inget alls. Sen åkte jag och mamma för att köpa en ny soffa. Det är rätt jobbigt att ha hela familjen i mitt rum för att kolla på TV bara för att mamma gett bort sofforna till Nicklas och Danielle. Efter det så blev det singstar med Jox, det här med duetter är inte riktigt våran grej kom vi fram till så jag hamnade här istället. BTW är det någon som vill ha min allergi? Snart har jag nog nyst bort min näsa.

» Motherfucker, I Don't Care

. I hate your voice and I hate your face .
. Exterminate you from the human race .
. Life's a joke and the joke is on you .
. Hey you, it's true, you suck, fuck you .

Du svek ett förtroende och du ljög.
Du var min vän men det är du inte
längre och kommer aldrig mer att
bli. Du gjorde mig så jävla ledsen
och förbannad att jag bara ville spy.
Jag skiter helt och fullt i vad du vill
eller vad du tycker. Du får vara hur
ledsen och ångerfull du vill men det
biter inte på mig, inte längre. Om
du så ens skulle springa in i mig så
skulle jag inte hälsa, i mina ögon är
du n0ll. Jag vet att du tycker att du
"borde få förklara dig" men det tycker
inte jag. Det finns inget att förklara.
Jag vet precis vad du gjorde, du gjorde
mig extremt ledsen och lite mer
paranoid än vad jag redan är, tack.
Du sa det själv "Du är den bästa
kompisen jag någonsin haft, du vet
fan mer om mig än både A & C
tillsammans" Hoppas varkligen att
du är nöjd med det här nu, för det borde
du vara. Det var ju du som valde.
Anyhow, du har väl haft rätt hela tiden...
Du förstör mitt liv.

. Why don't you do the whole world a favor .
. Connect your throat to the nearest razor .
. Or do I need to spell it out for you? .
. Well F.U.C.K. Y.O.U. .

» I Need A Hero

Igår blev det Heroes för hela slanten. Kollade tills klockan
var 18 och då var det dags att åka hem tyckte jag. Vid 20
var det dags igen för ännu mera heroes haha. Jag har nog
blivit beroende. Annars så leker jag VM i allergi och hostar,
nyser & har ont som fan i ögonen. Det är nej trevligt.

Igår så fyllde Sofie, Benny & Dan år - grattis babes!
och idag fyller min Peeer år :) Så puss på er allihop.


Förresten så är min Zandy . ä n t l i g e n . hemma <3
Ska nog låsa in henne så att hon aldrig mer kan fly
iväg. För utan min Zandy så stannar ju faktiskt världen.

image29
Gates of Metal 2007

» Always Will Be

. I'm Yours Forever .

Igår tog Lalle studenten, duktig pojke. Själv lekte
jag liten och åkte flak och drack öl. Trivdes rätt
bra bland alla småpojkar i blåställ faktiskt... Iaf
tills alla började hälla öl omkring sig, äckligt, blä.
Rätt som det var hoppade lillasyster Ekis på flaket
helt dyngsur för hon hade badat med kläderna på.
Lalle tyckte att jag skulle köpa ut till hela flaket för
jag var den enda som var över 20, som tur var hade
jag lämnat min handväska till Lalles mamma så
jag slapp hehe. Gurra Broman började slicka mig
på halsen och den var ju rätt oväntad så jag försökte
snällt tala om för honom att jag nog var lite för gammal
för honom. Hoppade av inne i stan och gissa vem som
körde? Vet iof inte vad han heter men han visste iaf vem
jag var: Valkyria Edlund, Golf 2a eller hur? Kände ju igen
honom iaf. fast jag blev lite paff. Var inte riktigt beredd på
att hitta rallypojkar där. Tog tunnelbanan till Kristineberg
och Gurra spydde massor och Lalle låg på golvet och
sov. Emil hämtade oss i Kristineberg och Gurra fortsatte
att spy i bilen så då fick han gå ut... Han lyckades tydligen
hitta Ville och åkte hem till sin mottagning i kalsonger,
studentmössa och slips. Hamnade på Lalles mottagning
och det var trevligt. Blev helt ställd över hur lika Natta och
hennes mamma var... Tog en taxi till Ekis och han lagade
mat till mig. Fred & Fokas tyckte att vi skulle komma hem
till Freds pappa så det gjorde vi, varför vet jag inte...
Fred berättade hur tjock jag har blivit och då tyckte jag att
det var dags att gå hem. Började gå själv men kom på att
det var en dålig idé så jag gick tillbaka och hittade Fokas.
Han satte fast mig i ett träd så nu har jag rivmärken över
hela benen som svider så sjukt mycket. Det blev iaf en konstig
väg hem... Utan skor! Väl hemma så kom Ekis och hämtade mig
så jag tog mitt ett sov hos honom. Skulle ju egentligen varit
i Huddinge men jag var inte i tillräckligt bra skick för det...
Sorry Sofie, jag kommer en annan dag och leker med dig!

Vaknade imorse av att Benny ringer till Ekis och frågar vad
jag har haft för mig i natt. Det var tydligen någon tjej som varit
helt skogstokig utanför Knodden som lät som mig så han hade
blivit orolig. Fast hon hade haft en vit tröja på sig så det kan ju
omöjligt varit jag. Ringde till Jonne för att fråga om kalajset
kommentaren blev  "Vad fan gör du uppe den här tiden?! Det
kan ju inte ha inträffat sen typ 93."

. And I Always Will Be .

» Some Kinda Hate

. There's some kinda love and .
. There's some kinda hate .


Inget blev väl riktigt som det var tänkt igår...
Ringde Sussie och storbölade i hennes
öra för att Ekis klantat sig. Efter lite stöd
så hade jag iaf slutat skaka och övergick
till att kräkas istället. För så hanterar jag
och Sofie våran ilska, så det så. Samtidigt
fick jag 700 sms av Anders som försökte få
migg att prata med Olson för vi var tydligen
osams, det var ett nej bra läge av "Anders".
Anyhow, Åkte Impala med Benny, Stinker
och Ekis till Brostugan... Men bara efter det
att Ekis sagt att jag faktiskt inte behövde vara
glad på honom eller snacka med honom.

Åkte tillbaka till garaget och jag fick åka i den
fina golfen :) Hamnade hos Knodden och tittade
på fotboll med honom och en halvdäckad Janne.
Min telefon bara lät och lät och tillslut skickade jag
den i golvet. Det hjälpte inte. Både Jannde & Knodden
var rätt slitna och inte så upplyftande att leka med
så jag drog hem till Benny istället. Tittade på film,
eller ja Army of darkness om det nu klassas som
en film. Benny blev djupt imponerad över hur bra
den var och nu mer är det hans nya favvis * t r o *
Övervägde att dra hem till Knodden igen men jag
hade faktiskt ingen lust så Benny körde hem mig
istället. Det var tur det för jag hade glömt att jag skulle
till psyk idag. Duktig Maddox... Eller inte.

Bråkade vidare med Olson. Det som från början inte
var något alls var helt plötsligt ett jättebråk och Anders
som försökt prata med mig visade sig vara en Olson
som tagit Anders telefon. Ni kan ju gissa själva hur
imponerad jag blev av det. Mamma tyckte iaf att jag
var duktig som inte placerat en stilettklack i hans skalle.
Bad honom gå och dö och sen gick jag hem och la mig
och surade över att min Zandy inte är i Stockholm... <3

Emfysem  
1.
Folk som ljuger
2. Killar i linnen, blä.
3. Sol, värme & bad
4. Folk som pratar för mkt.
5. Vara utan Zandy 

Eufori
1.
Ärlighet is the shit.
2. Män som luktar gott.
3. Skärgården & båten
4. När Zandy är mysig
5. Åka fina bilar

» Dry Your Eyes

. Dry your eyes mate .
. I know it's hard to take but .
. her mind has been made up .
. There's plenty more fish in the sea .

Grattis Katta, min lilla stridssyster <3
Heja Sverige - Anti Island (Tyst Geishan)
Leka Impala med pojkarna ikväll, jaaa :)
Fortsätta vara kort och grinig, sucker!

. Dry your eyes mate .
. I know you want to make her .
. see how much this pain hurts .
. But you've got to walk away now .
. It's over .


Hur bra skulle inte jag passa i den här
på Kickis & Peters bröllop? Give me?

http://www.tradera.com/Rockabilly_Punk_Skull_Roses_Dress_strl_S_ny_-auktion-44137025


» The Gods Made Heavy Metal

Jag är sjuk, sjuk, S J U K ! Stackars lilla mig.
Igår så var jag hemma hos Nicklas och
Danielle och lekte visa hur man målar väggar.
Sen lekte jag bli uppäten av Alexandra också.
Mitt finger var tydligen väldans gott att tugga
på. Sen ville jag sno hennes kossa men då
blev mamma arg. Men hallå, vad ska en 4
månaders unge göra? Springa efter mig och
sno tillbaka sin ko? Sen åkte jag hem och
pysslade lite. Jag gjorde en my little pony
pärlplatta till Oslon. Laserblå & rosa, oväntat.
Vid 23 så åkte jag och Truklas ner till Silver
stripe och spanade in Bennys bil, jag blev kär.
Så nu ska jag vara otroligt trevlig mot Benny
i flera veckor så att jag får köpa den. Den matchar
inte hans image iaf så... Sen åkte jag till Oslon
och gav honom hans lilla häst. Väl hemma igen
så kunde jag inte andas. Var tokallergisk och
förkyld samtidigt, nej kul!

Snart ska jag hem till Truklas igen. För han ska
minsann bjuda mig på middag, inte för att jag
känner någon smak men det kanske är lika bra ;)
Skulle iof mycket hellre sitta i en bil med Muttan &
Zandy på väg till Sölvesborg... men men. Undrar
förresten vad som händer i morgon, någon som
har en bra idé?

Jag vill till Sweden Rock
* villvillvill *


» Jerry Was A Race Car Driver

I onsdags så blev det pirater med Truklas, efter mycket om och
men. Det var mysigt och filmen var i klass med 2an, bra men inte
lika bra som ettan. Fast vem bryr sig? Så länge Mr. Depp är med
så är jag nöjd hehe.

I torsdags var jag hos min psykgubbe. Efter det så åkte jag hem
och duschade och sen kom Olson och hämtade mig. Hann med
många konstiga saker på väg till Norge. Fast mer konstiga saker
när vi väl var i Norge. Typ som att vinka till Petter Solberg, för han
lär ju bo i solberg. Skrattade åt vägskyltar också. Men det värsta
var väl inne i Oslo. När jag hittar en skylt till en krog eller något
som heter "Enorgasm" då höll jag på att dö. Efter att ha åkt vilse
i Oslo ett tag tack vare Carros vägbeskrivningar så hittade vi henne.
Jag blev jätteglad när jag höll upp porten för första bästa norrman
och väntade på att han skulle säga något  på Norska till mig...
"Merci" Var det jag fick tillbaka! Min Norrman var fransk! Gissa hur
ledsen jag blev. Sen gick vi iaf och köpte mat och Olson försöker
få mig att inse att "om man lägger till ett N på slutet av det där
huset så blir det mitt namn" Oslo + N. Så därför döpte jag honom
till Oslon... Gick hem till Carro igen och käkade och tittade på film...
I typ 15 minuter tills alla sov. Förflyttade oss till sängen och jag
somnade direkt. Dagen efter fick vi skäll av Carro för att vi inte hade
vaknat när hon ropade, det hade tydligen flugit in en sparv (som btw
heter sparv på norska också) mitt i natten. Stackars Carro.
Sen lekte vi bära ner soffa, tv, säng osv... Det tog ett tag men det gick
bra. Oslon hittade även en prinsesskrona som han gled runt med.
Så nu mer heter han Prinsessan Oslon på min telefon hihi :)
Sen åkte vi hem. Det blev billekar, halslinser och "Svenskt godis
smakar socker" mest. Väl hemma så hann jag typ ställa ner mina
väskor innan Truklas kom och hämtade mig för att titta på Shrek 3
och dricka vin. Vid 23 var jag hemma igen och tvärsomnade.

I lördags kom Pär och hämtade mig klockan 8. Drog och hämtade
EDA och sen bar det av till Skepptuna. Jag gömde mig för en kille
som följde efter mig, men det gick inte så bra. Sen hittade jag Jocke.
Och där emellan grät jag lite, jävla maskrosor. Sen gick Micke
Persbrandt in i mig och Pär bad mig hålla käften haha. Men WTF han
är ju faktiskt snygg. Vi körde av på ss1 och ännu en bärarm gick,
fast vi hade Uffe med oss och sen var det typ 10 pers som hoppade
på våran bil, ska försöka fixa en bild på det sen. Fit 4 fight igen...
Gasade järnet till TK2 men där var det över för det rök om hela bilen.
Hål i insugsröret, och det var över. Pappa kom med släp men vi fick
vänta ett tag iaf. Så vi hann titta mer på Micke P - yes! Lastade och
sen bar det av hemmåt. Hann knappt innanför dörren innan det var
dags att dra till Tobbe och gratta honom, käkade så sjukt mycket mat
så jag trodde att jag skulle dö. Ekis kom och hämtade mig efter nån
timme och då var det . ä n t l i g e n . dags för en efterlängtad dusch.
Alternativen för kvällen var rätt många. Norrtälje med moppe pojkarna.
Munsö med älskisarna eller Moonshine med Jesse & Kenny...
Munsö var option nr1. Men som jag sagt innan. Följer inte Zandra och
Mats med så åker jag inte.... Och med skulle dom inte. Och då hade
jag redan tackat nej till min lift till Norrtälje bara för att jag pratat med Mats
dagen innan... Så nej Munsö och nej Norrtälje. Moonshine var allt
som blev kvar. Fick inte tag på Jesse, troligen var han full och odräglig
som alltid. Kenny ringde och tjatade men då hade jag redan lagt mig,
och klockan var inte ens 21. Marie & Peter Grimberg ringde och pratde
om konstiga saker med mig och försökte få ut mig till Munsö men när
inte ens Marie lyckas och jag skulle tom. få skjuts, då är jag grinig.

Idag så vaknade jag med världens migrän, halsont och frossa. Tack Pär.
Har mest legat i sängen och tittat på rally och miami ink. Hann med lite
in-car filmer med pappa också. Har planer på att bara vara gnällig idag.
Har bara svarat i telefonen när Nyberg & Oslon har ringt hittills... Nu ska
jag och pappa äta pizza sen blir det off 2 bed igen.

image28
Man kan göra så...
   image27
 ... men det är inte rätt.   

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1085260,00.html
"Här rallydebuterar Mikael Persbrandt i hög fart på skogsvägarna utanför Märsta..."
Haha debutant & hög fart? Finn ett fel.